לבן - אימון פורום 3 ...

deep ocean

New member
אולי תחליף את הסקר?

אתה רוצה הצעות לסקר חדש? למשל, מה מעכב אותכם בהליכה בדרך הלוחמים?

זאת שאלה טובה להודעה חדשה

ולא לסקר חדש, כי בסקר מספר התשובות מוגבלות וכמו כן לא יודעים מי אמר מה ולכן בין היתר הדיון הפוטנציאלי בנושא מתפספס. מלבד זאת, רוב האנשים כאן לא יודעים מהי דרך הלוחמים, עדיין. הם נמצאים כאן, בין היתר, בשביל לגלות. את מוזמנת לפתוח שאלה כזאת בהודעה חדשה. וגם להציע עוד כמה רעיונות לסקר חדש.
באהבה בן

deep ocean

New member
רעיונות לסקרים

---האם לדעתך ניתן לצעוד בדרך הלוחמים, להיות לוחם/ת ללא רבב, ובאותו הזמן להיות עם בן זוג/בת זוג לחיים? כן לא אני מתלבט/ת בזה ברור, כאילו דא! ---האם אתה משיג את הדברים בהם אתה מעוניין? כן לא לרוב כן לרוב לא לפעמים כן ---האם דרך הלוחמים עוזרת/עזרה לך להתחיל עם בן המין השני? כן לא קצת מה הקשר? ברור שכן, הביטחון שלי עלה! תמיד יכולתי להתחיל עם מי שרק רציתי

יחס

סקר חדש הועלה לאוויר.
דרך הלוחמים וזוגיות - בעיה, רוב האנשים כאן עדיין לא מכירים את מכמניה של דרך הלוחמים ואת פיתוליה המיוחדים. היא עדיין מופשטת מדי עבורם. אבל אנחנו עובדים על כך במלוא המרץ, כמו תמיד...
האם אתה משיג את הדברים בהם אתה מעוניין - נראה לי שאלה נפלאה לשרשור (משאל) ולא לסקר אנונימי. זה מרתק! ואפשר גם לשלב את זה בפינה קיימת, כגון בפינת "לשנות את החיים". בכל מקרה, כך או אחרת, זה פתח להמון דיונים מסעירים ושרשורים חדשים.
דרך הלוחמים ובני המין השני - כנ"ל!!!
מה דעתך? באהבה בן

למעלה