לבלות עם המאהב

לבלות עם המאהב

של "אשתך" יום שלם,מבלי שיזעיקו את מאבטחי בית הדין,או לשמוע צפירות אמבולנס ברקע. והאל עדי שניסיתי ללא הצלחה לגרום לניצוץ שידליק את הכל. גם כתף נחמדה ובריאה שנכנסה בו במקרה לא הצליחה. ואני כל כך רציתי שהוא יגיב כדי שאוכל להתפוצץ סופסופ. בסופו של יום ברור לי שטוב שנגמר ככה. עוד סוג של מבחן שעברתי. מודה שרציתי להיכשל בו. זה לא קל להסתובב כל היום עם אגרוף קפוץ,שמחובר ליד (די שרירית...
) שזרם בה אדרנלין טהור 99 אוקטן במקום דם, ולחכות בדריכות לקיו המיוחל. יכול לעשות עוד
קטן לעצמי.

אתה גדול מהחיים....

מאכזב, כואב, קשה......אבל מי שלא מכבד אותך לא שווה אותך וחבל להסתבך ולהתעצבן מטיפשותם של אחרים הבט קדימה .....מגיע טוב מזה חזק ואמץ....ידידי.... וטפח על שכמך.....

ונניח שהניצוץ היה מגיע...

זה היה עוזר לך באיזשהו אופן? מודה שלא מכירה את הסיפור שלך אבל גם אם הוא "אחראי" לכל הבלגן, ברור לך שלא בו האשם. מי שלא רוצה לבגוד - לא בוגד ולא משנה כמה הצעות יקבל !!!

תחשוב הפוך,נסה שיטה אחרת.

האמן לי שזה עובד, מניסיון. בהצלחה. http://www.youtube.com/watch?v=FK0kqQjbJ40 איך הורגים את הנואף יוסי בנאי מילים ולחן: ז'אק ברל תרגום: ניסים אלוני אז איך הורגים את הנואף שנואף עם זוגתי יש לי רקע מסורתי אז איך הורגים את הנואף שנואף עם זוגתי הוא כבר ישן במיטתי צריך לזה קצת זמן ולי זמן אין מזמן אני עובד בשביל שניהם צריך גם אומץ לב אבל אני מוג לב אני קונה לו אפטרשייב מדבק זה הוא מאוד עדין אבל אסור לי להבחין שהם מתחת לסדין אני מכין קפה בבוקר ומבקש רק תה אנגלי אני מוריד את פח הזבל כמו כל אדם קצת תרבותי אז איך הורגים את הזאב שטורף את כבשתי ועוד זולל נקניקיות אולי עם רעל זה לא מתאים לבעל אז אקדח, לא זה מלוכלך אולי ליזול, לא זה זול לבנת חבלה, תהיה בהלה אז הורגים מועד חולים את כולם הורגים כמו כלום בטח יש חיוג ישיר אז איך הורגים את השועל את הפשפש את הנבל למה אין לי דום מכשיר אולי כדאי בג"צ אבל בג"צ זה הוצ ומה יגידו הקרובים ואם אפנה לאום יצא לי עוד בן אום ורק חסר לי משקיפים מפה לשם קרה אסון הוא איבד את הצפון וזוגתי בהריון לאט לאט היא מתעגלת אני מביט כמו ברובי נדמה לי כבר שהוא דומה לי כמו כל אדם קצת תרבותי אז איך הורגים את הנואף שנואף עם זוגתך מותק רק באהבה באהבה, באהבה לנואף בזוגתך אם לא זה יהרוג אותך

עם כל הכבוד

ליוסי בנאי.ויש לי כבוד אליו. אני הייתי מתחיל עם אגרוף בריא ומסיבי שאוגר כוחות כבר כשנתיים. תמונה של אף שבור ומדמם,עם שן או שתיים קדמיות ברצפה,היו מספקות אותי. אני מניח שזו תוצאה של קוד גנטי שמוטבע בכל הזכרים באשר הם. יהיו כאלה שיפחדו,יהיו כאלו שיימנעו מתוך מודעות ויכולת הכלה מחושבת. אני מחשיב עצמי מהסוג השני. ולמרות זאת הייתי שמח להיות יכול לומר שהוא התחיל,ולכן עשיתי בו שפטים. שוב,למזלי,הוא נהג בחוכמה. אני מתוך אמוציות,שהצלחתי להכניע ולהשתיק הרבה זמן. אין לי את האות S על החזה. גם אני רק בנאדם.

ליאור243

New member
מפרגן לך על היכולת לעמוד במעמד

כזה. אבל למה להיכנס למצב הזה מלכתחילה?

בשביל

להוכיח לבית הדין שהגברת נאפה בזמן נישואינו יחד עם החרמן הקטן שלא ידע לשמור את בולבולו בתוך המכנסיים. ומכיוון שהדרישה שלה לכתובתה העמידה אותי בפינה. הצחוק הרועם של אב בית הדין למשמע הדרישה לאחר שסיימנו בחקירה עשה לי את היום. ולה זה גרם לאיבוד עשתונות ועוויתות בלתי רצוניות בעין ימין....
כיף לצאת מהרבנות בתחושה של חתול שטרף את כל השמנת. וזרק עליה את הגביע הריק. ההתגרות בו הייתה עבורי מעין בונוס קטן ואישי. למזלו ולמזלי הוא לא נכנע לה.

אני יכול לומר שכן

וזו לא תהיה סתירה. כי שתיהן מעוצבות לעילא ועילא....
מה שכן,לא מומלץ לפגוש את הימנית שלי בסיטואציות שכאלה. האחרון שתקף אותי ראשון,נאלץ לקום ולשלוף אקדח. וזו לא חוויה מומלצת לבעלי לב חלש. אבל מאז זרמו המון המון מים עכורים בירקון. לצד הכוח צימחתי לי איפוק ראוי.

נו ו...

נגיד והוא היה מגיב ואתה היית מפוצץ אותו עד כדי אורגזמה טובה. אם אני זוכר נכון הילדים במשמורת שלך. אם אני מבין את החוק נכון - במקרה שהיית משכיב אותו, אותך היו עוצרים... לך היו פותחים תיק וכו' אל תכעס איש יקר, אבל בתור אחד שמכיר את הסיפור שלך אתה לא ממש משחרר. את הסיפור שלי מישהו מכיר? ותאמין לי שגם אני יכול לכתוב ספר.

ye44

New member
חשבתי

שכבר השתחררת מהמועקות
תשתחרר אחינו, שחלילה האקסית שלך לבסוף תצחק אחרונה

מכירים קריש דם...?

יכול להסתובב שנים בגוף מבלי שאפילו תדע שהוא שם. ברגע שהוא מגיע למקום ונקודה קריטית הוא עלול לגרום לנזק בל ישוער. אתמול גיליתי אותו.ולמזלי הוא עבר במקום הקריטי מבלי לגרום נזק . אין בי שום מועקות מיותרות,וחי את חיי במלואם ובביסים די גדולים. מפגש ראשון וטעון עם המאהב,ולמשך זמן ארוך כל כך,סביר שיגרום ליצרים נשכחים להתעורר. החכמה היא לשלוט בהם ולגלות איפוק. שהרי נאמר : מותר האדם מן הבהמה. ומבלי להצטדק,בשורה התחתונה עמדתי במבחן בהצלחה יתרה. לא עולה בדעתי לתת לה לצחוק אחרונה. לא לפני שנתיים.בטח ובטח שלא עכשיו. איתו זה היה מעין משהו לא סגור. היה לי חשוב שיבין שזה שהוא מעולם לא שמע ממני,לא נובע מחולשה או מפחדנות. בדיוק להיפך. מבחינתי המסר עבר במלואו.

יערית

New member
לגיטימי להרגיש כך

כל העיניין הזה בלשחרר אין לו זמן או תבנית קבועה, היא משתנה בין אחד לשני, יש שמבינים שאין מה להתבוסס בכעס וממשיכים ויש שבכל פעם מחיים את הכעס <כמו סדין אדום מול שור> ויש כאלו שכועסים ויודעים להשאר אדישים אל מול המציאות. מה שתבחר לך, איך שתרצה לעבור את התקופה הזו, העיקר תזכור, מה שלא יקדם אותך בטח יתקע אותך :))

למעלה