לבלות?! איפה.....

MeGloMeNiAcK

New member
לבלות?! איפה.....

קיצר אז ככה אני כמוכם מתגייס עוד מעט..יש לי משהו כמו חצי שנה לפני יום הדין...התחלתי לעבוד במשרה מלאה ... 7 שעות ביום כך שכסף יש לי...מה הייתם מציעים לעשות בחצי שנה הזאתי?...לבלות כיאלו דהה...אבל איפה מה בדיוק מה מי מו מה..אני לא יודע מאיפה להתחיל אפילו אני יודע רק שחיכיתי וקרעתי את התחת בשביל לבלות בחצי השנה הזאתי ככה שאני אזכור את זה לכל החיים עזרו לי חברי פורום יקרים...:)..בהביי

הממ...

צודק! אתה באמת חייב להנות כמה שיותר בחצי שנה הזאת עד הגיוס.. אם אתה מרוויח כסף, אתה יכול לקחת כמה חברים וליסוע לאילת לכמה ימים.. זה תמיד נחמד... להשתדל לצאת לכל ערב (פאבים, מסיבות ואפילו סתם לשבת אצל חברים), אתה יכול גם לטוס לחו"ל! בהצלחה

Pennyroyal Tea

New member
דווקא אילת?! ../images/Emo4.gif

זה נראה לי דבר די מאוס. לא יודעת, אף פעם לא אהבתי את אילת במיוחד עדיף איזה חופשה בחיק הטבע או משהו
הכינרת נהדרת, אפשר למצוא חוף טוב עם שירותים מקלחות והכל ולבלות שם כמה ימים טובים, בין לבין אפשר להנות מספורט ימי שלא חסר וחוץ מזה לא חייבים לבזבז את כל הכסף על חופשה אחת ארוכה אפשר לעשות כל שבוע-שבועיים משהו מיוחד אממ... הופעות למשל, פאבים ומקומות שלא יוצא להיות בהם הרבה סתם ללכת לישון על החוף עם חברים, לעשות על האש וכו לא חסרים דרכים להנות...

Frenzy Girl no1

New member
למה להתספק בכינרת?!

סע לסוף שבוע בטוריקה (מרמריס וכאלה...) ליוון (רודוס וכאלה..).. או לאי כוס ביוון האי הכ שווה בארץ!! זה אשכרה אי של רק צעירים.. מלא מסיבות פאבים בחורות ים שמש ובריכה... תפוס איהז דיל של הרגע האחרון ותסע עם כמה חברים.. זה מה שאני וחברות שלי מתכננות לעשות..

Pennyroyal Tea

New member
רק יוון או תורכיה?!

נו באמת... למה להסתפק בטיול רק לשם שאפשר לעשות טיול ענק בארה"ב, בהודו או בתיאלנד (לבחירתכם)

HoNeYyYy

New member
אני טסה שבוע הבא לקוס

מישהו מכיר את המלון קוס ביי?

Bichlula

New member
ייייייה!!

קודם כל הגעת להחלטה נכונה שצריך להנות חחח, אחרי הכל מגיע לנו אחרי 12 שנים מפרכות
הממ, עכשיו זה באמת תלוי רק בך, מה אתה אוהב לעשות?... עכקרון לא צריך לעשות משו גדול אסטרונומי (כמו חו"ל) כדי להנות... זה ככה בא בדברים הקטנים באמת! כמובן שגם איזה שבוע באיטליה או הולנד יכול להיות מועדף בהחלט חחח!! בקיצור, צא עם חברים.חברה אם יש... תעשה דברים קטנים גדולים שתמיד אמרת שתעשה כשיהיה לך זמן.... יאלה הנה יש זמן, נצל אותו! לי אישית יש עוד חצי שנה עד לגיוס, אז חופשה נעימה לכולם וגיוס קל ונעים!

למעלה