לבלוע או לא לבלוע?

ס נ ד י 1

New member
לבלוע או לא לבלוע?

לאור ההודעות האחרונות שקראתי בפורום עלתה כאן סוגיית הבליעה אז הבחור אמר שזו הפעם הראשונה שלו והוא נורא אהב את זה אבל מה איתנו הבנות? אחיותיי, מה אתן אומרות על זה? לבלוע או לא לבלוע<? אני אישית נגעלת מזה נורא, לא מסוגלת ואתן???? סנדי

luckycharm

New member
דוסקס כבר + הערה

אין כאן מקום לכאלה שלא בולעות. זה הסוד (שעכשיו נחשף) של הפורום הזה.

jahnon

New member
בולעות או לא בולעות זו השאלה

זה פשוט הזכיר לי בדיחה מה ההבדל בין מחבבת אוהבת ומעריצה? . . . . . . . . . . . . . . יורקת בולעת ומגרגרת.

נהג קטר

New member
אין כמו לבלוע,אבל..

אני מוותר ,כי זה באמת נראה לי מגעיל ,גם לעצמי לא הייתי בולע

avnil1

New member
לא מבקש ממנה לבלוע

ואם היא מוכנה שאגמור לה בפה אז אני שם גומי

אל תבני על זה יקירתי.

מכיוון שישנם כאלה שהחרמנות גורמת להם להפסיק לחשוב רציונאלית. וחוצ מזה....חייבת לומר לך שהסוגייה שהעלת היום יושבת לי עמוק בלב. סיטואציה מלחיצה, לא עלינו.

אני מכירה כמה כאלה

לכן אני מופתעת שתיבת המסרים שלי לא התמלאה בהצעות מגברים שמעוניינים לשמש לי כטמפון אנושי. הסוגיה הנ"ל באמת מלחיצה, אך אם דנים ביתרונות הסטוץ חייבים לדעתי לדון מידי פעם גם בהשלכות השליליות שלו, בעיקר משום שאנו הנשים הנושאות היחידות בעול.

הסוגיה עלתה בפורום הערפדים

ודווקא נרשמה התלהבות גדולה מההצעה שלך והבונוס הוא שהם בכלל לא מעוניינים לגמור לך בפה... ממליץ לך לא להתלך בחודש הקרוב בלילות חשוכים, לרכוש לעצמך שרשרת שיני שום ויתד אחת זהב 24K אומנם הם די מכוערים, אבל תזכרי שכולם שם (בפורום הערפדים) טייסים.

ס נ ד י 1

New member
../images/Emo68.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח

טורטליני, אהבתי מעניין אם אפשר למצוא שכזה סנדי

אפשר ועוד איך אפשר!!!! ../images/Emo6.gif

השפן שלי...למי שזוכר.....היינו שניים בלי גבולות....אלו היו ז(יו)מנים.....

מה מוזר בזה?

אם אתם רוצים שאני אבלע חומר שמגעיל אותי כדי שאתם תהנו, למה אני לא יכולה לדרוש הדדיות?

tokit

New member
אין לי בעיה עקרונית לבלוע,

אלא שקראתי לאחרונה שמנת זרע מכילה 150 קלוריות. לא משנה אם זה נכון או לא, אין סיכוי שאבלע להבא.

avnil1

New member
אבל אם הסקס ארוך וטוב

ומוציאים 150 קלוריות אז לא צריכה להיות בעיה.

tokit

New member
זה טוב ויפה שהוצאנו קלוריות..

אבל זה עדיין לא סיבה להחזיר אותן.. החישוב פשוט.. 150 קלוריות משתוות ל-10-12 דקות על הקרוס טריינר. זה אומר הכל.

למעלה