לבכות מאושר...

ferrytale

New member
לבכות מאושר...

קצת בהפוך על הפוך על הסיטואציה השבועית שלי ושל עוד לא מעטים כאן אבל בכל זאת
קראתי ש- snoopytush אמרה שהיא מעולם לא בכתה מאושר, היא אולי צעקה לשמיים משמחה אך לא בכתה... אז מי מכם בכה מאושר ובאילו סיטואציות? אילו חוויות אתם זוכרים? שתפו :)

mikilk

Active member
טוב, נו, אני לא האדם הנכון...

בוכה מכל דבר, בראש וראשונה מהתרגשות. נאום טוב של אדם מדהים יכול לרגש אותי לדמעות ולבכי! הזדהות עם אנשים, לטוב ולרע מביאה אותי לבכי. אני תמיד מובכת - כי כשמספרים לי דברים טובים - אני דומעת!! מתרגשת מכל דבר טוב שקורה - כן - מתרגשת עד דמעות!!! הילדים שלי, כל כך גאה בהם - כשכל פעם שמדברת עליהם - דומעת, כל פעם שחווה איתם חוויות - בוכה. אני ממש ממש איומה בנושא הזה.... ודווקא - ברגעים אמיתיים של כאב - מצליחה להיות חזקה ולא להישבר מול מי שזקוק לי - במצבים הכי קיצוניים שהייתי - הרגשתי שאני הופכת רובוט ופועלת מכאנית - כדי לתמוך באדם שלידי - השבר מגיע אח"כ, בדרך כלל כשאני לבד.

Simply Miri

New member
מזדהה עם כל מילה מיקי! ממש...

חוצמזה, שהכי כיף זה לבכות מאושר, כי אח"כ גם אפשר לצחוק

כשנולדו לי הילדים

כמה שזה בנאלי, כשנולדה הבת הבכורה שלי הייתי כלכך מאושרת שלא יכולתי להוריד את החיוך מהפנים, הרגשתי כמו מפגרת, שוכבת לבדי במסדרון ההתאוששות ומחייכת מאוזן לאוזן, מישהי שעברה חשבה שאני מחייכת אליה ושאלה אם אנו מכירות...
גם כשנולד הבן חייכתי באושר עצום. כשקורה לילדים משהו טוב, או כשהם מצליחים ומאושרים זה גם קורה לי...

ferrytale

New member
אצלי..

שילוב של מוסיקה טובה.. (זה יכול להיות קטע אלקרוני כלשהו או שיר נוסטלגי) וטבע (נוף יפה), יכולים לגרום לי לבכות מתוך שמחה ואושר........

טליה Talya

New member
טוב זה די אישי....

כשאני ובעלי התחלנו להיות חברים אחרי שכבר הכרנו שנה בצבא, זוכרת יום אחד שחיבקתי אותו והדמעות גאו מאושר... כאילו שממעמקי הנשמה הרגשתי שהמפגש בינינו לא מקרי עלי אדמות. ומאז היד נטויה.... בכיתי מהתרגשות כשילדיי חייכו במודע אלי כשהיו תינוקות כשביטאו את המילה אמא שסתם כך נאמרת לי מילה טובה ומרגישה שזה ממעמקי הנשמה כשבתי שחרשה מלא למבחן שולחת אס.אמ.אס שהיא מקבלת תעודת הצטיינות.... גם שירים ונופים מסויימים יכולים לגרום לי לבכות- מרגישה שזה קשור לאיזשהו זיכרון נשמתי.... בכלל, אני בכיינית אושר סדרתית.....

snoopytush

New member
מקסים. אני בוכה מצער ומחייכת משמחה

זהו פשוטה לתפעול אין יותר מידי ערבובים מעניינים. מה שכן אני יכולה לבכות מסרטים מצויירים

למעלה