לבית המוזר!

יערית

New member
לבית המוזר!

שלום לכם! לכל יושבי הבית הפלרטטן הזה, אני מאחלת חג עצמאות שמח,הרבה שמח, הרבה אהבה,ריקודים בילויים,זיקוקי דינור, שתייה מרובה,והכי הכי, שעצמאות אכן תהיה לכל אחד מאיתנו שכבול במשהו שחונק אותו! קפצתי לבקר..מנסה בכל זאת להכנס לשיגרה..רואה שרון?סופטי? אני משתדלת..הידיים עדיין זוכרות להקליד,אך הראש... טוב לא נשקע בעצבות,היום אני שמחה עם כל אלו שחוגגים להם הי שם , נשיקות לכל אלו שאני מכירה,וחיבוקים לאלו שאני לא מכירה. אוהבת.. יערית(שהחליטה להחזיר את יערית הביתה!)

softy

New member
הבית של פיסטוק...

``הידיים ידיי עשיו והקול קול יעקב...`` ``יערית חזרי הבייתה אמא ואבא דואגים.`` `` רפי? שגרה זה רע?`` `` אני זוכר את השירים ששרנו אז את שמי הפז`` `` יש לי יום יום חג `` סופטי יו``ר התנועה שהחליטה להחזיר את יערית הבייתה.

יערית

New member
רוצה בכל נפשה...

אך.. יודעת שיש שם זוג חברים שרוצים לעלות לה את הסעיף, או את החיוך על השפתיים,הם פשוט קופצים לביקור,לאחר שהם הולכים נשאר שוב חלל ריק. חגגתי נפלא אמש,בהיתי בכל הדברים הקטנים שנמצאים בקירות ביתי:) עשית זאת פעם?בכל החריצים הקטנטנים,בטייח הפגום,בתיקרה שעכבישים החליטו לשכון שם רגע לפני שאני עוזבת... לא זוכרת מתי בהיתי בפעם האחרונה בתיקרה..רגע...אהה כן בפעם אחרונה שהייתי עם ההוא...אבל רגע..בעצם הייתי הרבה על ה... אז לא יכול להיות שראיתי הרבה את התיקרה,נו טוב מילא,היום ההסתכלות היא אחרת.:) יום המנגלים היום,מקווה שלא ימנגלו אף אחד היום על האש!!!!! יערית(שהולכת לדבר מעט אם השכנים החדשים על התיקרה)

softy

New member
אי אפשר איתך...

או שאת מתלוננת על העכבישים בתקרה... או שאת באה בטענות שיש יותר מדי אבק במזרון... כבר לא יודע איזה מה לעשות כדי לספק אותך... אמרו לי שכשנהנים עוצמים עיניים... למה את בעצם לא עוצמת?????? סופטי יו``ר התנועה לחיפוש אחר תנוחות חדשות.

אדוני היושב ראש

זה לא יום לשבת לא בראש ולא בזנב תצא בחוץ (יו``ז התנועה להוצאת היו``ר לאור)

softy

New member
כנסת נכבדה...

יצאתי בחוץ והרגשתי עויין. סופטי. יו``ר התנועה להגבלת כמות האורחים שעוד מעט מגיעים.

יערית

New member
חוששת לעצום עיניים...

כל עכביש בשבילי הוא פצצה בפוטנציה:) סתם סתם... לרוב אני אוהבת להיות בעיניים פקוחות, יש בעיה בעיניין? יערית(שרצה מכאן..בעצם זוחלת)

ariegur

New member
אם את יודעת לאחל ``שתיה מרובה``

אז את מבינה עניין. אריה, ששותה הרבה וודקה ובנו הקטן בטוח שהוא שותה הרבה מים

ת`שמעי מותק שלי, את תעצמי ת`עייני

ואת תראי איזה חלום אני יביא לך. עם הרבה צבעים, בעיקר ורוד. עם ים וגלים ומוזיקה של המלאכים. ואני איפזר לך שמה מלא חיוכים וצחוקים. וזהבים ופרפרים. ואת מותק שלי , לא תרצי כבר בכלל לפתוח ת`עיניים. כזה יופי טופי יהיה לך בחלום הזה היבנת?? וזהו.

שרון-ב-

New member
ליערית החוזרת...

ולא בתשובה. לא לחינם השקענו בך חודשים על גבי חודשים של אימוני הקלדה מפרכים בכל שעות היום בכל התנוחות האפשריות (אז מה אם הוא התלונן אז מה ?) בזמן אכילה, מקלחת, זיון, קריאה בישול ואפיה רק היינו מעירים אותך באמצע הלילה, צועקים לך באוזן ``יערית להקליד`` היית קופצת כמו חיילת מיומנת ומקלידה. אמרנו לך שזה ישתלם בסוף לא ? שמחה לראות אותך כאן... לאט לאט ממי...לאט לאט....ותהיי יותר טובה מקודם ;-) שרון שמחכה לסופטי

מה זה מחכה לסופטי?

למה. איפה הלך? וחוץ מזה חשבתי שרק אני מחכה לו. גם את???? ומי עוד?????????

שרון-ב-

New member
אמרתי מחכה ???

הה, חחחח התכוונתי שרון שמחקה את סופטי (ולא כמו קוף) היי סופגי, מה שלומך ? צריך להתפקד פה הה ? אחרי אנרגיות כל הלילה, ושינה מועטה מבטיחה לך יש לי מספיק לעוד כמה שעות טובות (ובום, נופלת שדודה מבלי לשים לב) אני רצה מ`כפת לי, לא מתייעצת עם הגוף כמו שהאצבעות שלי לא מתייעצות עם המח לפני שהן מקלידות מה שבטוח, קואליציה אין אצלי עכשיו ומה איתך ??? ספגת כמויות של ספריי ?? שרון בברכת ``ופטי בוא רגע לפה או שאשפד אותך``

ariegur

New member
לא עדיף שהוא ישפד אותך ?

אם אני מגזים, תגידי לי, לפחות שאדע. אריה

שרון-ב-

New member
אני לא צריכה שישפדו אותי

אני משתפדת לבד רק שיהיו תבלינים אז הכל יהיה בסדר... שרון פולניה ? בדיחה בדיחתית שכזאת

ariegur

New member
את לא יודעת מה את מפסידה שלא

משפדים אותך. אריה מומחה למנגל

שרון-ב-

New member
אני דווקא מרויחה בגדול

(עם הגדול) ככה שמים אותי על האש מבלי שימרטו לי את הנוצות שרון לא שעירה בכלל

ariegur

New member
שרון,

אם לימדת את יערית להקליד בזמן זיון, סימן שאת פולניה. אריה, א.ג. ג.א. ג``א א``ג הג``א

אריה,

הקלדה בזמן זיון זה אלף, בית בחיים. תאר לעצמך שפתאום. ללא כל הודעה מוקדמת תצטרך להקליד מכתב חשוב בזמן המשגל, ולא למדת זאת. אתה יודע מה יקרה? אתה פשוט תשאר עם הזין ביד. כן, כן, הניסוח לא משהו, אבל יש לי בומים בראש. תא``י (שעכשיו מתחיל לפתח מיומנות הקלדה, בזמן הטסת קונקונרד.)

ariegur

New member
אני תמיד נשאר עם הזין ביד -

מה זה קשור להקלדה ? ארזה

למעלה