לבירי

לבירי

כפי שכתבתי בעבר, אנחנו הגענו גם לגובי. (אפשר לומר שביקרנו אצל כל האונקולוגים התותחים, המנתחים המעולים, המרפאים האלטרנטיביים שעושים רושם אמין... טוב, אולי לא אצל כולם אבל אצל רוב מכריע...) גובי ממש בחיתולים מבחינת שנות טיפול כך שאין אינדיקציה ממשית להצלחה הרי לצערינו אנחנו יודעים שזו מחלה מתעתעת ואחרי שנדמה שמצליחים להתגבר היא שבה ותוקפת. אם אתה יכול להפנות אותי למי שהיה עם גרורות ונרפא לאורך זמן הודות לטיפול אלטרנטיבי, אני הראשונה שאצור עימו קשר ולדעתי זו שליחות לאנשים כאן אם אותו אדם יסכים לחלוק עימנו את הצלחתו בטיפול. חשוב לזכור שיש בעיה עם מקרים ספורדיים כי יש גם החלמה ספונטנית ובלתי ניתנת להסבר אבל כאמור, אני מבטיחה אישית ליצור קשר עם מי שתפנה אליו. תודה!

biri1

New member
ו...מה היה?

לא ברור מהודעתך מי זה "רק בריאות" - האם את חולה? במשפחה שלך יש חולה במצב גרורתי? את אומרת שהגעתם כמעט לכולם, ו....מה היה? ביקשת מהם שמות של מטופלים שהחלימו? מילאת את ההוראות של הטיפול ולמרות זאת נכשל? ההודעה שלך לא ברורה. היו פה שני אנשים שנכנסו וסיפרו על הצלחתם בטיפול אלטרטיבי, האם יצרת איתם קשר?

1aba1

New member
8 שנים יותר ממה שהבטיחו האונקו' זו פרופגנדה ?

או שאתה רופא שמגן על הענף שאתה יושב עליו או סוכן לחומרים ותהרופות הרעילות שדוחפים לנו, אחרת אין סיבה לתשובה הנילעגת שלך

1aba1

New member
יחס של נבל אמיתי ולוואי שניפגש באוקולוגית

הפעם בשבילך ההתיחסות שלך וההערות מראים מאיין באת ואני מקווה שתזדקק לכך אני בז להתנהגות המבישה של כמותך ספסרי הכימו וההרעלה לשם בצע כסף

בירי וסקפטיק הגזמתם!! פויה!! נאצות כאלה בפורו

בירי. תפנה אותי בבקשה לשמות. תודה. אבי עם סרטן המעי הגס. בדרך כלל קיבלנו שמות שהיה קשה לאתר או עם סרטן מסוג אחר וכו'.

biri1

New member
לרק בריאות

את גם רוצה שאפנה אותך לשמות וגם אומרת שהגזמתי ופויה? מה זה? את יכולה לצטט את הנאצות שכתבתי? אולי את זו שמגזימה? כתבתי שמות בעבר, תסתכלי בהודעות קודמות. תנסי את: 1) ד"ר יאיר ראובן, מומחה לניקוי המעי הגס 2) ד"ר יונה ליאור נטורופתית ואירידיולוגית 3) גדעון רון רופא סיני. נשמח לשמוע רשמים אבל את צריכה לנסות ברצינות ולא למצוא תירוצים למה לפסול אותם. שמות נוספים כתבתי בעבר, אחד מהם פסלת מראש, עליהם שמעתי הצלחות. אם את מתעקשת לא לנסות אותם זה סיכון שלך. יש כמה דברים בסיסיים בסרטן מעי גס אי אפשר לרפא אותו אם לא מוציאים מהגוף את מה שמרעיל אותו ואם לא נותנים לו את החסרים שלו. זה שונה לגמרי מהטיפול הכימי שמוסיף הרעלה על הרעלה, כי הסיבה לסרטן מעי הגס הרבה פעמים זה הרעלים שמצטברים במעי משנים של עיכול גרוע, אכילת מזון מעובד, כימיקלים תעשייתיים וכו' ועל זה הם מוסיפים את הכימותרפיה שנותנת תוצאה לטווח קצר בגלל שהרעל הורג כל מה שהוא בא איתו במגע אבל אבל לא מרפא. אז איך את אומרת שרק נהיה בריאים.

biri1

New member
עוד שם אחד

ד"ר ראול רודריגז. נשמח לשמוע את ההתנסות שלכם.

skeptic

New member
הערות על ה"דוקטורים" שבירי1 נתנה שמותיהם

הראשון, "דוקטור" יאיר, בקישור הראשון המצורף למטה ראו תגובה מס' 127: ציטוט""" 127. לא להיוועץ ביאיר ראובן קריאה בפרטים שמפרסם על עצמו ד"ר יאיר ראובן, מגלה שאת תואר הדוקטור שלו הוא קיבל מ"כנסיית החיים המתקדמים העולמיים" ,ארגון אמריקאי שמוכר תעודות דוקטוראט באינטרנט. הוא לא דוקטור (20.06.04) """סוף ציטוט יש גם תגובות חיוביות עליו שם. השנייה, "דוקטור" יונה, בקישור השני המצורף למטה רואים שיש לה שלל תארים אבל לא רשום בשום מקום (בנושא ה"דוקטור") שם המוסד המלא וכתובתו/מיקומו כנהוג. (לדוגמא: בוגר .B.A אוניברסיטת ירושלים בהר הצופים במתמטיקה בשנת 19XX). קישור נוסף ל"דוקטור" יונה, שאלה (ושימו לב טוב לתשובה) בפורום נטורופתיה באתר דוקטורס. בקישור השלישי למטה, גדעון (מעניין שפה בירי1 לא הקפידה על רישום התואר "דוקטור" שגם לגדעון יש לפי הפרסומים). לפי הפרסומים הוא עוסק בדיקור בסגנון סיני. מעניין שבירי1 לא הפנימה שהחולה ביקשה שמות של חולים ולא של מרפאים או שזה מין משחק של אחת שואלת ואחת עונה.

לבירי 1 סליחה התבלבלתי בינך לבין המכונה אבא

כשכתבתי פויה התכוונתי למכונה אבא שגידף בצורה מזעזעת משתתף אחר, כאילו לא כולם כאן באותה הסירה המיטלטלת! לגבי שמות, רציתי הפניה לשמות של מטופלים שהחלימו ולא של מטפלים כי מטפלים יש באמת בלי סוף וקשה מאוד להוציא את המוץ מן התבן. היינו שעות אצל נטורופת ששמו ערן אשחר או שם דומה, אחד המפורסמים, שהרצה לנו וכלל לא שיכנע וגם לא ממש סיפק הפניה למטופלים שעזר להם. אני דוקא מנסה לגרור עכשיו את אבא שלי לטרונד אחרי ההמלצות כאן בפורום אבל לא חולמת על ריפוי אלא רק על מתן כח. לגבי גובי כבר כתבתי לך והוא לא נפסל מראש אלא לאחר בדיקה רצינית ביותר. זו לא חכמה לומר שאדם מסויים נרפא כשעסקינן במספר חודשים של הפוגה כשכולנו יודעים שיכולה להיות רמיסיה למספר חודשים אך לא לנבא דבר. תקרא בפורום של גובי, כל הכותבים הם ממש מהזמן האחרון (עניין של חצי שנה וגם כעת אנחנו לא מעודכנים מה המצב אצלם). גם אצלינו היה זמן שחשבנו שאנחנו אחרי הסיוט הזה. אשמח לדעת מה הרקע שלך בעניין. אתה לא צריך להזדהות רק אודה אם תכתוב מה לך ולפורום... ושוב סליחה.

ובירי עוד דבר

עושה רושם שנתת שמות של מטפלים אלטרנטיביים אבל אפילו הם עצמם לא מעידים שהם יכולים לרפא סרטן בכלל, או סרטן המעי הגס בפרט, כל שכן סרטן המעי הגס עם גרורות שזו הבעיה שמטרידה את משתתפי הפורום. ומה יש לך לומר על הקישורים שנתן סקפטיק וממש לא עושים רושם טוב בלשון המעטה... אנחנו מחפשים כאן פתרונות רציניים, לא סתם לירות לכל עבר. הרי מדובר כאן באנשים שנלחמים על חייהם, לא באדם בריא שרוצה לשפר את איכות חייו או לעסוק במניעה עתידית ויש לו זמן לערוך ניסויים. תחשוב שאתה מפנה למטפלים שנתת חולה סרטן עם גרורות שמפסיק את הטיפול הכימותרפי לטובת טיפול אלטרנטיבי שגם מי שמעניק אותו כלל לא טוען שהוא יכול לרפא סרטן. אנא, קצת אחריות!

biri1

New member
השמות שנתתי לך

שלום "רק בריאות", השמות שנתתי לך הם של מטפלים שידוע לי שהם לא רק אנשים הגונים, ואנשי מקצוע טובים בתחומם, אלא שהצילו אנשים ממחלות קשות כולל סרטן, זה ידוע לי מאנשים, לא מהמטפלים עצמם. אבל מכיוון שאנשים לא אוהבים לחשוף את המצב שלהם כך סתם, ואני לא אתחיל לכתוב שמות פרטיים באינטרנט, מה שהצעתי לך זה לבקש מאותם מטפלים שמות של אנשים שיוכלו להמליץ עליהם. לגבי מה ששאלת על סקפטיק: סקפטיק מנסה להשפיע על אנשים לא ללכת לכיוון אלטרנטיבי והוא משתמש במידע שהוא דולה באופן רנדומלי מהאינטרנט, כדי להשמיץ את האלטרנטיבי, הוא מצטט אחרים שגם להם אותו אינטרס, אז מה, את תתני לסקפטיק לנהל לך את ההחלטות בחיים? סקפטיק למשל בחיים לא יתקשר ליאיר ראובן וישאל אותו בעצמו, מדוע שיעשה זאת כשהוא יכול פשוט להשמיץ אותו? צרי קשר עם יאיר ראובן ותתרשמי בעצמך מהאדם מהשיטות שלו, ומהתעודה שלו. אני מציעה שתתנו לו צ'אנס ולתוכנית הניקוי של המעי שלו, עד שלא תבדקי בעצמך - לא תדעי. נכון, שכחתי לכתוב את המילה ד"ר לפני השם של גדעון רון- זו היתה טעות ששמתי לב אליה רק אחרי ששלחתי את ההודעה, סקפטיק כל כך הסטרי, שהוא מחפש אינטרס נסתר. עצם העובדה שהמלצתי על אנשים והוא ישר הלך לעשות תחקיר רק על התגובות השליליות ולא הציג פה אף תגובה חיובית עליהם למרות שיש הרבה כאלה, זה מראה לך בדיוק מי זה סקפטיק. בברכה בירי.

skeptic

New member
מילים, מילים, ועוד מילים, אלפי אלפי מילים...

סקפטיק לא מנסה להשפיע על אף אחד. סקפטיק מביא דברים של אחרים בשם אומרם. סקפטיק ציין (לפחות במקרה אחד) שיש גם תגובות חיוביות. סקפטיק לא הסטרי כי אין לו שום אינטרס - לא מהצד של הרופאים ולא מהצד של החולים, סקפטיק לא מחפש אינטרס מוסתר אלא ציין דברים. לעומת זאת בירי1, האלמונית המקשקשת ברשת דברים של יחצנות מטעם ואינה מביאה תשובות למה שהתבקשה אלא רק הביאה עוד ועוד ועוד שמות ולא תכל'ס, בירי1 היא אינטרסנטית שכנראה חיה מהיחצ"נות שהיא עושה לטיפולים שהיא ממליצה עליהם. אותם טיפולים שנעשים לכל דבר ולכל מטרה. מספיק לראות את ההתפרסות הרחבה של המטפלים כדי להבין שהם מומחים לכל דבר כמו אותה "דוקטור" יונה שמתמחה - לפי האתר שלה - ברשימה ארוכה כאורך הגלות - ב... רפלקסלוגיה קניסקולוגיה מוח - אחד IPCE כירולוגיה כף היד וכף הרגל רפואת צמחים מערביים רפואת צמחים סינים ארומתרפיה אירדיולוגיה תזונה ואיבחונים רפואה סינית אקופנטורה

skeptic

New member
המשך... מילים, מילים, מילים...

נטורופטיה רפואה טבעית ועדיין לא דיברנו על הבית ספר, על ההוראה, על הניהול, על כל מיני דברים נוספים שאותה אשת אשכולות מן הסתם ברוכה בהם בנוסף כפי שרשום באתר שלה. לא להאמין מתי יש לה זמן לנשום שלא לדבר על שחרור גז מהגוף. יש שם עוד... פנג שואי יעוץ והכוונה בקוסמטיקה טבעית טיפול בדיסלקציה רפואת מגנטים איבחון לפי הציפורניים פרחי באך הילינג - שו הדא? ויש עוד ועוד ועוד מילים.

biri1

New member
סקפטיק

אבא כתב לך בדיוק מה שהתאים לך, ואם היה לי אותו סגנון זה מה שהייתי כותבת. אתה כנראה משליך ממה שאתה עושה על אחרים אז אצלך כולם יחצ"נים. מבחינתך אבא בכלל לא חולה, גם הוא יחצ"ן רק בגלל שהוא כתב שהוא חי כבר 8 שנים בטיפול אלטרנטיבי. טוב שלפחות אבא ראה מי אתה, תכחיש עד מחר, אלה רק מילים, מילים מילים.

biri1

New member
אגב אלמוניות

ואגב אלמוניות, אתה מדבר? אתה בעצמך אלמוני. דני פנחס שאל אותי בעבר מי אני ועניתי לו, עניתי שאני נאלצתי לחפש פתרונות עבור קרובי משפחה וחברים חולים וככה נקלעתי לכל הסיפור של הטיפולים האלטרנטיביים וסרטן, ומי אתה?

t32

New member
אבא1 וסקפטיק!

צר לי אבל אני נאלצת להזהיר את שניכם לפני חסימה! קללות, נאצות ו"איחולים" מקומם אינו כאן.

skeptic

New member
כמנהלת זכותך לעשות כרצונך

אבל בבקשה תראי לי היכן בהודעות האחרונות (למעלה) נקטתי בלשון של "קללות", "נאצות" ו/או "איחולים" שאת מזהירה מפני חסימה
אינני רואה כאלה. כולה כתבתי 3 תגובות (כותרת בלבד) שהתייחסו עניינית לכתוב מעליהן. שימי נא לב ללשון הכותבים ה"מקצועיים" הנוקטים בלשון לא נאותה כמזור אלטרנטיבי.

למעלה