לבילי

ז י ק ו

New member
לבילי ../images/Emo23.gif

אל תצחק חרגול.. אבל זה שיר של אבי ביטר, מוקדש לך.. בהאבע!
בעולם הזה אין אהבה חבר רק אני מבין מה אתה עובר גם אני נשרפתי מאהבה חבר אל תיקח ללב אני אוהב אותך חבר בלילות ראיתי אותך ליד הבר ראיתי איך בכית הלב שלי נשבר גם אני אהבתי והפצע לא עבר הסבל הזה גם אותי שבר אני יודע שאתה אוהב אותו חבר גם אני אהבתי אהבתי כמו עיוור שישרפו האהבות שהסבל יגמר כמה עוד אפשר לסבול אני שואל אותך חבר בכיתי בלילות הפכתי עולמות ביום שהוא עזב לא רציתי עוד לחיות תביט אליי חבר תראה את הדמעות אני נשבע חבר אל תאמין באהבות גם אני בכיתי בלילות חבר יום אחד הבנתי שהוא לא יחזור יותר אותו אהבתי אהבתי כמו עיוור אל תבכה יותר אני אוהב אותך חבר ימים קשים עברתי בגללו חבר מול עיניי ראיתי איך הוא נישק אחר לא רציתי להאמין רציתי להיות עיוור כל מה שאספר לא תאמין חבר..

ז י ק ו

New member
קצת לבכות עם אבי ביטר.. מה קרה?!

וזה שיר של תומר חן הגדול (סתם זמר עארס...) הולך לאט שכל האנשים כבר ישנים מביט אל השמיים לעננים הלילה והחושך עושים קסמים חולם עלייך בכל המובנים רציתי להגיד לך כמה מילים שיושבות לי בלב הרבה ימים אתן לך את חיי אתן לך את הלב רציתי שתביני שאני אוהב אל תיעלמי נתתי לך הכל את נפשי למה תיעלמי אל תיעלמי מבטיח לשנות את כל מה שתבקשי שברת אותי אל לא שמעת אותי את גם לא ראית את כאבי שברת אותי אף פעם לא תידעי איך פגעת בי בליבי חבל ילדה שזה נגמר קשה זה חבל ילדה זה לא חשוב בעצם מי במי פגע מביט אל השמיים לא מוצא תקווה חיפשתי את הכח להמשיך ילדה רציתי להגיד לך כמה מילים שיושבות לי בלב הרבה ימים אתן לך את חיי אתן לך את הלב רציתי שתביני שאני אוהב אל תיעלמי נתתי לך הכל את נפשי למה תיעלמי אל תיעלמי מבטיח לשנות את כל מה שתבקשי שברת אותי אל לא שמעת אותי את גם לא ראית את כאבי שברת אותי אף פעם לא תידעי איך פגעת בי בליבי אל תיעלמי נתתי לך הכל את נפשי למה תיעלמי אל תיעלמי מבטיח לשנות את כל מה שתבקשי שברת אותי אל לא שמעת אותי את גם לא ראית את כאבי שברת אותי

Billy Eliot

New member
לא אוהבת ערסים

בעצם אני חוזר בי ... תלוי באיזה מובן אני לא אוהב ערסים. והנה מקדיש לך שיר של טיפקס עם אופי מאוד ערסוואתי למה הלכת ממני טיפקס מילים ולחן: קובי אוז מאז שאת הלכת יש לי דיבור של משורר. הולך לא מגולח, לא מסתרק, לא מסתדר. כמעט יאוש של הומלס, מן פריק עלוב של החיים. כותב עצוב כמו ביאליק ולא אכפת לי מה אומרים... כמו למשל: שוחה בים פתוח ומחפש לי רק אותך. כמו נוצה ברוח, אני צנחן ללא מצנח. ובעולם שלי סרטים זרים ללא תרגום. יושב כאן בלעדיך, אני אבוד, לא מבין כלום. אז למה הלכת ממני? למה גזרת את התמונה? למה הלכת ממני? אז בואי, אני עכשיו נכנע... על השעון בבית אני השפרצתי עם מטף. והכלים המלוכלכים כבר מגיעים לי עד האף. אני תמיד בטלפון הפכתי נודניק אמיתי. החברים שלי מרחמים, יוצאים איתי. אז למה... אני קונה חלב, חוזר ואין לי נס קפה. אני קונה סוכר, חוזר, רואה נגמר התה. המפתחות בפנים, ושוב אני נשאר בחוץ. בהר של עיתונים אני שוכב, אני מחוץ. אז למה...

ז י ק ו

New member
ערסים? מתה עליהם!!!

ואפרופו ערסים, קבלי את השיר של ניבין בדואט עם תמיר גל-איך אפשר ================================ בבוקר מתעוררת לריקנות שבי השמש לא זורחת שאתה לא איתי כשרע לי פה בפנים מי יחבק אותי אתה הנשמה שפועמת בי עוצם את העיניים חי בזכרונות השארת ארון ריק ואלבום תמונות אך לא השארת חיבוק לימים קרים יודעת גם גברים לפעמים בוכים נלחמת בכאב בבדידות שבי מי ילטף שיכאב מי יאהב אותי בלעדייך זה קשה איך אתמודד עם זה וכשרע לי ולא טוב לי מי יחבק אותי איך אפשר איך אפשר בלעדייך איך אפשר בלי חיוך שלך כל בוקר שיחמם לי את הלב באהבת אמת רגש לעולם לא מת את הנשמה שבי שפועמת בליבי איך אפשר איך אפשר בלעדייך איך אפשר בלי חיבוק שלך כל בוקר שיחמם לי את הלב אהבת אמת רגש לעולם לא מת אתה הנשמה שבי שפועמת בתוכי לבד שעות יושב בוכה לך כמו תינוק בכאב לא עומד שכחתי איך לצחוק הושיטי יד חמה אני חסר אונים יודעת גם גברים לפעמים בוכים יושבת עם עצמי הזמן עצר מלכת החיים עוברים לי וכך אני דואכת הושט לי יד חמה בוא וחבק אותי אתה הנשמה שפועמת בי נלחם בכאב בבדידות שבי מי ינחם שיכאב מי יאהב אותי בלעדייך זה קשה איך אתמודד עם זה וכרשע לי ולא טוב לי מי יחבק אותי איך אפשר איך אפשר בלעדייך איך אפשר בלי חיבוק שלך כל בוקר שיחמם לי את הלב באהבת אמת רגש לעולם לא מת אתה הנשמה שבי שפועמת בתוכי איך אפשר איך אפשר בלעדייך איך אפשר בלי חיוך שלך כל בוקר שיחמם לי את הלב אהבת אמת רגש לעולם לא מת את הנשמה שבי שפועמת בליבי לא למות מזה ?!!?! לא ?!!?

Billy Eliot

New member
מי אלו ניבין ותמיר גל?

הצילווווווווו הכל בסדר, זיקו??? לקרוא לרופא?

ז י ק ו

New member
אני בסדר כפרה..

קצת שירה עיברית קצת תיספגי שירה מודרנית וכואבת.. ואפורופו כואבת קבלי את זמר האירווזיונים שלך ליאור נרקיס - כמו פרפר ------------------------ שהכרתיה היתה ילדה התאהבתי בה כמו באגדה גדלה בינתיים והיא הלכה את העיניים שלה פתחה חיפשתי ברחובות ללא תקווה האם אליי תחזור האהבה סיפרו לי חברים שהיא פרפר מסתובבת מבר לבר כמו פרפר מסתובבת לה בלילה כמו פרפר ואהבה אחת לא דיי לה כמו פרפר מבר לבר והלב שלי נשבר כמו פרפר מסתובבת לה בלילה כמו פרפר ואהבה אחת לא דיי לה כמו פרפר מבר לבר והלב שלי נשבר איזה מן חוצפה יש לך אישה את החיים שלי את מטישה נוגעת בי לא מרגישה בשבילי את לא אישה אני עכשיו הולך רחוק מכאן לא ארצה עוד לראותך לעולם בשבילי את לא עתיד את רק עבר את החיים שלך בבר כמו פרפר מסתובבת לה בלילה כמו פרפר הזמן בכלל לא דיי לה כמו פרפר מבר לבר והלב שלי נשבר כמו פרפר מסתובבת לה בלילה כמו פרפר ואהבה אחת לא דיי לה כמו פרפר מבר לבר והיא עכשיו עם גבר זר

Billy Eliot

New member
שירה עברית???

זה שירה ערסוואתית... אז מה עם המילים הן בעברית? זוהי רק הסוואה
קבלי מילים מהשיר של אייל גולן לקנות לך יהלום - הפזמון יש לי רק חלום לקנות לך יהלום לראות אותך עוד פעם מחייכת יש בי אהבה, הישארי קרובה יודע שאותי את רק אוהבת וגם אני אוהב. ואת זה הוא שר לה אחרי שהוא נתן לה הרבה כאפות.

ז י ק ו

New member
ואני חשבתי שמילים מדברות אליך

כפרה, אין כמו דואטים ומאז גילי וגלית לא היה דואט כזה מרגש: הילה בדואט עם אלון חסון-לשכוח מנסה ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; רגעי עצבות ברגעי כאב היה עדיף למות ולא להתאהב היא שיחקה תמימה היא משכה אותי הייתי לה למשחק היא כישפה אותי אנא ספר לי אח גדול על מה תבכה על מה תסבול כואב לך כואב גם לי אנא ספר לי אחי אנא ספר לי אח גדול על מה תבכה על מה תסבול אנא חייך למעני אנא חזור להיות אחי תסתכל עליי בוכה אותה לשכוח מנסה זוהי דרך החיים אתה תגדל אתה תבין אני רואה אותך בוכה את דמעתך אני מוחה אם זאת דרך החיים אנא עזור לו אלוקים אין אהבה אינה פוצעת אתה תגדל תוכל לדעת יבוא היום אתה תבין לכל אישה לא להאמין דמעתך היא דמעתי אוהב אותך בנשמתי אח גדול זה יעבור ולך יחזור האור בלילות שוכב אבל לא נרדם היתה היא כל חיי זורמת לי בדם חבריי סיפרו ראו אהוב אחר עכשיו נספר הזמן מתי הוא ישבר אנא ספר לי אח גדול על מה תבכה על מה תסבול כואב לך כואב גם לי אנא ספר לי אחי אנא ספר לי אח גדול על מה תבכה על מה תסבול אנא חייך למעני אנא חזור להיות אחי תסתכל עליי בוכה אותה לשכוח מנסה זוהי דרך החיים אתה תגדל אתה תבין אני רואה אותך בוכה את דמעתך אני מוחה אם זאת דרך החיים אנא עזור לו אלוקים אין אהבה אינה פוצעת אתה תגדל תוכל לדעת יבוא היום אתה תבין לכל אישה לא להאמין דמעתך היא דמעתי אוהב אותך בנשמתי אח גדול זה יעבור ולך יחזור האור

Billy Eliot

New member
די מספיק עם שירי ערסים

את ממש מתגלה שחובבת ערסים טבעית אני רוצה שיר צפונבוני בבקשה

ז י ק ו

New member
תמיד אהבתי ערסים

הם הכי טובים במיטה!!! והנה שיר, שאני מקדיש לאהבה של שנינו שלא יכולה להתממש.. ניבין בדואט עם תמיר גל-אהבה אסורה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ נשמה אהבתנו אסורה נשמה אף פעם לא נוכל להיות ביחד אף פעם לעולם נחיה בצל הפחד לעולם כן לעולם אין שלום בין עמינו איך יהיה שלום בין שנינו כן זהו גורלנו כאן נפרדות דרכינו אין שלום בין עמינו איך יהיה שלום בין שנינו כן זהו גורלנו כאן נפרדות דרכינו אל תיבכי מלאך יפה שלי אל תיעצבי ננצח כל מלחמה רק חייכי אל תיעצבי לי חייכי שימרי מכל משמר את הזכות לאהוב לאהוב אותי אין שלום בין עמינו נעשה שלום בין שנינו כן זהו גורלנו לא ייפרדו דרכינו אין שלום בין עמינו נעשה שלום בין שנינו כן זהו גורלנו לא ייפרדו דרכינו רק אתה נותן לי תקווה חיה רק בשביל לאהוב אותך אמונתך לא אמונתי אך לא אוותר את כל בשבילי אתה נותן לי ביטחון בוא נגשים את החלום את החלום את החלום אין שלום בין עמינו נעשה שלום בין שנינו כן זהו גורלנו לא ייפרדו דרכינו אין שלום בין עמינו נעשה שלום בין שנינו כן זהו גורלנו לא ייפרדו דרכינו אל תיבכי מלאך יפה שלי אל תיעצבי ננצח כל מלחמה רק חייכי אל תיעצבי לי חייכי שימרי מכל משמר את הזכות לאהוב לאהוב אותי אין שלום בין עמינו נעשה שלום בין שנינו כן זהו גורלנו לא ייפרדו דרכינו

Billy Eliot

New member
מותק אנחנו בני אותו עם!

גם אם לא חשת בכך... זאת עובדה! ודי לשירי ערסים! רוצה שירי צפונבונים... משהו כמו השיר לונה של מיכל אמדורסקי.

ז י ק ו

New member
../images/Emo68.gif

כמו ציפור בשבי בין קירות לבנים מסתגרת אילו רק ידעתי לסמן לי את שביל הבריחה מן התפילה קורסת אל חלומי הפרוע היה לי מלך ושבור צימאוני בנשיקה. שם אישה אחרת את ימיך ברוך מציירת טווה את לילותיה בדמי הבוער מקנאה. מן התפילה קורסת אל חלומי הפרוע היה לי מלך ושבור צימאוני בנשיקה. אין מפלט בשקר גם הזמן לא תמיד מנצח אילו רק ידעתי לסמן לי את שביל הבריחה.

ז י ק ו

New member
../images/Emo150.gif

מה אני מבקש לי? לא הרבה את זה כל מה שיש לי, בסביבה בין הצער לאושר, מחפש לי טיפת אהבה מה שאני מבקשת זה דומה לפעמים מתכנסת, ושונאת לפעמים מסתפקת בלנשק לך ת'דמעה ככה זה כשיש שניים, מסתבר זה תמיד פעמיים, לדבר זה נותן לי ת'כוח להתגבר גם על מאה מכות ככה זה כשיש שניים, זה הרבה זה תמיד פעמיים, לדבר לא זה לא בשמיים, זה מה שגורם לי לבכות אל תבכי לא הפעם, אל תבכי לא אחזיק מעמד מול ים הבכי ואם בא לך לזוז קצת תרקדי אני פה בסביבה שים לי יד על פני זה שוב מזכיר איך נישקת אותי פעם מול העיר נעורינו היו אז מתוקים כי היתה שם אהבה ככה זה כשיש שניים, מסתבר זה תמיד פעמיים, לדבר זה נותן לי ת'כוח להתגבר גם על מאה מכות ככה זה כשיש שניים, זה הרבה זה תמיד פעמיים, לדבר לא זה לא בשמיים, זה מה שגורם לי לבכות

Billy Eliot

New member
שונא את שלמה ארצי

איכס הוא מגעיל על ריטה אני לא מת.. אבל חייב לציין שבחרת לציין שיר מקסים שלה מהקדם של 86... וזהו המקום בו נחשף הג'קט הצהוב שלה.

ז י ק ו

New member
../images/Emo129.gif

רק אתמול דרכי היתה ברורה לי לכאורה משלתי בחיי, מישהו צחק עליי מישהו אולי משתעשע על חשבוני. מישהו צחק עליי ושלח אותך אליי איך זה הפכת על פיו את עולמי. =================== רק אתמול החופש כה קסם לי לכאורה הכרתי את עצמי לא יודעת את נפשי זהר אנושי בא הציפני עד היסודות לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי ככה נשביתי למה לא להודות. =================== רק אתמול מתי מתי היה זה את הזמן בקושי אזהה אם אתה הוא גורלי אם אתה שלי למה רק חלק- קח את כולי אם אתה הוא גורלי אם צילך שואף צילי אל תקח רק חלק

Billy Eliot

New member
או! את מתקדמת

כשאת רוצה את יכולה... מקדישה לך כאן שיר על זונעעעעעע אלה, אלה דפנה ארמוני אלה אלה תגידו לי מה קורה לה מה הבחור עושה לה היא עוד ילדה קטנה מה קורה לה מה אם זה סתם נדמה לה חולמת שהוא קורה לה כה צעירה לא מבינה מאמינה, מאמינה זו אצלה אהבה ראשונה הוא המלך של השכונה עם אופנוע חדיש היא תישבר, היא תיגמר יום אחד הוא לא ירצה בה יותר היא תמצא את עצמה זרוקה על הכביש... אלה אלה שמישהו יגלה לה זה לא כמו שזה נדמה לה אלה המסכנה מאמינה, מאמינה זו אצלה אהבה ראשונה הוא המלך של השכונה עם אופנוע חדיש היא תישבר, היא תיגמר יום אחד הוא לא ירצה בה יותר היא תמצא את עצמה זרוקה על הכביש... אלה אלה שמישהו יגלה לה זה לא כמו שזה נדמה לה אלה המסכנה

ז י ק ו

New member
אני זונע?!

אין לי ראש למילים ארוכות ואתה מן מילה ארוכה שכזאת צ'או ידידי וד"ש לחייך בתקווה שתבין את הפריכה השמש של פרג' קורעת את הים ואני מפליגה בתוך הקפקפים לאן שייקחו האורות אני שם עם הלכה הליפסטיק ושאר דאווין כי בא לי לרקוד ובא לי שטויות בא לי לצחוק ולא בא לי עליך בא לי בימים ובא לי בלילות בא לי לצעוק אני פריכה פנים שלא עושות חשבון וג'ינס בסטייל שכתוב בעיתון סלסול נצחי בשערות ופוסטרים במקום קירות רוצה לאהוב כמו בסרטים חתיך שיבוא באנגלית וצבעים כמ'און בייבי המטוס מחכה ועוד חלום שלי ממריא לו ובוכה... פעם שיהיה לי זמן להיות גדולה פעם תיגמר המסיבה כי בסוף כל פריכה מסתתר שיכון קטן בעל לדוגמא ואלף כיווני עשן

Billy Eliot

New member
יא איזה יופי... חולה על עפרה אבל גם

עצוב לי לראות אותה. דווקא בתור ילד הייתי יותר במחנה של ירדנה, אבל כל פעם שאני רואה את התמונה של עופרה אני חש צביטה בלב וזה כואב. אני הולך לבכות לך תהיה חזק למעלה געגועי כמו דלתות שנפתחות בלילה לנצח אחי אזכור אותך תמיד וניפגש בסוף, אתה יודע ויש לי חברים אבל גם הם כבים אל מול אורך המשגע כשעצובים הולכים לים לכן הים מלוח וזה עצוב שלהחזיר ציוד אפשר לא געגוע לנצח אחי... וכמו הגלים אנחנו מתנפצים אל המזח אל החיים

ז י ק ו

New member
השיר שיביא לך אהבה..

לא תפסיקי לקוות איך תצליחי לשנות את עצמך לכסות בקולות אחרים כאילו אין איזה דבר שאת רוצה. את יודעת זה מזמן כשהיית ילדה שיחקת אחת שלא צריכה ולא אכפת לה מאף אחד מאף אחד. את רוצה לשיר את השיר שיביא לך אהבה להלחם, ומה שמפחיד אותך תהיי חזקה לבטא את השמחה שבך שנדחקה. זה מאז וזה עכשיו את יודעת מה חסר ותגלי איך להביא את זה עכשיו, בשבילך בשבילך. את רוצה לשיר את השיר שיביא לך אהבה להלחם, ומה שמפחיד אותך תהיי חזקה לבטא את השמחה שבך שנדחקה כאילו אין איזה דבר שאת רוצה

למעלה