לבטים, שאלות

fialka

New member
למה?

אני דוקא מסתכלת על זה מהצד השני. היא יוצאת עם בנות אחרות, ויכול להיות שהיא משתמשת בתירוץ הזה של "את צריכה לחפש את עצמך" , כדי שא להתחייב אליי, וכך היא יכולה לצאת גם אחרות בלי לפגוע בי???? הרי באופן הגיוני, אם טוב לנו ביחד אז היא לא צריכה לשכנע אותי ללכת, לא?

ס ק א ו ט

New member
תגובה...

בעיקר לעניין הזהות המינית... הדעה שלי היא שבאופן כללי אי אפשר להגדיר בן אדם כסטרייט או גיי. לדעתי כל בן אדם יכול להתאהב בכל בן אדם אחר, בלי קשר למין, וההבחנה הזאת בין סטרייטים ולא- סטרייטים קיימת רק בגלל שלזה החברה רגילה. וכך גם במקרה שלך. התאהבת בבן אדם, כמו באישה גם בגבר. אין צורך להתבלבל. פשוט תברכי על כך שזכית להמשך לשני המינים

ס ק א ו ט

New member
אה ועוד משהו

בהמשך לקודם אהבה זאת אהבה, תמיד קשה, תמיד כואב, "תמיד מסובך, ונמאס..." אבל הכי מתוק בעולם

zion422

New member
לבטים שאלות

נכון שקשה לך כי את מאוהבת אבל המצב מחייב אותך אותך לחפש את עתידך לבד ולא לחפש את הקטע לפחות ככה תישאר לך חברה טובה ומיוחדת אחת

kelly jones

New member
היי

קודם כל מה שלומך? את נשמעת כאילו את מאוהבת עד הגג ובא לך לצרוח שאת אוהבת אותה רק שתישמע ותבין אותך... תקשיבי זה קצת "מלחיץ" להיות עם מישהי סטריטית שיכולה פתאום אחרי כמה זמן לרצות להיות עם גבר,להרגיש גבר,בנות כמה אתן? אולי בגיל שחושבים על ילד?!פתאום תרצי ילד?! אני יכולה להבין את החברה שלך מאוד,אבל מה שהפריע לי דווקא היה זה שאת נשמעת מ א ו ה ב ת וזהו.זה מה שצריך לשנות לחברה שלך אם היא מאוהבת בך לפחות כמו שאת בה אז אחותי אני לא מבינה למה אתן לא יחד... אבל...נראה לי שהיא לא, כי מי שמאוהב לא יכול להיסתכל על אחרים ,ואם היא רוצה אותך אז שתסמוך על עצמה על זה שהיא יכולה לאהוב אותך ,וגם אם את סטריטית להשאיר אותך איתה.

fialka

New member
קלי

קלי פגעת לי בלב עכשיו, זה גם מה שיש לי בראש, ואני בהכחשה. גם אני חושבת שזה עבר לה והיא פשוט לא רוצה להגיד לי. גם אני אף פעם לא הבנתי איך זה שהיא משחררת אותי בכזו קלות. ואני לא יודעת איך היא מסוגלת להמשיך בכזו קלות. וכואב לי, כל כך כואב לי. אני מרגישה כאילו הלב שלי נכנס לי לתוך חוט תיל, והחוט הזה פשוט שורט ושורט, ולא משחרר ואין פתרון חוץ מלירות בלב שלי כדי להוציא את הסבל הזה, לסיים אותו. מלראות אותה ולא לגעת מלשמוע את קולה מספר לי על הפגישות שלה. מלשמוע את קולה אומר לי למה אנחנו לא צריכות להיות ביחד "תביני... תראי...את לא חושבת כמוני...." איך אפשר

היי לך

רק תדעי שאת לא לבד ברגשות ובתחושות האלה - כאב לב מאהבה הוא דבר שקורה להרבה הרבה אנשים - הם שרדו את זה וגם את תשרדי, ואולי אפילו תגדלי ותצמחי מזה
האם ניסית לשתף אותה בתחושות שלך, כפי ששיתפת כאן? בכל מקרה, יכול להיות שזה הזמן להעזר באיש או אשת מקצוע (פסיכולוג/ית או מטפל/ת אלטרנטיבי) - כדי להפוך את הסיטואציה הזו למקום להמריא ממנו ולהפוך אותו למשהו חיובי יותר
את גדלה מיום ליום - וכמה שאת מרגישה נורא עכשיו - את תרגישי טוב יותר בהמשך וכנראה אפילו נפלא! הפתחות לעצמינו ולאחרים מביאה דברים טובים אתה... בהצלחה

daniels5

New member
לבטים ושאלות????

"אני אמורה להיות סטרייטית"......"היא אמורה להיות חברתי הטובה"..... "אני לא אמורה לקנא"......"אני לא אמורה לחלום" בקיצור יקירתי כל מה שרציתי להגיד הוא שהלבטים והשאלות שלך צריכים להיות למה בכלל את צריכה להיות "אמורה" תצאי מהמילה הזאת ותראי איך הכל יהיה ברור והכל יסתדר מעצמו. תחי את שאת מרגישה ואיך שאת רוצה ולא איך שחברתך או כל אלה ש"אמורים" לחנך אותך אותך אומרים. ושיהיה בהצלחה.

למעלה