ביקשת כל כך יפה.. אז...
טוב. כל העניין היה שהכרתי בחור חמוד באינטרנט. ת´אמת? פעם ראשונה שראיתי את התמונה התאהבתי.. אבל התחלנו לדבר באפיקי האינטרנט השונים ודי מהר הבנתי שאנחנו משדרים על גל אחר לגמרי. בלי שום קשר, הוא נורא משך אותי. בחור חכם, רגיש, עם חוש הומור וגזר.. אחרי שיחות ולבטים - שלי ושלו - החלטתי לעשות את המעשה. למרות החוקים, למרות הכל הרגשתי מספיק בטוחה (לא יודעת למה) והגעתי אליו הביתה. שעה סבירה. ערב מאוחר. ישבנו ושתינו קפה. ראינו טלויזיה, השתעשענו במחשב והיה נחמד. שכחתי לציין שכשהוא פתח את הדלת לא היה קשר בין התמונה למציאות. ישבנו דיברנו, ולמרות שהוא לגמרי לא הטעם שלי - משהו בו גרם לי לרצות לנשק אותו. לגעת בו. להרגיש אותו. הוא הבין שאני לא מעוניינת. אני הבנתי שהוא לא. וככה אחרי כמה שעות, התקפלתי ונסעתי הביתה. הגעתי הביתה והודעת לילה טוב תמימה הובילה ללמה לא קרה כלום... הבנו שהיתה פה אי הבנה ענקית. שני דבילים. והפספוס צרם בכל עצב גלוי בגוף.. באקט מטורף לחלוטין חזרתי אליו הביתה. הפעם זה כבר זרם ישר. היה סקס מדהים. והרבה מעבר לזה. כל מה שחשבתי עליו כל מה שציפיתי וקיוויתי קרה. כל מה שהיה חסר לי קיבלתי באותו לילה קסום. נרדמנו חבוקים. התעוררנו עם חיוך. קסם. כבר אמרתי? חזרתי הביתה, כשבאורח פלאי איך שנכנסתי לאוטו היה ברדיו השיר של הזמר שהוא הכי אוהב. סימן משמיים? צירוף מקרים? נסעתי לי בדרך, עם חיוך ענק על הפרצוף. מחייכת לנהגים שאין לי מושג מי הם. מחייכת לעצמי במראה. פעם ראשונה בחיי שאני עושה סקס שלא כחלק ממערכת יחסים. בלי אהבה. (לא הקונבנציונאלית בכל אופן) ועוד בבליינד דייט. היה מדהים. היה מושלם. השאיר בי כל כך הרבה טעם של עוד. תקשורת בין גברים לנשים? אפשרית? קיימת? מה שבטוח שהיא חובה! נזכרת ושוב החיוך עולה לי על הפנים. נמרח. מתוק. עוצמת את העיניים ויכולה להרגיש את הידיים שלו על גופי. את הבל פיו על פי. את החום. הקרבה. זהו. זה מה שהיה.