שתי הבהרות...
קודם כל, נראה לי שהוא התכוון - שזה בעיתי לקום להביא משהו מהמטבח כשזה לא הבית שלי.. נכון? למרות שתמיד יכול להיות מצב אחר אחרי שלוש שעות אצל בחור בבית שבשבילן אפשר לקום וכשחוזרים לשבת לידו.. אבל - וזו ההבהרה השניה. אם הוא בכלל לא מעוניין ורק מחכה שאני כבר אתחפף הביתה?... והשאלה היתה מה עושים כשלא יודעים אם הוא מעוניין. אם אני יודעת שהוא מעוניין אין לי בעיה ליזום מגע ולעשות בו כל מה שאני רק חולמת עליו מהשיחה הראשונה שלנו בטלפון. אבל אם אני לא בטוחה? או חושבת שהוא לא מעוניין? תאר לך מצב היפותטי: בליינד דייט הגיעה אליך הביתה, בתמונה היא נראית מליון ואחד דולר. אתה לא יכול להפסיק לפנטז על הרגע בו תקרע ממנה את כל פריטי הלבוש ולהרגיע את חרמנותך הבלתי נלאית, ופתאום, היא מגיעה, אתה פותח את הדלת ומסתבר שהיא בכלל לא נראית במציאות כמו בתמונה. חמודה, יפה, אבל היא וסקס אפיל כמו בוש ובן לאדן. אתה אומר - ניחא, נשב נשתה קפה, יהיה נחמד, עוד שעתיים אני ארמוז לה שאני עייף וסימנו עוד איקס על דייט שלא הצליח. אבל אז היא קמה למטבח או לשירותים, וכשהיא חוזרת היא מתיישבת לידך. "בטעות" נוגעת במרפק, בברך, מסיטה לך את השיער מהעין, או שהיא ממש נועזת ופשוט מדביקה לך נשיקה. מה אז? אתה בכלל לא מעוניין. מרגיש שנכנסת לפינה. משדר מצוקה, דוחה אותה בעדינות או שלא, וזהו. האגו הנשי של הבחורה בקנטים, היא לעולם יותר לא תעיז ליזום מגע עם בחור חדש, ואחרי שהיא בורחת מביתך כל עוד כבודה לא נרמס עד עפר, אין סיכוי שתשארו אפילו ידידים מהבושה שלה. מה אז? נכון, היא לא מוצאת חן בעיניך, לא מושכת אותך מינית, אבל היא בחורה מדהימה ונורא כיף לך לדבר אתה שעות בטלפון, ולהתכתב ולספר לה על כל מה שקרה לך בעבודה, עם חברים ולהתייעץ לגבי מערכות היחסים הכן מוצלחות שיהיו לכם. והכל נהרס ככה פתאום... או שאולי תגיד - יאללה, מה אכפת לי. אני חרמן, ואני לא אתחתן אתה, אבל אם היא רוצה מי אני שאגיד לה לא?... גם אופציה... את מה שקרה במציאות, אגב, אני אספר לכם אחרי שאשמע את דעתכם.