לבטים... אי בהירות..

CatLover

New member
לבטים... אי בהירות..

טוב. איך יודעים שבחור נמשך אלייך? את יושבת אתו, המבטים לא חד משמעיים, את מתה שייגע, שיתקרב , שיעשה והוא לא עושה. לא כי הוא לא רוצה אלא כי גם הוא לא יודע אם את מעוניינת... וככה יושבים להם שני אנשים שמתים לגעת, אבל לא מעיזים... מה עושים כדי למנוע מצבים "מייבשים" כאלה?... עכשיו ברור שישנה האופציה של ליזום לבד.. אבל אם זה לא הקטע שלו? זה כל כך מפדח שאפילו ידידים לא יהיה נעים להשאר אח"כ... מה עושים?

dianah

New member
אז הוא מחכה ואת מחכה והוא מחכה...

ומה? בסוף שניכם מפסידים (אם שניכם באמת מעוניניים). אני טוענת - ליזום! במקרה הגרוע - הוא יגיד לא אז כנרא שהוא לא מעוניין ובמקרה הטוב, מצאת בן זוג. אחרת, אם אף אחד לא עושה כלום, זה מה שיישאר בסוף - כלום! ובכל מקרה, בהצלחה

ronen1981

New member
מממ...

אני רוצה להבין קודם שאני עונה מה המשמעות של יושבת איתו? (איפה יושבת איתו?) מכל מקרה אם במקום שיש בו ריקודים למשל אתם יושבים את יכולה פשוט קצת לרקוד עם הרגלים והגוף כשאת יושבת מה שמשדר בפירוש שאת רוצה לרקוד ומרבית הגברית יגיבו לכך ויזמינו אותך לרקוד וולה צעדת צעד גדול לפתרון הבעיה. מכל מקרה תלכי שבוע הבא לאותו מקום בתקווה שתפגשי בו שנית או למקום שאת יודעת שהוא יהיה בו ותנסי ליצור קשר עיין ואלי הפעם הוא יאזור אומץ ויתחיל איתך.....

CatLover

New member
לא לא לא.....

יושבים אצלו בבית, פגישה ראשונה, אחרי היכרות באפיקים אחרים. אינטרנט, טלפון. פעם ראשונה שרואים אחד את השני ולא בתמונה. הוא על ספה אחת. אני על אחרת. מסתכלים. מבטים לא ברורים.

ronen1981

New member
אוקי עכשיו משהבהרנו את הפרט ה"שולי"

היתם בדייט זה כבר סיפור אחר. חוץ מלהסתכל דיברתם גם? התקשורת היתה טובה הוא מצא חן בעיניך ואת בעינו לדעתך? אם כן אין בעיה פשוט תצאו לדייט נוסף וזה יקרא בלי לחץ .......

קומי......

לכי להביא משהו לשניכם , שתיה קרה , מטעמים מסויימים , וכשאת חוזרת חיזרי לאותה ספה שהוא יושב עליה , עכשיו אתם יותר קרובים פיזית , ישנה אפשרות להתפתחות מסויימת , נגיעה מקרית ברגל שלו , מרפק שנוגע בזמן ציחקוק , הכל יכול לקרות אם באמת שניכם משדרים על אותו גל , להתעקש על מי יהיה ראשון שיזום , זאת שטות , את יכולה להפסיד וגם הוא . בהצלחה , מקוונ אם באמת זה מה שאת רוצה , שיגיעו ימים שעוד תצחקו על זה .

seadiver

New member
אני לא חושב שזה אמור להוות בעיה

אולי חשבת לך , שאשה נמצא אצל גבר בדירתו ויוזמת מהלך שיכול לזרום לניצוצות אז זה יתפרש שהיא זולה ??? ובכן ידידי היקר טעות בידך , אין זה כך כולנו אנושיים כולנו בעלי צרכים אז למה לא כאשר מדובר ששני הצדדים מעונינים (מאוד חשוב) וכן מצאו חן אחד בשניה (שגם זה חשוב לא פחות מהקודם) אז קדימה לעבודה...

ronen1981

New member
לא ,לא לזה התכונתי.

התכונתי לזה שהיא תקום בבית שלו ותיגש למטבח ותביא לו ולה שתיה זה קצת בעיתי. והינה הסבר מין הסתם אם הוא מארח נורמלי הוא בטח הציע לה ואז מין הסתם לא יתאפשר לה לעשות שימוש בהצעה. ואם הוא לא הציעה לה הרי אז במעשה שלה יש משום ביקורת סמויה שהיא פרובלמטית לכשלעצמה. (הי טמבל הזמנתה אותי אליך ולא דאגתי לי לשתיה ואני צריכה לדאוג לי ולך)

CatLover

New member
שתי הבהרות...

קודם כל, נראה לי שהוא התכוון - שזה בעיתי לקום להביא משהו מהמטבח כשזה לא הבית שלי.. נכון? למרות שתמיד יכול להיות מצב אחר אחרי שלוש שעות אצל בחור בבית שבשבילן אפשר לקום וכשחוזרים לשבת לידו.. אבל - וזו ההבהרה השניה. אם הוא בכלל לא מעוניין ורק מחכה שאני כבר אתחפף הביתה?... והשאלה היתה מה עושים כשלא יודעים אם הוא מעוניין. אם אני יודעת שהוא מעוניין אין לי בעיה ליזום מגע ולעשות בו כל מה שאני רק חולמת עליו מהשיחה הראשונה שלנו בטלפון. אבל אם אני לא בטוחה? או חושבת שהוא לא מעוניין? תאר לך מצב היפותטי: בליינד דייט הגיעה אליך הביתה, בתמונה היא נראית מליון ואחד דולר. אתה לא יכול להפסיק לפנטז על הרגע בו תקרע ממנה את כל פריטי הלבוש ולהרגיע את חרמנותך הבלתי נלאית, ופתאום, היא מגיעה, אתה פותח את הדלת ומסתבר שהיא בכלל לא נראית במציאות כמו בתמונה. חמודה, יפה, אבל היא וסקס אפיל כמו בוש ובן לאדן. אתה אומר - ניחא, נשב נשתה קפה, יהיה נחמד, עוד שעתיים אני ארמוז לה שאני עייף וסימנו עוד איקס על דייט שלא הצליח. אבל אז היא קמה למטבח או לשירותים, וכשהיא חוזרת היא מתיישבת לידך. "בטעות" נוגעת במרפק, בברך, מסיטה לך את השיער מהעין, או שהיא ממש נועזת ופשוט מדביקה לך נשיקה. מה אז? אתה בכלל לא מעוניין. מרגיש שנכנסת לפינה. משדר מצוקה, דוחה אותה בעדינות או שלא, וזהו. האגו הנשי של הבחורה בקנטים, היא לעולם יותר לא תעיז ליזום מגע עם בחור חדש, ואחרי שהיא בורחת מביתך כל עוד כבודה לא נרמס עד עפר, אין סיכוי שתשארו אפילו ידידים מהבושה שלה. מה אז? נכון, היא לא מוצאת חן בעיניך, לא מושכת אותך מינית, אבל היא בחורה מדהימה ונורא כיף לך לדבר אתה שעות בטלפון, ולהתכתב ולספר לה על כל מה שקרה לך בעבודה, עם חברים ולהתייעץ לגבי מערכות היחסים הכן מוצלחות שיהיו לכם. והכל נהרס ככה פתאום... או שאולי תגיד - יאללה, מה אכפת לי. אני חרמן, ואני לא אתחתן אתה, אבל אם היא רוצה מי אני שאגיד לה לא?... גם אופציה... את מה שקרה במציאות, אגב, אני אספר לכם אחרי שאשמע את דעתכם.

טל קר

New member
לדעתי החשיבה שלך מוטעית, ואני אנמק

"אבל אז היא קמה למטבח או לשירותים, וכשהיא חוזרת היא מתיישבת לידך. "בטעות" נוגעת במרפק, בברך, מסיטה לך את השיער מהעין, או שהיא ממש נועזת ופשוט מדביקה לך נשיקה. מה אז? אתה בכלל לא מעוניין. מרגיש שנכנסת לפינה. משדר מצוקה, דוחה אותה בעדינות או שלא, וזהו. האגו הנשי של הבחורה בקנטים, היא לעולם יותר לא תעיז ליזום מגע עם בחור חדש, ואחרי שהיא בורחת מביתך כל עוד כבודה לא נרמס עד עפר, אין סיכוי שתשארו אפילו ידידים מהבושה שלה. " קודם כל לא להדביק למישהו נשיקה אם הוא לא מראה סימנים של מעונין. כנ"ל ההפך, לא מראים בחורה שלא מראה ענין. זה על סף אם לא מעבר לסף של תקיפה. זה לא קשור לנועזות, זה קשור לאי ידיעת גבולות. זה דבר ראשון. אז אני מציעה להתחיל בדברים קטנים יותר. לגעת לו במרפק ב"טעות" זה דבר אחד. אבל אל תגעי לו בגוף בצורה אינטימית של הזזת שיער ובטח נשיקה, אם הוא לא נראה מעונין. אם הוא נראה מעונין וזז לכיוונך ואתם מתנשקים זה דבר אחד. אם את מתקרבת אליו לרגע והוא נרתע, זה דבר אחר. בכל אופן, מה בוער, פגישה ראשונה. לא חייבים ישר להתמזמז. מספיק לומר משהו שמרמז על הפגישה הבאה ולראות אם הוא עונה. משהו בסגנון של "יו, יוצא הסרט החדש של שוורצנגר/הבמאי הצרפתי/הסרט היפני (בהתאם לטעם שלך ורצוי גם בהתאם לטעם משותף), ממש בא לי לראות אותו, חשבתי ללכת שבוע הבא, מה דעתך? (אם הוא אומר את דעתו על הסרט ולא את דעתו על ללכת איתך זה יכול להוות רמז). אם הוא אומר שהסרט לדעתו ממש רע, תגידי שתלכי אליו לחברה. אם הוא מתלהב מהסרט, תשאלי אותו אם בא לו לבוא איתך אליו. מחשבה מוטעית שניה- פגיעה אנושה באגו? להמצא בקאנטים? לא לעשות זאת יותר? למה מה קרה? נראה לך שכל גבר שהתחיל עם מישהי והיא אמרה לו לא, נכנס למנזר? אם את עושה את ההתחלה בצורה יפה ומכובדת, אז גם אם הוא אומר לא, אין סיבה לא להפגע אנושות באגו, לא לכבוד רמוס עד עפר ולא לאף שטות אחרת. זה גם לא כזו פדיחות עד שצריך לעבור לצד השני של הכביש. לפני כמה שנים הייתי מאוהבת במישהו מהעבודה שלי. באיזה יום שנשארנו רק שנינו לעבוד מאוחר, התחלנו לדבר, ואמרתי לו שהתרשמתי ממנו מאוד לטובה והזמנתי אותו לצאת איתי. הוא אמר שלא מתאים לו ותרץ את זה שהוא לא רוצה לצאת עם מישהי מהעבודה. לא עניני אם זה נכון או לא, העיקר שלא היה לו מתאים. אמרתי לו "לא אז לא" והמשכנו לדבר ולהיות בקשר טוב אח"כ.

לשירותים .......

מותר ללכת בבית שלו ? ממה שאני קוראת בשירשור , את מחפשת סיבות למה לא , הרבה יותר מלמה כן . את בדילמה , זה נורמלי , אך להיכנס ללחץ מזה , לחפש דרך להימלטות , לחפש את הלא נעים , ואולי כך ואולי אחרת , אולי האולי נמצא הרבה יותר קרוב אלייך , כן שם בפנים , בלב , את עדיין לא בטוחה ? תעשי בדק עם עצמך , דרכים להתקרבות יש מיליון , ודחיה רק אחת , לכן אם לא תנסי , לא תדעי , החיים של אולי , ואולי אחרת לא טובים לך . :)

seadiver

New member
מוטב ליזום מאשר שלא לדעת לעולם

כן אכן ולא הלאה את מוחך בדיבורים ומעשיות ובקישקושי סבתא יש לייזום ואני חוזר יש לאזור עוז ולייזום בצורה יפה אלגנטית ולא בתקיפה (כפי שספרה חברתי לשעבר) בכך יתבדו מחשושי לב ומוח (שהוא האיבר החזק אצלכן) וכך תדעי עם הוא מעוניין או לאו , נכון שהדבר קשה מעיק ולא נעים אבל אין מה לעשות מוטב ליזום מאשר שלא לדעת מעולם!!!

H20

New member
התשובה שלי תרגיז אותך

אבל נדמה לי שבחור שנמשך לא מהסס ולא מתלבט.

את כל כך טועה !

מה , הוא לא בן אדם ? אין לו לבטים, תחושות, רגשות, חששות ??? צדקת, כתבת עכשיו את אחד הדברים שהצליחו ממש לעצבן אותי ! זה כל כך לא נכון !!!

babe10

New member
לא מסכימה אתך.

כמי שמוקפת ביותר ידידים מחברות, תרשי לי לתקן אותך. הם לא פחות חסרי בטחון מאתנו ולעתים יותר. אולי היא שידרה לו שהיא לא מעוניינת? אולי היא שידרה מסרים כפולים? אולי היא באמת לא מעוניינת? אולי הסיטואציה לא טבעית? לשניהם? אולי הוא נורא רצה ובגלל זה? פחד להתאכזב? אולי היא "אבטחה" את עצמה ואמרה דברים כדי לא להפגע כשהיא בעצם נורא רצתה? כשבסופו של דבר זה מה שהרס לה?.. כי הוא לקח דברים כפשוטם? (מבוסס על סיפור אמיתי
) תקשורת. מצב בעייתי. במיוחד כשזה מגיע לשני אנשים שמדברים שפה שונה. מאדים ונגה. אמרנו?

למעלה