לבחור מאמן אישי

Dandushit 24

New member
לבחור מאמן אישי

הייתי היום אצל מאמן אישי מטעם מכון כושר נורא נהנהתי לדבר איתו. כשסיפרתי את זה לאחותי שהיא נורא בעד שאקח קוצ'ינג תמהה על הצלחת מאמנים אישים בתוך חברה. איך אפשר לבחור מאמן אישי טוב? או על סמך מה? הרי אני לא יכולה לדעת מה הצלחות שלו או אם הוא באמת מתאים עבורי ולא איזה "שרלטן" שרוצה כסף- שכן מנסיוני בחברות מסוג של מכוני כושר או בתי ספר למינהם יש יועצי מכירות שהמטרה שלהם להכניס כסף לחברה אז אם יקראו להם יועצי לימודים או מנהלי לקוח זה רק מילה יפה לנציגי מכירות

יודה ב

New member
דנדושית היקרה,

את יכולה כמובן לבדוק את התעודות שיש למאמן או לשאול אותו היכן הוא למד ולברר בפרסומי לשכת המאמנים אם הוא הוכשר בבי"ס מוכר. את גם יכולה לבקש מהמאמן עדויות של לקוחות וממש לדבר איתם. לדעתי גם ההתרשמות שלך מהמאמן חשובה אבל נסי להיפגש עם מספר מאמנים כדי שתהיה לך פרספקטיבה. בהצלחה.

איך לבחור מאמן ומטפל

מעבר לחלק הפורמלי של בדיקת תעודות וכדומה, אני ממליץ לך להקשיב לאינטואיציה שלך ולשמוע מה היא אומרת. אין כמו האינטואיציה היא הכי חזקה בעולם !

לירון825

New member
בהמשך לפנייתך

היי, הבחירה במאמן אישי הינה בחירה ראשית בעצמך, בתהליך ובו! ראשית חשובה התקשורת, השיחה והחיבור כמו בכל מערכת יחסים. ניתן לבקש מהמאמן שיפנה אותך אל מתאמנים שאימן , להגיע לפגישה ראשונה ולבחון, להרגיש את הצד השני, להתרשם מהרמה האישית והמקצועית. שאל את עצמך, איך אתה בוחר חברים?אילו פרמטרים חשובים לך, איך אתה בחור מקום עבודה, חדר כושר וכו', מניחה כי יהיה לך קל יותר להחליט על סמ הכרותך עם עצמך. הנני עוסקת בתחום האימון האישי ואשמח לשוחח. בברכה, לירון לייבמן מאמנת אישית מוסמכת אימון בגישה אחרת

למעלה