לבחור את הצבע

R a c h e li

New member
לי נידמה שזה מאיזה סרט יווני....

קוראים לזה צלחות מעופפות.....
...יאסווווווווווו

חנתי

New member
תגיד את האמת ערסי

יש משהו בדבריך בדבר הנטיה שלנו לפרוש חסות אבל נראה שאתם מודעים לנטיה הזו אצלינו ואתם די נהנים לעשות בזה שמוש ולעתים מניפולציות... אז תהיהי כן, ותגיד מה זה באמת עושה לך?

ערסlight

New member
אישית

אני לא אוהב שפורשים עלי חסות. לא במידה רבה לפחות. נשים שרואות בי פרוייקט מעיקות עליי.

חנתי

New member
פרויקט? הצחקת אותי

גם אני לא אוהבת להרגיש כפרויקט, אז לדעתי רובם בורחים. מה שניסיתי לברר בשאלה היא עד כמה זה גובל בפחד מאינטימיות שבסך הכל בפנוכו כולנו שואפים לה...

Mastul4u

New member
זה גול עצמי .....

לעולם , אבל לעולם אל תודה שאתה יכול בלעדיהן..... מסטול שחוץ מג'נקויי ברדצ'ו לא מודה לעולם

סיבוב באיקאה

תן לי דקה באיקא והעגלה מלאה. תן לגבריאל דקה והוא טוען שסיבוב באיקאה זה גימיק שלו, ועוד ידרוש קרדיט

maof

New member
טוטל אח שלי../images/Emo13.gif

כבר מזמן אמרתי שאנחנו טובים יותר
מעוף

swansea

New member
../images/Emo12.gif

אם אתה מתקשר מותק אז בבקשה לא באמצע הלילה ולא בין 2 ל 4.

N D R

New member
חבוב (תסלח לי חיפושית)

אם מעירים אותי על מגבר ורמקולים אני מעיר אותך ולא משנה השעה! מדובר כבר ברפלקס מותנה

R a c h e li

New member
חבובים שלי.....

(תסלח לי חיפושית) היפפיה הנרדמת פגשה ב 2 נסיכים.....נוווווווווווו מעניין מי התעורר
טאדםםםםםםםםםםםם הנסיכה....

G a v ® i e L

New member
באמת תסלח לך חיפושית.

כי "חבוב" זה שלי !, אימצה את זה ממני לפני שנים ומאז עושה בזה שמוש מופרז בכל הזדמנות, לא נותנת קרדיט ורושמת את הפטנט על שמה. ולגבי גברים, מניסיון, כל הידע שלהם באסתטיקה ועיצוב מתרכז באיפה תעמוד הפלסמה ואיך לתקוע את הרמקולים באופן הכי בולט והכי מכוער.

N D R

New member
בענייני הפטנטים

מספיק שתוכיח שקראת למישהו חבוב בפני פורום של למעלה מ-20 איש לפני המועד בו פירסמה את הפטנט ואתה פוסל לה את הפטנט

maof

New member
סליחה../images/Emo46.gif

מותקקקקקקקקקקק זה מחוץ לתחום
מעוף

גנובים אתם

מספיק שתנסה לרמוז, בפורום של זבוב או חיפוש ית, שהפטנט הוא שלך והרצל עושה את שלו. הוא יש לו חברות של קבע במשרד הפטנטים.

למעלה