לבחור את הצבע

N D R

New member
לבחור את הצבע

אם יעירו אותי באמצע הלילה וישאלו על איך מתקינים סרביס פאק 2 לוינדוס אקס פי אדלקם בלי להתעורר. אם יעירו אותי באמצע הלילה לשאול איך מחברים מגבר לרמקולים אדקלם בלי להתעורר (אולי טלפון קטן ל- swansea להתייעצות) אם יעירו אותי באמצע הלילה לשאול אותי על ... יהיה לי קשה לחזור להרדם. אבל גם באמצע היום, כשאני עירני לחלוטין, ולא צריך להעיר אותי, כשאני צריך לבחור רהיטים לחדר ילדים (עיצוב) אני נאלם. עיצוב בית זה דבר אחד ועיצוב חדרי הילדות שלי זה דבר אחר. היה ברור לכולם שאת הצבעים בחדר ואת הרהיטים שלהן הן בוחרות. היום היה תורה של הקטנה. ארבע שעות אני והיא בחנות אחת. למוכרת/מעצבת היו עצבים של ברזל. שלוש קומות, עולים ויורדים במדרגות בכדי למקסם, לא לפספס דבר. אבל אני? מה אני מבין בזה? כשהגעתי לשם לבד בפעם הראשונה בשבוע שעבר, לקח לבחורה הנשמה הזו שלוש דקות לקלוט שמולה עומד "גבר". בהתחלה היא נתנה לי כמה דקות להתבשל. אמרה לי:"יש לנו שלוש קומות של תצוגה, אתה יכול להסתובב ולבחור מה מוצא חן בעינך" אני חשבתי לעצמי בלב: "איזו פתיחה גרועה, עכשיו אני חייב לעשות את עצמי מסתובב לפחות עשר דקות לפני שחוזר אליה ומבקש עזרה" היא לא נתנה לי שלוש דקות ובאה להציל. "אולי אני יכולה לעזור?" "תראי" אני אומר לה "לא נעים לי להגיד אבל אני לא כל כך מתמצא, הכל נראה לי בסדר" "זה בסדר אני אעזור לך" אמרה לי וזרקה לי גלגל הצלה. כמה דקות אח"כ בקומה השנייה אנחנו עוצרים לסמול טוק ואני מנסה להתנצל שוב על זה שגם על ההמלצות שלה אני לא כל כך מגיב והיא עונה לי: "גבר, באת בלי האשה - זה ברור. אתה חושב שאתה שונה מתשעים אחוז מהגברים שבאים לכאן לבדם?" וואו - כאילו נתנה לי אקמול שמשפיע בשנייה!!! לפגישה השנייה (היום) שהגעתי עם הקטנה כבר הגעתי נינוח. כבר היה לי "טעם" אבל לקטנה שלי היה יותר!

גלי10

New member
אני

נדחפת רק ל
ו

אלוהים אדירים...

מי זה שמעיר אותך כל כך הרבה???????????????? והזכרת לי משו... לפני כמה זמן...בסופר...ניגש אליי גבר,ושואל... "אולי את יודעת אופו הקמח פה?" 'סתכלתי עליו במבט משקפי חצי התורן שלי,ואמרתי... "אני מסרבת להאמין שכל הגברים חסרי אונים מיטומטמים...אבל אם תודה בפניי שאתה כזה...מבטיחה להוביל אותך,יד ביד עד הקמח". אחורי דקה וחצי הוא מגיח מולי מחייך... "הנה...מצאתי לבד". אמרתי לו... "ידעתי למה אני מסרבת להאמין". בקיצור זיזי... אתה יודע יופי הכל...גם לבחור רהיטים...גם למצוא ת'קמח בסופר...אתה אפילו יודע למצוא ת'דרך לכל מקום בלי RPG(אבל עם כמה Uאים)... העיקר שמצאתם

מצוטטת

New member
DEAR PRINCE

אם בהמשך תיזדקק ל"אקמולי" ולתוספת נינוחות..... בשמחה ארתם למשימה... אין , אין עלי ושכמותי בתחום הנ"ל... אפילו יש מי יתן עלי Reference רק תבקש....

R a c h e li

New member
../images/Emo25.gif

ואני נישארת עם דיעה שאני מאוהבת ב 90 אחוז מהגברים..

t o t a l

New member
כרגיל קורא את עצמי במילותיך ולוקח א

כרגיל קורא את עצמי במילותיך ולוקח אותן למחוזותי. סאאאמו. אני באמת לא חייב אישה בחיי. יכול להסתדר גם בלי. לא חייב אף אחת שתכבס לי [ושלא ימכרו לך סיפורים- מותר לערבב] לא חייב אף אחת שתבשל לי [אין על הפסטה שלי. אין על המנות החמות שלי] לא חייב אף אחת שתגהץ לי [לא הכרתי אחת שמגהצת טוב ממני] לא חייב אף אחת שתנקה עבורי [ידעת שהשמש לא נופלת אם נשארים כלים בכיור בבוקר?] יודע בדיוק איפה הקמח בסופר ועכשיו אפילו איפה השמרים. ומאידך.... הקירות שלי בבית עדיין לבנים? אין אף תמונה על הקיר? שנה וחצי לא קניתי לי שום דבר חדש ללבוש ? [חוץ מחולצות שחורות] אני מסוגל להסתובב שעתיים באיקאה, אבל לא מסוגל לשים כלום בעגלה? כבר שבוע בלי נעליים [נקרעו סופית רחמנה לצלן] ולא מסוגל להחליט עם המגפיים בקאסטרו הן ערסיות או שוות.

Dardar63

New member
נשמה

מגפיים ערסיות זה אחלה, הולך מעולה עם חולצה שחורה. תכנס לכל חנות מעוצבת עם השילוב ותשיג אשה לשעה. היא אולי לא תעשה לך נעמים בגב- אבל היא תעזור לך למצוא משהו לקירות. וכפארה. נשבעת לך שרק כשהליוויס שלך - הבהירים -יהפכו לורודים, תבין את המשמעות של הפרדת כביסה.

ערסlight

New member
אגדה אורבנית

יש סוד שאף אחד לא מדבר עליו. הגברים באמת יכולים לבד. אח שלי, כביסה בהחלט אפשר לערבב [מה רע בג'ינס ורוד?] כלים בכיור הם רק כלים בכיור, לא חייבים את השמונצעס ש"מקשטים" את הבית וסתם מפריעים. ושוארמה בלאפה מסדרת אותך לכל היום. לא בטוח שכדאי לנו הגברים להודות בזה. יש משהו בנשים שברגע מזהות חוסר ישע, מופעל להן מנגנון של לפרוש חסות. [יש יותר מדי זיונים פוטנציאליים בצורך של הנשים לטפל בנו]. וגם... מגפיים ערסיות בהחלט שוות.

N D R

New member
חכם גדול...

מה אתה בכלל מבין בעיצוב?
אני מבין לאן אתה חותר. אתה טוען שבכלל מדובר בקנוניה של נשים. ד"א, בענייני הישרדות, אפשר להוסיף עמבה ללאפה ומסודרים "פוטנציאלית" לשבוע שלם.

סוגיה מעניינת.....

זה בדיוק מה שאני מרגישה אבל ללא הצד הגברי. אם צריכה לתלות, לשפץ קירות, לצבוע, להרים גבעות..... אני יכולה לבדי לבדיתי. ואני מערבבת את הכביסה כי ככה הכי קל. ואני לא מגהצת.....כי למי יש סבלנות אחרי יום עבודה וטיפול בילדים? ואני לא תמיד מבשלת......מאמא עוף יוצא נהדר במיקרו. ואני משאירה כלים בכיור....כי ככה בא לי. והכי כייף לי לישון באלכסון. ומגפיים ערסיות זה טרן אוף!!!

גלי10

New member
R C ../images/Emo62.gif

יכולים לבד , זו לא חוכמה - כולם יכולים. קלי קלות. לדעתי הכי חוכמה זה לעשות ב י ח ד כי אז לפעמים דברים מתחילים להסתבך. והעניין הוא במציאת הפיתרון ההולם בדרך ההולמת ביותר. ןלדברים טריוויאלים שפורטו לעייל - בד"כ כסף יענה על הכל - השירותים האלו ניתנים לרכישה. אז מה לגיד ומה לברך ? שיהיה לכולם את השק הזה
לשלם על מה שצריך ואת ה
הזה כדי להיות ביחד איפה שצריך . גלי , אז איך נדע? ומי יקפל לי כביסה ? והכי כיף זה ברטיבות החלקלקה של שטיפת כלים משותפת בטן אל גב...

N D R

New member
אני זוכר גב אל גב

מאיזה סרט זה היה הגב אל הגב בכלים?

למעלה