לבוש

EVE Lights

New member
איזה את רוצה?

סתם אטומים מלייקרה או אטומים ומחממים מצמר? לייקרה יש בסופרפארם מחממים מצמר יש במשביר לצרכן

RainbowL

New member
סתם חברים. יומולדת לידיד שלי

אז בבית שלו סקיני שחור צמוד גופיית סבא לבנה ארוכה סריג וי גדול כזה אפור. שראו את הגופייה למה ולמעלה שרשרת ספר תנך מגולגל בזהב. יפייפיה... המגפיים השחורות המושלמות שלי, נופלות כאלה כמו שק... יאו אני מאוהבת בהן שזה מדהים! והן גם עושות רעש של עקב כשהולכים
מעיל לבן ישן שיער בגולגול מבולגן רצח תחתונים תכלת של סנופי טופ שחור

אתמול לבייביסיטר :]

ג'ינס ישר מקורקר אולסטאר כחולות בלי שרוכים טופ אפור עכבר גופייה שחורה חלקה מקסטרו סווצ'רט אפור עכבר, דומה לשלי
, רק שלשלי אין כובע והכיסים הם עיגולים שלמים מעל לגומי.., איזה הסבר עילג.. שיער פזור :]

אתמול בערב

מגף שחור חצי, עם 2 אבזמים וגלגולות ובלגנים=@ יענו בוטס גרביון כחול כהה מחמם, עליו שחור עם רכבות מהשקופים. גרף שחורה עד אמצע הברך. מיני חאקי עם קטעים "צבאיים" חולצי שחורה ארוכה ג'קט סריג דק שחור גדול\אוברסייז אנערף לק אדום 2 קוקיות שרשרת עם טאנל, שרשרת ארוכה עם 2 מפתחות יפים כאלה טוב נראה אם צילמו אותי אני אעלה תמונה..

ארוחה משפחתית, ואיזה חורף.|:

תחתונים צכלצ חזיה לבנה ג'ינס כהה שרחב עליי ממש. גופית סבא כתומה-ורודה כזו, מין צבע באמצע.P: מעליה חולצה לבנה רחבה עם מחשוף וי ע-נ-ק ככה שהגופיה מציצה. גרביים בצבע לבן עם פרחים בז' לק צהוב זוהר עגיל סמיילי עיפרון שחור זהו.

Small talk

New member
אני נראית ממש טוב ואין לי כוח לצלם ולהעלות

הסקיני השחור החדש מתחתיו גרביונים (כמו של ילדות קטנות לא מגניב :/) כי לא מצאתי גרבי נליון. חולצה עם שרוולים תפוחים מסוף עונה בעין השלישית. גופיה שחורה מתחת כי המחשוף יוצא עמוק מידי בלי. שיער אסוף לקוקו מושלם (מלא זמן לא עשיתי קוקו רגיל נורמלי כי כל פעם שהייתי עושה אותו הוא היה יוצא נפוח ונוראי אבל היום פתאום ממש התחשק לי והייתה לי גומיה אז עשיתי בלי להיסתכל, ואח"כ שהסתכלתי ראיתי שהוא יצא ממש יפה). נעלי בובה שחורות של קדס יפות (לא פרחיות). שרשרת של כיבשה מכסף. no makeup.

Ms Kuolema

New member
ערב התכרבלות עם החבר ../images/Emo9.gif

סווטשרט אפור וענק עם פוקס באדום. חולצה ארוכה עם פרפר [שקניתי בכיתה ו' ועדיין עולה עליי ממש טוב], מעליה טישרט של I <3 NY שהחבר הביא מניו יורק. מתחת לכל זה גופיה לבנה וחזיה סגולה עם פרחים. ג'ינס בהיר צמוד חרוש. חיקוי של וואנס כחולות. גרביים עם לבבות וורודים. תחתונים צהובות. טבעות+ שרשראות רגילות. צעיף גוונים חומים.

וואי הכי הורס! למה אין לי מצלמה?!

תחתונים לבנים עם נקודות צבעוניות טופ שחור גרביים מפוספסות שחור לבן אפור טייץ אפור בהיר אטום חולצה ארוכה שחורה צמודה מתחת טוניקה שמבצבצת רק מלמטה ונראית כמו חצאית קצרצרה פסים אפורבהיר- לבם צעיף שחור ענקי כזה מגפונים שחורים תיקלאץ' אדום אודם אדום

MaddyD

New member
מאמי

ג'ינס סקיני אולסטר לבנות טישרט קצרה מאמי של איזה דוביאכפת לי שיורד עליו גשם מעיל ענק שחור תיק שכתוב עליו גינס של הבירה מטריההההההההה

SuGaRBabe1

New member
לחברה ואז למסיבה! ווהו

חצאית מיני לבנה - זארה גופיה שחורה ארוכהארוכה עם כתפיות תחרה כאלה - נו ניים מגפיים שחורים - לא זוכרת מאיפה שרשרת ארוכהארוכה מלופפת פעמיים במין... זהב-חום-נחושת כזה... זה בא בטוב ועוד דברים שלא רואים בתמונה- עגילים צמודים בצורת פרח לבן עם אבן חומה באמצע - מיכל נגרין טבעת פרפר כסופה - קסטרו וכשאני אצא יהיה מעל כל זה מעיל שחור ארוך מהמם :)

../images/Emo62.gifאריק ברמן.

ישלו עיוות בפנים. הוא צולע. אבל-הוא מתלבש ממש יפה. או שסתם ישבתי קרוב מדיי אליו
. אניוואי. זה מה שלבשתי היום לתיאטרון... נ.ב-המחשמר אבניו קיו-אחד השווים-ממליצה ממש ללכת אליו למי שמתכננת/מתלבטת
[תמונה מזעזעת אבל שקט.]

Miss Tika

New member
היום לקניון רמת אביב

עם עומר סקיני ג'ינס כהה חולצה קצרה לבנה ארוכה בלמטה ועם כיווצים במחשוף, נו ניים מעליה חולצה סגולה ארוכה מעטפת עם מחשוף (שבחלקו רואים תכיווצים הלבנים, ובלמטה רואים תלבן) ג'קט חצי (עד הציצים), חום, מהמם. הוא כאילו אלגנטי אבל עשוי מבד טרנינג שכזה... הבנתן? מהמם, נו ניים צעיף סגול טיפה יותר כהה מהחולצה מלופף פעמיים מגפיים חומות רוקטדוג שרשרת עדינההה כסופה עם תליון פרפר ורדרד ממגנוליה וקניתי חולצה לבנה חדשה בזארה ממש יפה :]

חזרתי מסבתא.

מלמטה למעלה גרביים שחורות גינס מתרחב כהה תחתונים בצבע סגול מזעז שכתוב עליהם 20 מאחורה גופיה שחורה עם כיתוב life באדום מעליה חולצה ארוכה אדומה עם מחשוך V ענק ומעליה עוד פוטר אדום רק הפוני אסוף לאחור הסימולציה השנייה מאחוריי

Summer moved on

New member
אני אכתוב את של אתמול->

כי עכשיו אני סתם עם בגדי הליכה. גופיית בייסיק כחולה. מעליה הסוודר הזה, פתוח
סקיני כהה מפול&בר. אולסטאר חצי כחולות. גולגול. איפור רגיל. צעיף כחלחל. זה נשמע יותר מדי כחול, אבל יצא יפה:)

למעלה