לבוש

אני עדיין בהתלבטות!

מכנס כנראה סתם שחור אולי ג'ינס, נראה! חולצה - או ג'קט חמודי ממש עם כוכבים עליו, או סריג פסים אווו סוויטשירט סתמי. אוף לודעת

little shorty

New member
לראות סרט עם החבר :]

סקיני כהה גופיה שחורה עם תחרה למעלה מעליה סריג קרם עם קפוצ'ון אולסטאר אדומות משקפיים סקסיות אש תחתון אדום גרביים פרוותיות בצבע ירקרק חזייה שחורה טבעת כסף שרשרת עם תליון עם ורד סיכה בשיער

svety

New member
מגניבה לאללה!../images/Emo190.gif

מלמעלה למטה-
צמה שאני אפרק בדרך לחולון
המון שחור בעיניים [מתה על זה!]
משקפיים
חזיה פשוטה שחורה
שמלה שחורה שמגיעה כמעט עד אמצע הירכיים,עם שרוולים נופלים כאלו.
תחתונים סתמיות כאלו, סתם מעפנות
גרביון שקוף ומעליו - גרביים עד מעל הדרך [כמעט עד השמלה]. שחורות, עם קווים דקים בכמה צבעים, שיוצרים מעויינים
מגפיים רגילות כאלו [נו, לא מגפונים ולא עד הברך] שחורות, עם רצועה ממש מגניבה מעור שיש עליה ניטים ואבזם כסוף גדול, ממש מגניבות מעל הכל אני אצרף מעיל שחור גדול, ותיק סגול כהה קטן ואצא לשתות בחולון

Oo The Gush Oo

New member
לחבר ואז לצאת עם החברות../images/Emo26.gif

סריג פסים שחור לבן, מגריפ. גופיית סבא סגול חציל כדי לשבור את השחור, גם מגריפ. חזייה שחורה. סקיני שחור של פיוטה. תחתון שחור של פלייבוי. נעליי בובה שחורות. בנייה חדשה בציפורניים.

Oo The Gush Oo

New member
וואי, ולפי מה שהולך בחוץ..

אז גם מעיל לבן קצר בבטן עם פרווה בכובע, של זארה.

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gifבבית:)

הטייץ השחור הארוך עם הפרח בתחת עם פס לבן ואפור מסתלסל בצדדים חחח גופיה סגולה מהסופר מעליה משהו מוזר בצבע לבן מהיינס שקניתי אתמול בפריטים ב20 שח, קוראים לזה קפוצ'ון CRICKET :O סווצרט ריצרץ ורוד בהיר מהיינס הצבעים לא מתאימים, אבל אני בבית ולא רואים את הגופיה :) נו מילא

אתמול אחהצ יצא לי יפה אז הנהD:../images/Emo71.gif

סוודר שחור עם V של זארה קצת גדול עליי. ומתחת גופיה ארוכה אדומה-כהה צמודה כזאת.ככה שהסוודר נפל כזה והתקפל והגופיה הייתה הבסיס. ג'ינס בהיר ישר עם שיפשופים כזה יפה.פול&בר אולסטאר שחורות עם שרוכים שחורים ועליהם נצנציםD: תיק כתף לבן יפה כזה שלקחתי מכפית והרצועה שלו היא צמה עם שני עיגולי כסף גדולים. שיער פזור כזה שכל הזמן שיחקתי בו D: טבעת כסף יפה של אמא עם אבן כחולה גדולה צמידים קבועים ושרשרת קבועה ולובלו דובדבן:) יצא ממש נחמד וגם המלצר קרץ לי חהחה

Bitch47Percents

New member
בגדי בית

- תחתוני סבתא גדולים כאלה עם ציורים של קומיקס מיני מאוס ורוד - טרנינג כחול כהה עם פסים תכלת בצד, גדול וכיפי - גופיית ספגטי שחורה - גופיה ארוכה שחורה עם מחשוף וי - תכף גם גרבי בית עם דביק בלמטה כדי לא להחליק מצמר ורוד ובובה של חזיר באצבעות

yaeli87

New member
כמה שחור ../images/Emo9.gif

חזיה שחורה מהממת סטרפלס שחור מפולאנדבר מעלף חושים
תחתון שחור [מחזור,אני רק עם תחתונים שחורים במחזור] סקיני שחור מפול אנד בר גרביים אפורים עם מיקי מאוס וכאלה נקודות בסוליה לא להחלקה בצבע ורוד
אולסטאר שחורות חדשות
מעל הסטרפלס ז'קט קורדריו בבז' מדהים. טבעת מיכל נגרין שרשרת מיכל נגרין צמיד רגיל ברגל עיפרון שחור מסקרה קצת סומק שיער בפן הרוס אבל מסתדר בסדר... יאללה בלאגן!

SuGaRBabe1

New member
סתם לא היה לי כוח להשקיע

ג'ינס ישר בצבע רגיל כזה - פול אנד בר גופיה שחורה ארוכהארוכה מעליה סריג שחור דק עם פתח וי קטן כזה... מזארה מגפיים שחורים שטוחים מתחת לג'ינס שרשרת עם כדור כזה משובץ באבנים- מיכל נגרין עגילים כסופים ארוכים עם אבנים שחורות ושקופות אולי אני אקח מעיל שחור ארוך..... או שאני אקח מעיל קצר לבן.... נראה מה יבוא לי. מסקרה שחורה + עפרון שחור + לאבלו דובדבן....

EVE Lights

New member
למילי'ס.

סריג גולף שחור עם פסים דקים לאורך שלא ממש רואים, ממנגו חצאית קפלים סקוטית אפורה מטאג וומן חגורת ניטים 2 שורות מריבולבר גרביונים שחורים אטומים ומחממים חוטיני רשת שקוף עם הארנב של פלייבוי באבנים מקדימה מגפיים שחורים מאלדו

תגידי

איפה לעזאזל אפשר למצוא גרביונים אטומים?! הפכתי את כל הבוטיקים שאני מקווה בערך, ואין.

למעלה