לבוש?

Small talk

New member
"אתה מבין, אם למות כמו כלבה,

אז לפחות שטלווזיה תהיה טלווזיה". סנדלים תנכיות ג'ינס כהה שהיה קצר באיזה שני סנטימטרים עליי אז גזרתי אותו עד לברכיים ועכשיו אני צריכה לעשות לו מיכפלת. טוניקה שחורה מבד קשה חזייה לבנה שרוולון קצר פסים חום לבן קשת סגולה על קוקו עגבנייה (זה הקוקו היחידי שאני יכולה לעשות עם השיער עכשיו). תחתונים עם חזיר וטבעות, שעון, שרשרת, הדברים הרגילים.

coolit

New member
אמ../images/Emo26.gif

במשך כמעט שליש מהיום לבשתי ביקיני משולשים:] במשך שליש מהיום לבשתי ביקיני משולשים ומעליו חצאית קורדרוי בצבע זית מתמנון, חולצת T של גוש קטיף ושרוולון שחור מתחתיה במשך שליש מהיום לבשתי חצאית קורדרוי בצבע זית מתמנון, חולצת T של גוש קטיף ושרוולון שחור מתחתיה ואממ כעת אני לובשת מכנסיים ירוקים-צומי שתפרתי חוטיני שחור מרנואר חולצה לבנה עם כתום ואדום שאני נורא נורא אוהבת מפוקס בלי חזיה כי כולי שרופה :]

Liraz 6q

New member
".. יום שישי הגיע אני

בגי'נס צמוד.." או שלא
בכל אופן.. מכנס קצר חום מהמממם מזארה גופיית בייסיק שחורה חולצה קצרה עם קיווצים וגולף ורודה נעלי בובה גבוהות חומות תיק חום איפור ורוד שיער פזור חזיה ורודה ותחתון ורוד ממש פרחי מצידי

Lost Lullaby

New member
אפילו שזה לא קופץ

גרביים ירוקות מכנס לבן-ירוק של קפואירה גופיה לבנה שכתוב עליה I LEAVE BITE MARKS שקיבלתי ליומולדת בדיוק לפני שנתיים מעליה חולצה קצרה בצבע תכלת עם ציור של כלבלב פה ושם גם ג'קט שחור:[

למעלה