לבוש הולם?

La Gamba

New member
לבוש הולם?

האםלפי דעתכם מד"צ שבא באופן קבוע עם כפכפים נחשב הולם לתמועת נוער? (מדובר על סתם כפכפים, ועל סתם מד"צ)

כןןן!

למה לא? אני אוהבת לבוא בכפכפים לפעולה! הכי נוח.. הספיק לי פעם אחת ליפול עם הפלטפורמות מול חניכים

ברור שכן!

קודם כל La Gamba זכר או נקבה?? טוב בינתיים אני אדבר ברבים: אתם ממש אבל ממש לא שואלים אף אחד באיזה נעליים ללכת (חוץ מבטיולים כמובן...), כלומר, בבי"ס ספר שלי לא מסכימים אבל לדעתי זה ממש מטומטם...(וגם לא ממש מקשיבים להם...). לכועם כפכפים, עם סנדלים, עם פלטפורמות 20 ס"מ, העיקר שיהיה לכם נוח רק תזכרו שמה שאתם אומרים לחניכים תעשו בעצמכם (דוגמא אישית מה שנקרא). אהה ואני רותם מהשומר הצעיר! (סוף סוף מצאתי כינוי...)

...

אבל מי שם על מה שמרשים ללכת בביצפר? אצלנו ביומיים הראשונים של הלימודים הקפידו על כפכפים,חולצות בטן וכו´ אבל אחכ" כולם באים חופשי עם כפכפים וחולצות בטן גופיות וכו´

טיפקסית

New member
היי רותמוס

מה קורה אחותי? מה המצב.? מה העניינים? מה קורה? היית בעצרת אתמול? איך היה אם היית? בכל מקרה-היום דיברנו בשכבה על העצרת ונסכרנו הרבה במד"צופי היה ממש כיף. תחזרי אליי מחר בערך בשעה שלוש ורבע אחה"צ לאיי סי מחכה ואוהבת אותך וד"ש גם לאתי,לליטל ולהדס ממני וגם לכל הקן שלכם קן אופק והשומר הצעיר אימפריה חוג 3 תמיד בראש-עם אונית ונעמה הפצצות בשמת-טיפקסית שלך תמיד

La Gamba

New member
כם בנות זה בסדר

זו מן נורמה כזאת. אבל אני מדבר על כפכפים לבן, כלומר סתם כפכפי גומי זולים כאלה.

driftwoodstav

New member
אני לא רואה בעיה בזה...

זה לא כאילו אתה בא עם תחתונים או משהו! סתיו

אישית, אני לא מגיע ככה לפעולות.

זה לא מכובד. אבל אני גם לא משנה הופעה שלי לפני פעולות. לא מחליף תסרוקת, לא מוריד צמידים, לא טבעות, רק מחליף לחולצת תנועה ונעליים כי זה יותר מכובד קצת מכפכפים

למעלה