לבוש בקיץ

katrina12

New member
לבוש בקיץ

יש לי עוד סוגייה שנראה לי שנוגעת לרובכן- לבוש בקיץ.
מה אתן לובשות בקיץ? בגדים רחבים? צמודים? קצרים? ארוכים?

לי באופן אישי קשה מאוד ללבוש ׳׳סתם׳׳ גופייה ומכנסיים קצרים(כמו שרוב הבנות הולכות).

כשהייתי בתת משקל משום מה זה בא לי יותר בקלות.
אז הרבה פעמים אני מכריחה את עצמי להתלבש ככה ובדיעבד מרגישה מאוד לא נוח(למרות שאני מקבלת הרבה פעמים מחמאות על הלבוש- כי יש לי טעם טוב ולא חסרים לי בגדים יפים)
אבל כשאת מרגישה שהבגדים לא נראים טוב עלייך- זה משהו אחר.
והרבה פעמים אני גם לא מתלבשת כמו שהייתי מתלבשת אם הייתי מרגישה טוב עם עצמי- רק בגלל החוסר ביטחון.

levshavur

New member
זה עניין של הרגשה...

קתרינה שלום,
אני חושבת שהסוגיה של מה ללבוש בקיץ היא מאוד אישית...ונכון שההרגשה הפנימית יותר חזקה מאשר האם נתנו לך מחמאה על המראה או לא.
אני זוכרת שכשהייתה הופעת סוף השנה באוניברסיטה, והשמלה היחידה שהייתה במידה שלי בחדר התלבושות, הייתה שמלה שכולם החמיאו לי מאוד על המראה, אבל לי זה הרגיש חשוף...פגיע אפילו...
מצד שני לפעמים בגד יפה יכול לעשות מצב רוח טוב...
דווקא השבוע קניתי בגדים, אחרי המון זמן שלא עשיתי את זה...מחכות לי שתי חתונות, ולא היו לי בגדי קיץ מתאימים...היה לי כייף למדוד בגדים...ואפילו להביט במראה...הגעתי לזמנים טובים...

לבשה.

תלבשי מה שנוח לך איתו

כשהיתה לי הפרעת אכילה הייתי לובשת בקיץ טייטץ דק וארוך וחולצה דקה רחבה עם שרוול. אישית לא רואה טעם להתלבש יפה כשאת לא מרגישה נוח, הכוונה אותי באופן אישי זה דיכא להתלבש יפה.היום, ברגע זה אני בחוץ עם גופיה ומכנסון לבושה יפה והכל אבל כבר אין לי ה"א.

אף פעם לא הייתי בתת משקל (ט)

ככה שאני לא מכירה את ההבדלים בין להתלבש רזה מאוד לממוצעת מאוד (הנה, אני מודה בזה שאני ממוצעת ולא שמנה). אבל, אני הולכת ומתכערת עם השנים. יש עליי צלקות מאוד בולטות ומאוד לא יפות. אם לפני שנתיים היה אפשר להסתיר אותן עם בגדים, היום ממש לא. מכנסיים קצרים הם לא אופציה, לצערי, כי הירכיים שלי נראות נורא, אובייקטיבית. את הידיים אני כן חושפת למרות שהן מצולקות גם כי חם ויש גבול, גם כי - מסתבר - הצלקות היותר מכוערות עוברות בתירוץ של "עברתי ניתוח" וגם כי יש לי קעקוע יפה

מבחינת גזרה וכו' - אני לא מתה על הגוף שלי ואין לי טעם מי יודע מה בבגדים, אבל השנה מתלבשת הרבה יותר צמוד ומחמיא כי יש מישהי שאוהבת אותי כמו שאני וכבונוס יש לה טעם ממש טוב, ככה שאני מנסה להתבונן וללמוד.

למעלה