לבודד את היהודים

adecto

New member
לבודד את היהודים

לא רק היטלר אמר את זה לא אחמדינג'אד (השם ייקח אותו) אמר את זה וגם לא ראשי החמ אס אס אם עוד לא ניחשתם בבקשה ברכה ברמאללה: לבודד את ישראל חבר הכנסת מחד"ש נאם בפני פלסטינים ברמאללה, וביניהם אנשי חמאס, לרגל יום האסיר. לדבריו, "הממשלה הפלסטינית צריכה לאמץ קו מדיני שיבודד את המדיניות הפושעת של ישראל ולא יתרום לבידוד הפלסטיני" עלי ואקד יו"ר חד"ש, חבר הכנסת מוחמד ברכה, קרא אתמול (ג') לממשלת החמאס שלא לשחק לידי ישראל. בנאום שנשא ברמאללה קרא ברכה לפלסטינים לאמץ קו מדיני "שיבודד את המדיניות הפושעת של ישראל ולא יתרום לבידוד הפלסטיני". ברכה הוזמן לרמאללה לציון יום האסיר הפלסטיני, אירוע שבו נכחו גם בכירים פלסטינים וחברי פרלמנט, חלקם חברי חמאס. לדבריו, הממשלה שתקום בישראל תהיה בכל מתכונת אפשרית ממשלת ימין, גם אם תשתתף בה העבודה: "זו תהיה ממשלה שתלך בכיוון הצעדים החד-צדדיים, ללא קשר לנצחון החמאס". ברכה תקף בחריפות את ממשלת ישראל ואמר שכמו כל ממשלה ישראלית בתקופת בחירות "גם הממשלה הנוכחית הסלימה את אלימותה העקובה מדם כדי לרצות את הימין. הממשלה הזו נקטה בנוסף גם בפעולה לא מוצדקת ואכזרית ביריחו ועצרה לוחמים פלסטינים כמו אחמד סעדאת (ראש החזית העממית לשחרור פלסטין שאנשיה רצחו את השר זאבי - ע.ו) ופואד שובאכי (האחראי על מימון ספינת הנשק קארין A, ע.ו.) וכל זאת מסיבות אלקטורליות". ברכה תקף את "מדיניות הלחץ והתוקפנות הפושעת שמפעילה ישראל נגד העם הפלסטיני". לדבריו, "מדיניות ישראל נועדה להסיט את תשומת הלב מהכיבוש והשלכותיו, במיוחד מסוגיית האסירים, שמתמודדים עם אלימות ועינויים, רק בגלל שהגנו על אדמתם ועמם". בהמשך דבריו אמר ברכה שסוגיית האסירים הפלסטינים בבתי הכלא בישראל מעניינת ומעסיקה לא רק את משפחותיהם, אלא את כל העם הפלסטיני. "גם הפלסטינים בתוך הארץ (הערבים בישראל - ע.ו), מדגישים בפעילותם את עניין האסירים ומזדהים עמו, במיוחד כאשר אלה נוקטים בשביתות ובמאבקים נוספים". בשיחה עם ynet אישר ברכה את הדברים "קראתי לשחרור האסירים, במיוחד האסירים המינהליים. בנוגע לאסירים הפלסטינים, ישראל מצפצפת על החוק הבינלאומי, ראינו זאת במבצע הפיראטי שהיא עשתה ביריחו. האסירים הפלסטינים צריכים לשוב לבתיהם ולהיות אבן הדרך בתחילתו של משא ומתן מדיני שבסופו תקום מדינה פלסטינית עצמאית לצד ישראל". כשנשאל ברכה האם סיפק גם עצות לממשלת החמאס, השיב: "לא נתתי עצות לממשלה הפלסטינית. אמרתי להם ולמעשה יעצתי להם לשנות את הנאום שלהם ולזנוח את הסרבנות שאינה תואמת את זמננו ואת העולם שבו אנו חיים היום. אמרתי להם להיפטר מהגישה הזו ולאמץ ולגבש גישה ואמירה שייחזקו את העמדה הפלסטינית ויבודדו את ממשלת ישראל ואת מדיניותה".

סלט ירקות

השיטה של הימין היא פשוט לעשות סלט ירקות מהכל. האם ממשלת ישראל היא היהודים? קודם כל זאת ממשלה של הישראלים ולא של כל היהודים. ליהודים בארצות הברית יש ממשלה שונה ובדומה הצרפת או אוסטרליה. שנית ממשלה זו בישראל אינה של כל הישראלים אלא של אלו התומכים בה. האחרים כאופוזיציה יש לקוות כך רואים בה מכשול ורוצים להפילה. שנית ממתי ביקורת על המדיניות הפושעת של ממשלת ישראל זהה לבידוד היהודים? כאשר עושים סלט ירקות כזה לא מקבלים אלא קשקוש לאומני.

adecto

New member
ממשלת ישראל

היא הממשלה של המדינה היהודית בין אם נרצה או לא אני לא יודע עד כמה זה קשור אליך כי אתה לא ממש קשור ליהודים אני אישית לא תומך בה אבל אתה יוזף תומך גם תומך מפלגה שלך רצה אחרי אולמרצ שישתף אותה בה ואם תקרא שוב (בהנחה שאתה יודע לקרוא) תבין שהחבר שלך קורא לבידוד ישראל

gershon17

New member
אתה דמוקרט גדול

ממשלת ישראל היא של כל הישראלים, גם של מי שלא תמך בה. בידודה של ישראל ישפיע קודם כל על אותם מיליוני המונים שאתה מתיימר לדאוג להם. וכשחבר כנסת ישראלי קורא להעניש את כל הישראלים באשר הם, צריך לתהות למה מאפשרים לו להבחר לכנסת ישראל בכלל.

הכותרת והתוכן

כדי להבין מה אמר הפלסטיני אזרח ישראל לחמאס, צריך לקרוא את הכתבה. אז מה הוא אמר לחמאס? שכדאי לו לטשטש את האמירות שלו לגבי השמדת ישראל על מנת לקבל תמיכה בינלאומית. הטשטוש הזה היה בטקטיקה שאותה נקט הפת"ח במשך שנים וזה עבד יפב מאד עבודו - מצד אחד מדברים באנגלית ובעברית על שלום ופשרה, ומצד שני מדברים בערבית על השמדתה של ישראל ומפעילים טרור. עליית החמאס לשלטון חשפה את הכוונות האמיתיות של הפלסטינים והחמאס נמצא במילכוד - הוא לא יכול לקבל תמיכה בינלאומית מבלי לשנות את עמדותיו והוא לא יכול לשנות את עמדותיו מבלי לעשות צחוק מעצמו. עליית החמאס לשלטון זה הדבר הכי טוב שקרה לישראל!! ישראל נאבקה שנים כדי להראות לעולם שהפלסטינים אינם רוצים בשלום אלא בהשמדתה של ישראל ועכשיו הפלסטינים הראו שאכן זה המצב. ותמיכתם של הפלסטינו-ישראלים בחמאס זה המסלול הנכון לפתרון הנכון - העברת ואדי ערה והמשולש לפלסטינים במסגרת צעדים חד צדדייםשישראל תעשה.

ואתה מאוד משעשע

מצד אחד אומר לשורץ בציניות "אתה דמוקרט גדול" מצד שני אומר ברצינות "וכשחבר כנסת ישראלי קורא להעניש את כל הישראלים באשר הם, צריך לתהות למה מאפשרים לו להבחר לכנסת ישראל בכלל." (כשהוא בעצם לא אמר את זה, אלא להעניש את המדינה הישראלית ולא את האזרחים) אז תגיד לי גרשון, האם אתה חושב שאתה דימוקרט גדול? כי אני חושב שלא.

לשיטתך שוורץ גם ממשלת החמאס

אינה של הפלסטינים ולכן ניתן לפגוע בהם ובראשיהם ומפתיע אותי אם כך מדוע אתה נגד יסכולים ממוקדים??? אם ממשלת הפלסטינים אינה של הפלסטינים מותר לנו כמדינה לנסות להחליף אותה על ידי בידודה מול העולם כולו. למה אם כך אתה מתרעם נגד זה ????? אני חושב שאתה ממשיך לסתור את עצמך שוב ושוב

ניסיון נואש לחדור להסביר א' ב'

השאלה שלא אחת עולה בראשי כאשר אני קורא את התגובות של הימין באתר ואיני רוצה כמובן להכחיש כי הם משקפים זרמים שונים , חלקם יותר רדיקלים, הנה האם הם מסלפים בכוונה אתת הכתוב או שמא הם בין השאר פשוט לא מסוגלים לא רק להבין את העולם אלא אפילו טקסט פשוט. אתחיל בטענה שלך וארחיב אותה לגבי שאר הכותבים של הימין. אני כתבתי שאין זהות בין העם הפלסטיני ובין הממשלה הנבחרת שלהם ברגע מסוים. הדבר חייב להיות ברור לכל אדם נבון שכן לאותו עם יכולות להיות ממשלות שונות, משטרים שונים ואף לעיתים מדינות שונות. ניקח את העם הרוסי. במרוצת מאה השנים האחרונות הוא עבר ממדינה סמי פיאודלית צאריסטית, למהפכה סוציאליסטית שיצרה מדינת פועלים בריאה יחסית, למדינת פועלים מנוונת לאחר עליית המשטר הטוטליטארי של סטלין, למהפכת נגד חברתית ולמדינה קפיטליסטית כיום. האם ניתן לזהות את המוני העם הרוסי גם עם הצאר, גם עם הפלתו, גם עם לנין וגם עם סטלין מחסל המפלגה הלניניסטית, ולאחר מכן עם ילצין ופוטין והמדינה הקפיטליסטית מאז מהפכת הנגד החברתית בראשה עמד יאלצין. זאת מסוגל כנראה הראש הימני הלאומני שאינו רואה שינויים חברתיים אדירים כמהפכות ומהפכות נגד, אלא שעבורו רוסים =רוסים=רוסים, סוף פסוק. לכן כאשר אני כותב שאין זהות בין העם הפלסטיני לבין הממשלה הנוכחית, זה לא מובן לאיש הימין הלאומני הכותב כמוך:" אם ממשלת חמאס אינה של הפלסטינים ולכן ניתן לפגוע בהם ובראשיהם ומפתיע אותי אם כך מדוע אתה נגד סיכולים ממוקדים??? אם ממשלת הפלסטינים אינה של הפלסטינים מותר לנו כמדינה לנסות להחליף אותה על ידי בידודה מול העולם כולו. למה אם כך אתה מתרעם נגד זה ????? אני חושב שאתה ממשיך לסתור את עצמך שוב ושוב " הסתירה המאוד לא דיאלקטית קיימת רק בראש שלך שאינו מבין את המציאות ולא את מה שנכתב, משום הדוגמה הלאומנית השולטת במוחכם. אילו זה היה רק אתה, הייתי חושב, נו זה בעייה של איש ימין אחד. אולם כאשר אני קורא את אדקטו, הימני הקיצוני ביותר ואף הטיפש ביותר הזורק : גרמנים במקום נאצים, ברור שבעיניו יש זהות בין עם למשטר, שהרי היו גרמנים שהתנגדו למשטר ונלחמו בנאצים ואף ישבו במחנות הריכוז. כאשר אני כותב כי אין לי דמעות בעיניים על חיסולו של רחבעם זאבי, מייד באות צעקות היסטריות מצד אנשי הימין המאשימות אותי כי אני בעד הרצח של זאבי ושל השרים היהודים ושל למעשה כל המתנחלים ושל כל היהודים. האם זו סתם דמגוגיה שנועדה לסלק אותי מהאתר, בהאשמות שווא מפוברקות? אולי בחלקה , שכן ערמומיות לא חסרה לאנשי הימין, אולם לדעתי זה נובע מאותה גישה שאינה מבינה לא את המציאות ולא את הנקרא. ומאחר ואנו עוסקים בניסיון של ממשלת ישראל וידידותיה לבודד את ממשלת החמאס, הרי ברור לי לחלוטין מדוע אותו סוג מחשבה כשלכם בו ניחונה גם הממשלה של אולמרט אינה קולטת כי למעשה היא מבודדת יותר ויותר את מדיניות ארצות הברית באזור, ואת מדינת ישראל בעולם. ההיגיון הפרימיטיבי המכאני שלכם, משקף את ההתפתחות של הבנת העולם בימי ניוטון אולם העולם אינו נוהג לפי הפיזיקה של ניוטון אלא על פי חוקים דיאלקטים אותם גילה למשל אינשטיין ומאז רבים אחרים כמו תיאורית הכאוס , הפיזיקה של התת אטומים ועוד ועוד. מה לעשות עם השמרנות וכל הימנים מנסים לשמר את האתמול ירדה עליכם גם חשיכה מחשבתית.

תגובה

1. היטלר לא ממש יכל לאמר שצריך לבודד את ישראל כי היטלר מת ב1945. אני יודע שהמחשבה שלך מאוד איטית אבל אני אנסה להסביר לך לאט: ישראל הוקמה ב1948. היטלר מת ב1945. זה שלוש שנים *לפני* שישראל הוקמה. 2. הניסיון להראות כאילו 'לבודד את ישראל' פירושו לחסל את כל היהודים מגוחך למדי, ונובע מהניסיון חסר הבסיס וחסר ההצלחה לזהות את האינטרסים של האימפריאליזם הישראלי עם האינטרס של ההמונים היהודים והישראלים בפרט. 3. זה שברכה הוא לאומן ערבי זה משהו שהרבה אנשים הבינו קצת מזמן, וסתם 'לחשוף' את זה מחדש לא ממש מרגש מישהו. בינתיים הלאומנים היהודים, והפאשיסטים בפרט, הם אלה ששולחים את רבבות הטרולים שלהם (כמוך למשל) לאתרים של השמאל, ובמקרה הנדיר שחוסמים אתכם, חוזרים תחת כינוי אחר.

adecto

New member
אתה ויוזף זה אותו אחד?

כי אתם ממש כותבים מילה במילה אותו דבר המונים לא המונים-זה ביטוי שהיה מזוהה עם סטאלין הרוצח שנערץ עליכם כל כך או שאולי אתם על אותם תרופות? מפליא אותי שידעת מתי ישראל קמה-ת'אמת? לא ציפיתי מאחד שתומך ברצח יהודים להכיר במדינה היהודית ועוד לציין מתי קמה בגלל שהוכחת את טמטומך לא אחת אני אנסה להסביר שוב היטלר ניסה לבודד את היהודים ועכשיו ברכה מנסה לבודד אותם יש מבין? מילא קומוניסטים אבל למה יש לכם שכל של נעל?

טולאי

New member
חה"כ ברכה, כרגיל צוטט

לא נכון. אפשר לומר שהדבר נעשה באופן שיטתי. חה"כ ברכה התכוון שהחמאס צריך לנטוש את המאבק האלים, ושיש לבודד את מדיניות הכיבוש האלימה של ישראל. הכוונה היא לא לבודד את אזרחי ישראל ולפגוע בהם.

adecto

New member
כן כן קונספירציה

רודפים את בראכה טיבי ובשארה גם הסרסור ההוא בכלל לא התכוון שצריך למחוק את המדינה היהודית זאת התקשורת אשמה גם כשבשארה נוסע לסוריה זה פרובוקציה של התקשורת העכביש של בראכה זאת רדיפה פוליטית

פאשיזם זה מסוכן למוח

לא היה מה לבודד יהודים בתקופת היטלר, משום שלא היה את מה לבודד. גם בימינו אין אף-אחד שקורא לבודד את היהודים אלא את ישראל. אני לא רואה את ישראל כרוע מיוחד לעומת שאר העולם הקפיטליסטי, אבל בין לבודד את ישראל ובין אנטישמיות המרחק רב. עכשיו אני אבקש ממך, הוד פאשיסטיותו, להציג בפני הוכחות לדברים הבאים: 1. הוכחה לכך שאני מעריץ את סטלין. 2. הוכחה לכך שאני תומך ברצח יהודים. אני בינתיים אנסה למצוא הוכחות לזה שיש לך שכל או שיש טעם לדבר איתך. אני מזהיר אותך מראש שממש כמוך, אני לא אמצא שום הוכחה.

מאד צפוי ומאד טיפוסי

רק העיוורים שחיים בבועה לא מבינים את משמעות דבריו של ברכה ודומיו, אין לזה קשר לכיבוש, אין לזה קשר קיפוח, הכל מתחיל ונגמר בדבר אחד ודבר אחד בלבד, זהות לאומית.

העיקר שיש כל מיני "דמוקרטים"

שמקדשים את אזרחותו שלו וציבורו כמשהו קדוש, אז הם אזרחים, SO WHAT!!!, כולה סטטוס חוקי טכני, זו לו דיעה שלו, זו דיעה של פלשתינאי ישראל ששואפים ולא מסתירים זאת מאף אחד להגשמת שאיפות לאומיות בתוך מדינת ישראל.

למעלה