לבודאה

לבודאה

חמודה שלי אני מבינה את כל מה שאת אומרת סליחה שהתקשרתי אליך לא ידעתי שלא נוח לך לשוחח ביית.....לא התכוונתי את ממש חושבת שכדאי לי לעזוב את הלימודים אוף אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות ..... האמת שנראה לי שזה הכי חשוב בעולם....אני אדם חולה לא שולטת בעצמי וברצון שלי לאכול אז מה יעזור לי תעושה עם שומן?????????????

בודהא

New member
לרונה, על הדילמה

רק את תדעי מה יותר חשוב לך באמת, השאלה היא אם הלימודים כל כך חשובים או שזו עוד דרך לא להתמודד פעם אחת ולתמיד עם הבעיה? ומה חשבת, שזה קייטנה בתל השומר ? ברור שיהיו קשוחים, ותשמחי שזה כך הרי לא היית רוצה שיתנו לך חופש לעשות מה שאת עושה לעצמך. את צריכה לחשוב מה מהותי לחיים שלך, ויכול להיות שזה הלימודים דווקא אבל אם כבר החלטת לטפל וגייסת את הכוחות להתחיל טיפול , לא נראה לי שכדאי לותר, תשאלי גם שם מה הם אומרים, אבל לי נראה שאת תפסת את עצמך רגע לפני שאת מתפרקת ועשי לי טובה , תני להם לעזור לך. בקשר לליאורה, לא הייתי ממהרת לספר לה, את יכולה במשרד להגיד שיש לך מחלה שמחיבת אישפוז ושאת לא רוצה לדבר על זה, אבל זה לשיקול דעתך, בכל מיקרה אם תגרמי להם להבין (ואפשר להעזר בגליה) הם יחזירו לך את הכסף. ובאמת, למה בכלל נרשמת ללימודים אלו? כאילו נראה לי שאת לא ממש שם, אבל אולי זה רק רושם חיצוני כי את חולה וחלשה ובאופן כללי המקצוע מאוד מתאים לך כי את רגישה ואוהבת ויש לך קול נעים ומרגיע כזה. אבל זה לא אומר שדוקא עכשיו ,ודוקא בבית ספר הזה! בקיצור קודם תחזרי לחיים , תחזירי את הצבע ללחיים ואז תוכלי להסתער על כל משימה ועשית זאת בעבר והצלחת. אז תחשבי טוב עם עצמך, פשוט, מה יותר חשוב. לילה טוב

למעלה