לבוגרי וינגייט....

לבוגרי וינגייט....

הממ... שלום.. תגידו מי שסיים קורס מדריכים קיבלתם חוברת מסויימת שסיימתם?!

החתול.

New member
מה קורה לך ? ../images/Emo5.gif

בתום הקורס,כל מי שמסיים את כל חובותיו הלימודיים + תעודת חגורה שחורה בינלאומית וקורס עזרה ראשונה,ומלאו גיל 18 מקבל תעודה ולא חוברת !!!!

אני מניח שהוא מתכוון

לחוברת, שמרכזת בתוכה את כל החומר של הקורס. אם תרצה - פנקס כיס...

סלבו צודק....

התכוונתי לחומר מדעי חומר מעשי... עקרונות העידוד הכל מרוכז במקום אחד...

החתול.

New member
למיטב זכרוני

לא נתנו שום חומר מודפס, כל אחד התבקש לרשום תקצירים להרצאות, יש ספר אצל קאנצ´ו רוני קלוגר שניתן לרכוש לחומר המדעי בלבד. אני חושב שרוני קלוגר כותב או כתב ספר לקורסי המדריכים והמאמנים?!

חוברת הדרכה

אמנם לא עשיתי קורס הדרכה, אך יש חוברת הדרכה של ביה"ס. עד כמה שידוע לי, קאנצ´ו רוני עסק בכתיבת חוברות הדרכה, אני מניח שעדיין יש כאלה בווינגייט.

הממ...

יש לי את החוברת של המדרשה... אני לא יודע אם רוני רשם את זה זה בעיקרון החלק המדעי...

אוקיי

אני ארשום לך את כל הכותרות... שיפור הכושר הגופני חימום ומתיחות מתחיחות והרפיה (הרפיה דינמית והרפיה סטטית) מילון מונחים של (תנועות מרפקים - קטגוריות בשרירים פועלים - רקמות ואיברים המשתתפים בתנועה - סוגי עבודות השריר) תנועות בסיסיות בגוף האדם השלד העצמות השרירים מסלולים מטבוליים לחידוש atp תולדות האימון "תסמונת אימון - יתר" דרכים למניעת "תסמונת אימון - יתר" דיאטת המטרה עשרה עקרונות לעידוד לא הבנתם כלום בטח אם תראו תבינו

Zeev Foux

New member
חוברת הדרכה

העמותה הישראלית לאומנויות לחימה סיניות רכות/פנימיות שסיימה בשנה שעברה קורס למורים לטאי צ´י (עם תעודת הסמכה של ווינגייט) הוציא חוברת די מדהימה המרכזת את כל החומר העיוני שנלמד בקורס - למעט נושא העזרה הראשונה שהועבר על ידי חברה פרטית. אם אני לא טועה , החוברת למכירה בסכום די סמלי (30-50 ש"ח).

למעלה