לבוגי

לבוגי

דוגמה ל"מחקרים" הפמיניסטיים. לינק ושים לב להסבר בהמשך של איזבלה כי הסכנה האיראנית היא המצאה של משב"ט כדי להצדיק תקציבים צבאיים גבוהים.

היי,

מישאלי, אל תתרגש מהטרול הולמס, הוא ימחק על הגסויות והחוצפה שלו להאשים אותך בהאשמות כזב. כפי שאתה יודע , לא זה הסגנון בפורום הזה. לרוב שומרים כאן על כבוד גם כשמתלהטות הרוחות באופן עניני. טענותיו של סבורוב הן ליגיטימיות ואין בהן כדי להפחית מאשמת הנאצים...

הולמס 30

New member
אתה טרול בעצמך

חצוף אני מבין שאתה מרשה לעצמך לכנות אותי בשמות כאלה ואחרים כי אתה מרגיש מוגן

mishauli

New member
רק CALLAHAN יכול להרשות לעצמו להיות

politically incorrect: הוא משותק בארבע גפיים ואלכוהוליסט לשעבר. לכן הוא לועג לנכים, לזכויות בעלי חיים, למיעוטים, לפמיניסטיות, לליברלים, לשמרנים, ליהודים, לערבים... מאוד ממליץ לחפש את ספריו ב-AMAZON או אולי אפילו בסטיימצרי.

Boogieman

New member
אז מה אתה שואל אותי בעצם?

האם אני מזועזע מרעיונות העוועוים של הפמיניסטיות? ממש לא. היא הזכירה מחקרים שמוצאים מתאם בין "מיליטריזם" של חברה לרמת האלימות בה וגם למצבן של הנשים באותה החברה. אין לי שום דרך לבקר את המחקרים הנ"ל כי אני לא יודע מה הם, באילו שיטות הם נעשו ועל סמך אילו הגדרות וקריטריונים. נושא המחקר הוא לגיטימי לגמרי, ולהרגשתי, זה די הגיוני שיהיה מתאם כזה. הסכנה הגדולה במחקרים מהסוג הזה היא שהם יכולים לגלוש בקלות למסקנות פשטניות ולא להביא בחשבון הרבה גורמים אחרים שפועלים על אותה החברה אבל כמו שאמרתי, אין לי דרך לדעת אם זה במחקרים המוזכרים. לגבי האיום האיראני, הוא בהחלט קיים, אבל אין בו כדי להסביר את העובדה המצחיקה שכל פעם שמתחילים דיונים על תקציב, "גורמים צבאיים" מתחילים להדליף לתקשורת סיפורים על 10.000 קטיושות של החיזבאללה שמכוונות לחיפה ושאר שטויות. אין פה שום קונספירציה, זה טבעי שכל ארגון ינסה להצדיק את קיומו ומבחינה זו הצבא לא שונה בכל מערכת בירוקרטית אחרת. אגב מחקרים, בסוציולוגיה יש הרבה עיסוק בהתנהגות של אירגונים, זה תחום מעניין.

למעלה