כן יש פיתרון
רבנים צריכים להתעסק אך ורק בדת ולא בחיים פוליטיים אני לא התחלתי עלימות התחיל אותה אותו רב שאמר מי שלא יבחר במפלגה מסוימת ירש גהנום אם כך מדבר רב רב שרק מקלל ולאחר מי כן הופך אותי לטיפש שאומר לא הבנתי מה הוה אומר שרק דתיים מבינים בטח שהבין אותו מנוול בן עוולה שרצח את יצחק רבין מה הוא רוצה עוד רצח למה למה מותר לו הוא זה שמביא אותי לשנוא את הדתיים ומה החוקים החדשים אשר פוסקים הרבנים כדי שיהיה נוח להם ומה בין בחורי ישיבה אין משכבי זכר פקח את עינייך אחי וראה מה רב הפשע שיש גם בין שומריי המצוות וכאשר שומריי מיצוות סוטים מדרך הישר שלא יבוא להטיף לנו מוסר ראה גם ראה איך הם עוורים לגבי רבניהם הפושעים וסוגדים להם ושוב אני מזכיר לא תעשה לך כל פסל ותמונה להשתחוות להם ומה הם התמומות של גדולי הרבנים מה זה זה לא תמונה להשתחוות בזה עינייכם עיורות אתם לא רואים לא נוח לכם ומה עם הפסל של דרעי מה זה זה לא עבודת אלילים את עיוורים במה שנוח לכם אז על תבואו להטיף לנו מוסר טלו קורה מבין עינייכם קודם שתטילו בוץ בנו בברכת שנה טובה ושלום בין כל בני ישראל אשר הם מה שהם נ.ב אני מכיר הרבה פושעים המשרטים בצבא אבל יש יותר חרדים שלא משרתים בצבא וחיים על חשבון הפושעים