לבואפלו

לבואפלו

בואפלו היקר לא התכוונתי לאלימות קשה. התכוונתי לזה שכמו שאתה יודע דיבורים לא עזרו ולא עוזרים וכמו שאתה בטח יודע רק כוח היד תעזור להזיז פה משהו במדינה. אז נכון שאלימות היא לא הפתרון אבל יש לך פתרון אחר?

בופאלו

New member
כן יש פיתרון

רבנים צריכים להתעסק אך ורק בדת ולא בחיים פוליטיים אני לא התחלתי עלימות התחיל אותה אותו רב שאמר מי שלא יבחר במפלגה מסוימת ירש גהנום אם כך מדבר רב רב שרק מקלל ולאחר מי כן הופך אותי לטיפש שאומר לא הבנתי מה הוה אומר שרק דתיים מבינים בטח שהבין אותו מנוול בן עוולה שרצח את יצחק רבין מה הוא רוצה עוד רצח למה למה מותר לו הוא זה שמביא אותי לשנוא את הדתיים ומה החוקים החדשים אשר פוסקים הרבנים כדי שיהיה נוח להם ומה בין בחורי ישיבה אין משכבי זכר פקח את עינייך אחי וראה מה רב הפשע שיש גם בין שומריי המצוות וכאשר שומריי מיצוות סוטים מדרך הישר שלא יבוא להטיף לנו מוסר ראה גם ראה איך הם עוורים לגבי רבניהם הפושעים וסוגדים להם ושוב אני מזכיר לא תעשה לך כל פסל ותמונה להשתחוות להם ומה הם התמומות של גדולי הרבנים מה זה זה לא תמונה להשתחוות בזה עינייכם עיורות אתם לא רואים לא נוח לכם ומה עם הפסל של דרעי מה זה זה לא עבודת אלילים את עיוורים במה שנוח לכם אז על תבואו להטיף לנו מוסר טלו קורה מבין עינייכם קודם שתטילו בוץ בנו בברכת שנה טובה ושלום בין כל בני ישראל אשר הם מה שהם נ.ב אני מכיר הרבה פושעים המשרטים בצבא אבל יש יותר חרדים שלא משרתים בצבא וחיים על חשבון הפושעים

למעלה