לבד

לולי80

New member
לבד

יש בי כל כך הרבה אהבה... כל כך הרבה לספר, לשתף... ואין לי את מי ..... זאת אומרת יש סביבי אנשים אבל אף אחד לא יכול.... למי אני יכולה להסביר איך זה שבבן אדם כל כך קטן יש כל כך הרבה כאב??? אני סטודנטית שנה שנייה זה הזמן הכי לחוץ בשנה... לכולם יש תמיכה אימהית .... ורק אני....לבד פשוט לבד... נמאס לי לטפל בעצמי ובאחריםץץץ רוצה שיטפלו בי... שישאלו..שידאגו.............

tdr1

New member
../images/Emo24.gif

הי, אני כאן בשבילך כשאת רוצה לספר ולשתף...

לולי80

New member
תודה

תודה אני מעריכה את זה... אני חדשה כאן, איך זה הולך? כל אחת מציגה עצמה? כי יש לי מטען די גדול... שאני צריכה לפרוק...

היי לולי,

ברוכה הבאה!
קראתי את הודעותייך, והן משקפות הרבה כאב, למרות הזמן הרב שעבר מאז. בנוסף, כמו שאת בעצמך ציינת, את נמצאת עכשיו בתקופה מאוד לחוצה [ואני זוכרת הייטב את התקופות היאלה מהיותי סטודנטית], ובתקופות של לחץ בדר"כ מרגישים יותר את החוסרים שבחיים. בכל מקרה, עד כמה שאנחנו יכולות לעזור, אנחנו כאן, ומנסות להציע כתף אחת לשניה כשצריך. וגם לשמוח זו בשמחתה של זו כשיש הזדמנות ... לגבי ההכרות - קודם כל, תוכלי לקרוא על רוב הבנות שכותבות פה בשרשור הכרות 1 ובשרשור היכרות 2. בד"כ מי שנכנסת מציגה עצמה בקוים כלליים, את יכולה להשתמש בשאלות שבשרשורים שציינתי. בהצלחה בבחינות!
סקאלי

לולי80

New member
הכרות

סקאלי וכולם... שמתי רקע אישי ב"הכרות" מקווה שזה בסדר... הלב שלי מפרפר מהתרגשות מהתגובות החמות... סוף סוף יש עם מי לדבר. תודה

הכרות

היי לולי, לא מצאתי בשרשורים שם את הודעתך... כנראה שהם כבר 'ותיקים' מידי מכדי להוסיף להם הודעות חדשות. בכל מקרה, למה שלא תוסיפי אתו כאן?

לולי80

New member
מי אני (אין מקום בשרשורים )

היי...זה קצת מביך..... לו הייתי עומדת מולכן, הייתי מסמיקה ממבוכה. בכל אופן.. ראיתי שכולכן כתבתן בקצרה אז אני גם אקצר... אימי נפטרה לפני תשע שנים שבוע בדיוק אחרי רצח רבין שבועיים לפני יום הולדתי ה15. אחרי שהייתה חולה במשך חמש שנים (סרטן כמובן...) תכונה טובה: אני דומה לה פיזית... יותר חשוב, אני חזקה כמוה...(את זה אני לא יודעת אני פשוט מגלה את זה בזמנים קשים, זה מפתיע אותי כל פעם מחדש). יש לי חוש הומור מפותח מאוד,,, חוש הומור עצמי... תכונה פחות טובה מאמא: כפות רגליים של ברווז (הם ממש רחבות), ממעיטה מערך עצמי... חסרת ביטחון עצמי... זיכרון: אני "חולה" (ואמא יודעת את האמת) ומפנקת אותי עם רסק פירות תפוח ובננה שאני מאוד אוהבת.... היא הייתה קוראת לי הפרח בגני. חיבוק...

נעים להכיר ...

מקווה שבקרוב תרגישי כמו בית, ולא תצטכרי להסמיק ... אני מאמינה שבמהרה תגלי [או שכבר גילית], שהנפשות הפועלות כאן הן מאוד ידידותיות. שבוע טוב!

מיקימק

New member
הי לולי

אני מאוד מבינה את מה שאת אומרת- בלי אמא זה כאילו להיות לבד בעולם, אפילו אם יש לך סביבה תומכת. בתקופות לחוצות זה בוודאי בולט יותר.אז מה אפשר להגיד? שאל תשכחי שיש גם תקופות טובות יותר. ושאנחנו פה כדי לשמוע. אז שיהיה בהצלחה במבחנים....

Storm131

New member
לולי80

מבינה אותך כל כך.הרצון שיטפלו גם בי,מוכר כל כך.תמצאי פה הרבה תמיכה וחום.שולחת לך חיבוק גדול.

S u n n y 1

New member
ברוכה הבאה לולי 80

שמחה שמצאת אותנו, זה המקום עבודך לשתף ולפרוק את הכאב, תרגישי כמה זה נעים ומשחרר. גם אני סטודנטית וגם לי היה משבר לפני מבחן גדול, הלחץ לא מיטיב איתנו, אבל הכי חשוב שנהיה טובות לעצמנו, למרות כל הקשיים. מבינה את הצורך הזה שיטפלו בי, כאילו לרגע לנוח ולהוציא את כל האויר החוצה, ולהתכרבל בידיים אחרות. מקווה שפה תמצאי בית חם להתכרבל בו, ולנוח, לנוח מהכאב.

דאגה

לולי גם אני כמוך נותנת לכל העולם וכל כך רוצה שיטפלו בי שישאלו אותי באמת איך אני מרגישה, ובאמת שיקשיבו רק לי, להיות באור הזרקורים קצת. אני כמוך כל כך רוצה לשנות את זה אבל הגעתי למסקנה שלאף אחד אין זמן לאף אחד, לא השכלתי למצוא מישהו שיתן רק לי. לולי חפשי אולי חבר אחד או חברה שתעניק לך לא להתיאש יש לך אותנו בפורום, נהיה אמהות אחת של השניה אושה

לולי80

New member
אושה

תראי... יש לי חבר מזה שש שנים, הא מדהים...והוא דואג לי לכל מחסורי כל האהבה שיש לי מכוונת אליו והוא אוהב ומחזיר אהבה (שלפעמים אני לא מבינה למה הוא אוהב אותי כל כך, חתול אשפתות שכמותי), אבל עם כל האבה הזו אני בטוחה שאת יודעת, שאין כמו אהבה של אמא, אין כמו חיבוק אחד שלה.... חיבוק שאומר הכל... אני זוכרת את החיבוק הזה במעומעם. אני שמחה שיש לי אתכן, ומרגישה ברת מזל שיש לי אם מי לחלוק

Ofra m

New member
לולי

ולקם טו דה קלאב, אנחנו כאן בשבילך ועבורך,את לא לבד לצערנו אנחנו באותה הסירה,ותאמיני לי שהיא יציבה,ואם את רוצה אוזן קשבת אני פה בשבילך

לולי80

New member
עפרה

חתיכת קלאב יש לנו פה....:) ואני מבטיחה שאני אשתמש באוזן קשבת שהצעת לי... זה הדדי... תודה לך

למעלה