לבד

ברכה23

New member
לבד

כולם הרי יודעים שכל יום מנתקים למישהו אחר את החשמל בבית ובלתי אפשרי לחיות בלי חשמל אז היום זה תורי עכשיו ברגע זה אני יושבת עם נר לידי וכותבת לכם מהפלפון שעוד דקה נגמר לו הבטריה אני כבר לא יודעת מה לעשות שלעולם לא תגיעו למצב הזה B.L

דור לוי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif רק חבל שבנסיבות אלו.

שלום לך ברכה23 שלחתי לך מסר בנושא. בפורום רק אוכל לכתוב שקשה לי אפילו להגיב למצב בו את נמצאת. בוודאי שלעזור. אני מרגיש שאת נמצאת בסערת רגשות שאני אינני יודע איך מתמודדים איתה. זהו מצב שמקשה לחשוב על דרכים כיצד לצאת ממנו. גם קשה לי לדעת כיצד הגעת למצב זה. מן הסתם הצרות באות בצרורות... אני ממליץ לך לפנות לפורום למען הקהילה, המיועד לעזור במצבים קשים.
אולי המידע בקישורי פורום רפורמה כלכלית בקטגוריה רפורמה אישית יהיה לך לעזר. תוכלי למצוא מידע על נושאים רבים כמו הלוואות ללא ריבית על ייעוץ משפטי בחינם וכד' בהצלחה! ושלא נדע מצרות.

שלום ברכה, כמו שכתב לך במסר דור

את מוזמנת להכניס את ההודעה בפורום למען הקהילה, תמיד תפלי על אוזן קשבת, ברכה אשמח לדעת מהיכן את ואייך ניתן לעזור לך אמנם משאבים כספיים אין לנו אבל נשמות טובות בלי סוף יש בפורום שלנו ואנחנו משפחה אחת שגדלה מיום ליום משפחת הנתינה. פנינה

1שורלק

New member
עצוב

נקווה שתהיה במהרה רפורמה בשוק החשמל שתביא לתחרותיות בתחום והורדת מחירים, כמו בכל מדינות אירופה. תחזיקי מעמד, שורלק

למעלה