מהלב אל הלב
קראתי את ההודעה שלך והייתי רוצה להתייחס לתוכן הדברים. ראשית מה לעשות לא תמיד אנחנו מתאימים למי שהיינו רוצים להתאים אבל פה לא מתחיל העניין, כל אחד מאיתנו הוא עולם ומלואו לכולנו יתרונות אך גם חסרונות. אף אחד לא מושלם וכדאי לדעתי להתחיל בלהכיר את עצמך את נקודות החוזק והתורפה עוד בטרם אתה מנסה להתאים את עצמך לאחרים או במקרה הזה לאחרות... הדבר הכי חשוב ,אם כי לא קל בכלל, הוא לקבל את עצמך כפי שאתה ויותר מזה, לאהוב את עצמך ואני בטוחה שיש בך דברים נפלאים!!! לא טוב היות האדם לבדו כבר אמרו חז``ל ואכן טוב יותר בשניים ואני בטוחה שעוד תמצא את האישה שתקבל אותך ותאהב אותך כפי שאתה. גם אם אתה שמן, רזה , גבוה, נמוך, חכם ופחות חכם יותר או פחות ממנה . אבל ראשית תשאל את עצמך עד כמה באמת אתה מקבל את עצמך כפי שאתה?, עד כמה אתה אוהב את עצמך?, עד כמה אתה חושב שמגיע לך שיקבלו יעריכו, ויאהבו אותך?.בסופו של עניין הכל תלוי בך.הכל מתחיל ונגמר באמונה הפנימית שלך בעצמך. אז נכון קל לומר אך קשה יותר ליישם אבל מה לעשות החיים אינם גן של שושנים אז קדימה המלאכה מרובה. תתחיל בכך שתעמוד מול הראי כל בוקר ותגיד לעצמך: כמה שאני אוהב את עצמי , יש בי דברים כ``כ נפלאים ואני שמח שאני מי שאני. ודבר נוסף, אין זה אומר שבכך די: לקבל ולאהוב את עצמך זה חשוב אך כמו שרובנו יודעים תמיד יש מקום לשיפור וגם במקרה הזה יפה שעה אחת קודם. אז תחשוב על משהו אחד, לשם התחלה, שאתה לא מרוצה ממנו לגבי עצמך ושהינו בר שינוי ותתאמץ לשנות אותו או להשתפר בו תאמין לי שתרגיש נפלא כשתצליח לעמוד במשימה. ולסיום עצות יש בשפע הרי אנחנו טובים בלתת עצה אך זה באמת היה מהלב ועכשיו תורך לעשות את הצעד הבא לשינוי במחשבה בפעולה בהרגשה ושיהיה בהצלחהההה . וטיפ אחרון לסיום: אני ממליצה לך על הספר אופטימיות נצחית של לני רביץ מומלץ וגם נותן פרספקטיבה אופטימית וחיובית עם המון חוש הומור לגבי החיים ובכלל... ים...