לבד

jenni17

New member
לבד

לא יודעת אם זה המקום אך אנסה בכל זאת... אני לסבית בת 23, נראת סבבה, גוף ממוצע, חסר ביטחו ןאבל לא מראה, מה שמשגע אותי זה שכל הגברים שיכולים להיות קיימים מתחילים איתי אם זה ברחוב פייסבוק עבודה לימודים וכו'... אבל נשים לא משנה מה אני אלבש אעשה או איפה אהיה לא הולך לי אפילו אם אני מנסה להתחיל או ליזום כאילו אני אוויר, וזה עוד יותר מנחית לי את הביטחון, מה אני עושה לא בסדר? זה הגיוני שאני כזו לא מושכת נשים או לא הטעם של אפחת? אני לסיבת מה אני אעשה עם גברים אם אני רוצה ההפך וכלום לא קורה... :( מיואשת לחלוטין

אפרתבי

New member
לבד

היי, קודם כל אני מברכת אותך שאת בעשייה, את פועלת למען עצמך - מתלבשת, הולכת, פוגשת, יוזמת נהדר. מה שאת יכולה לעשות זה לבדוק איך הכרת את בת / בנות הזוג הקודמות? אולי כדאי לחזור על אותה דרך להכרות? מה שעבד לנו בחיים אפשר לשכפל להעתיק ולחזור על אותה פעולה. אפרת

jenni 17

קודם כל
כל מקום זה המקום לבסוף את תבחרי מה שנראה לך אני מבינה מימך שאת נראת טוב ויש לך הצלחה אצל גברים כבר סימן טוב .זה אומר שיש לך את הנתונים להצליח נתוני פתיחה טובים עם זאת המון פעמים אנחנו רואים זוגות שהמראה החיצוני זה לא מה שחיבר בניהם הזהות המינית שלך היא לא רלוונטית פה ,מה שכן מאוד חשוב שבמי שאת רואה פוטנציאל לא רואה אותך. קשה מאוד לדעת ממספר שורות שכתבת .בכל זאת אני ינסה עם גברים שאין לך ענין בהם את מרגישה יותר משוחררת באות לידי ביטוי האכויות שלך ולכן הם נמשכים אליך יכול מאוד להיות שאת נמצאת ליד נשים שאת מעוניינת בהן הלחץ שלך להיות איתן משדר את חוסר הביטחון שלך ולכן מתרחקות מימך. ולבסוף מה שאני מציעה לך בשלב לקחת פסק זמן מהניסיונות זה תסכול על תסכול שמביא ליאוש לך וזה הזמן לעבוד על עצמך ועל הדימוי העצמי שלך ולהגיע ממקום יותר בוטח לזוגיות חדשה בהצלחה

roykori

New member
נראות ולבדות

שלום רב תחושת הנראות שלנו היא קודם כל שלנו ואותה אנו מקרינים לסביבתינו, כאשר אנו לפעמים פחות בטוחים בעצמנו (הזכרת גוף חסר בטחון) הגוף שלנו מכונס יותר בעצמו והמבט שלנו לא ישיר והסביבה קולטת את האנרגיה הזו מאיתנו ומגיבה בהתאם. , קשה קצת לבחון את הדברים התיאור הקצר שתיארת אבל יכול להיות שבגלל שע''י גברים (שאת לא מעוניינת בהם) את מקרינה יותר בטחון ואת יותר משוחררת ולכן הם יותר מתחילים איתך וע''י נשים את קצת עם פחות בטחון ומשדרת אולי ריחוק וסגירות ולכן הן פחות פונות אלייך לבדות היא עניין שאנו מרגישים עם עצמנו , להיות לבד הוא לווא דווקא להיות בודד, להיות לבד הוא להיות עם עצמך , להרגיש טוב ומסופק מהלבדות שלך ולפעמים כשאנו פועלים מתוך תחושת בדידות אנו מרחיקים אנשים מאיתנו וחוסמים אותם מלהתקרב אלינו. כאשר הלבד שלנו יהיה שלם ונרגיש מסופקים מעצמנו הסביבה תקלט את האנרגיה הזו שאנו מקרינים החוצה ונמשך לחיינו את האנשים אותם אנו רוצים

מוכר

שלום לך
מוכר מאוד מה שאת מתארת, כמו שראית מהתשובות האחרות היפות שקיבלת. עם מי שאנחנו מעוניינים - יש מתח מסוים. עם מי שאנחנו לא מעוניינים בו - או מתי שלא מעוניינים - יש חופש, קלילות... וזה מושך. הרבה נשים מתארות שברגע שהן יוצאות עם מישהו קבוע, אחרי הרבה זמן שהיו לבד - פתאום כולם מתחילים איתן... או שאחרי שיש עבודה, פתאום זורמות הצעות נוספות... יש לי שתי הצעות אלייך. אחת היא ליצור חברויות עם גברים. שהם מי שזמין כרגע. כל קשר מספק משהו, גם אם זה לא בדיוק מה שרצית. מספק קרבה, אפשרות לשיתוף והתפתחות, וזה כבר טוב, וכבר יקדם אותך. שנית, לבחור לעצמך אפיק כלשהו שבו תוכלי לעבוד על הנושאים שעוצרים אותך מליצור לעצמך קשר זוגי. קשה לדעת מה זה מתוך כמה שורות, המתח הוא אולי קצה הקרחון. אפשר לעבוד על הדברים האלה. יש עבודה אישית ויש סדנאות טובות. בהצלחה

למעלה