לבד

לבד

מבחינה כלכלית הכל בסדר לשנינו (אין לאחד יותר ולאחד פחות) אבל ריגשית אני בודדה לגמרי . מה שווה הכסף כשאת ציפור כלוא , יש הכל אבל כלום . הבנות שלי זה הדבר הכי יקר לי בחיים , לולא הן לא הייתי שווה כלום . כי בעצם אין לי ממש מישהו לחלוק איתו קשיים מסוג זה. זה הלבד שלי !

מריוס זכריה

Member
מנהל
קודם כל רצוי שתמישיכי בשירשור הקיים. שנית...

אם זה מה שאת מאמינה - שלולא הבנות שלך את לא שווה כלום - עשי לעצמך ולבנותיך טובה גדולה ולכי לטיפול. אחרת תגדלי שתי ילדות מתוסבכות, חסרות בטחון עצמי, שגם יהיו להן יחסים דפוקים עם גברים. האחריות, כהורה, היא עליך.

g u y 4 u

New member
אה, אוקיי.

פשוט ניסיתי להבין מה הסיבה שאתה שולח את כולם לטיפול. מצד שני - אתה יכול להאציל עלינו מנסיונך... אתה יודע... מחוכמתך. גם אם רק על קצה המזלג.

רפסודיה

New member
מריוס גם שולח לטיפול- כי טיפול זה כיף

מריוס מעודד טיפול בזכות מה שהוא יודע על טיפול מה שטיפול עשוי לתרום להתפתחות. וחוץ מזה... כמו שאייבורי אמר כאן באחת ההודעות - "לכי לטיפול לא כי בהכרח את צריכה אלא כי טיפול זה כיף"

g u y 4 u

New member
להרגע רפסודיה

רק שאלתי שאלה פשוטה. אם יש סימוכין מקצועיים לכך שהוא שולח אנשים לטיפול. לא ביקרתי ולא שפטתי. יש לא מעט אנשים שמעיפים מילים מסויימות, מושגים מסויימים ואבחנות רפואיות מבלי לדעת מה המשמעות שלהם ומבלי שהם מוסמכים לפזר אותם לכל כיוון. רק רציתי להבין. זה הכל. שאלה פשוטה - תשובה פשוטה. הוא ענה ובזה הסתיים הדיון.

רפסודיה

New member
רגועה, תודה.

שאלתך אכן פשוטה ועניינית. אני ראיתי כאן מקום מתאים להאיר על התרומה שטיפול יכול להביא, אם עושים אותו נכון.

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש לי פה בעיה אמיתית

אני לא שולח את כולם לטיפול, אבל הרבה, כן. אני לא מקבל מזה אחוזים ועמלות, דרך אגב
אנשים מתארים מצבים קשים ומורכבים, ויש כלים מקצועיים. לפעמים הם טובים ולפעמים לא, ולפעמים זה מצליח ולפעמים נכשל. זה בעייתי מבחינתי לחזור שוב ושוב על "לך לטיפול". אני משתדל לעשות את זה מה שפחות. אבל זה קצת כמו רופא בפורום "דלקת גרון"... מה, הוא לא יגיד לאנשים שילכו לרופא, יעשו בדיקות דם ואולי יקחו אנטיביוטיקה? זה לא אחראי לא לומר את זה. בתחום הנפשי בכלל, ובזוגיות וגם הורות בפרט, אנחנו מניחים שאשפר בלי עזרה מקצועית, ויש בזה גם מן החיוב. זה בהחלט טוב להיות עצמאי ולא תלותי, להתמודד לבד ככל האפשר - עד גבול מסוים. כשהחיים נדפקים, כשהזוגיות נקברת וקוברת אותך ואת הילדים יחד אתך, זה אולי כן זמן טוב לייעוץ מקצועי. אני אף פעם לא כותב לאנשים רק "לך לטיפול". אני תמיד מנסה לומר משהו קונקרטי, ולפעמים יותר ממשהו אחד. אבל בשורה התחתונה, הרבה פעמים טיפול יכול לעזור. הרבה פעמים אני אומר שאפשר במגוון שיטות, גם ביירון קייטי, וגם מדיטציה וגם אלף ואחד שיטות אחרות - העיקר שהבן אדם יזיז את עצמו ויכניס לחייו משהו מקצועי, משהו אחר, חדש, שיכול לעשות שינוי.

רפסודיה

New member
מריוס- מאוד נהנית לקרוא את תגובותיך

ההמלצה ללכת לטיפול טבעית ומותאמת כאן לרוב המקרים. אני בכל אופן בעד
אנשים מגיעים לפורום מתוך משבר. זו בדרך כלל גם הסיבה שמביאה אנשים לטיפול. טוב..לא את כל מי שבאמת צריך טיפול אלא רק את מי שמוכן להסתכן ומסוגל להתחייב לעצמו באמת להביא שינוי. מניחה שזו דעתי הסובייקטיבית אבל לאור מקרים בהם נתקלתי נבנתה אצלי התפישה שדווקא האנשים שהכי זקוקים לטיפול אינם מגיעים לשם, או אינם בעלי הכוחות הדרושים להיות בטיפול.

g u y 4 u

New member
אוקיי.

שוב, רק רציתי להבין את הסיבה. הכל בסדר. ברוב הפעמים ההצעות שלך ענייניות. אתה אומר ברוב המקרים דברי טעם. ברוב הפעמים אני מוצא את עצמי מסכים איתך. זו באמת היתה שאלת תם.

למעלה