לבד

לבד ../images/Emo10.gif

כמה דיברו ומדברים על הלבד כמה מעלות מוצאים בלהיות לבד *************************** והיום, לקחתי את עצמי לבית החולים לבד עברתי סידרה ארוכה של בדיקות לבד קיבלתי תשובות (אין מה לדאוג, אני אחייה) לבד פיניתי את עצמי הביתה לבד לא היה לידי איש שיחזיק את ידי כשכאב לי לא היה לידי איש ש"ינדנד" לאחיות ולרופאים בשבילי לא היה לידי איש הייתי לבד וכשבאתי הביתה לא היה איש שינחם אותי שיפנק אותי שישאל, סתם כך, לשלומי גם בביתי אני לבד אז תגידו לי אתם - מה כל כך טוב בלהיות לבד??????????????????

שחף 1

New member
ומי אמר שרוצה להיות לבד

אף אחד לא רוצה להיות לבד לאורך זמן (אני לפחות לא מכיר) אולי כמצב זמני אבל לא באופן קבוע מאחל לך שתמצאי במהרה שותף לחייך

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חיבוק זה מה שאוכל לשלוח לך מכאן גם לי קצת עצוב גם לי יחסר ולא רק ביום שכזה גם אני הייתי רוצה את הכוכב שלי לידי שיחבק ויאהב אותי אבל לפעמים אין ברירה אלא להיות עוד קצת קצת לבד וגם לנו תבוא האהבה ועל כך נאמר "לא טוב היות האדם לבדו"

את הלבד הזה לעיתים אנו יוצרים לבד

מבלי לשים לב ואם נלמד לצאת מתוך הסגירות רק אז נוכל לקבל אהבה וכמובן גם לתת אז נו לקחת את החץ ולירות עקשנית....

amigor

New member
ערב טוב ולחיים ../images/Emo72.gifשוב לבד../images/Emo70.gif

שוב מדברים על לבד! אמרתי, יש להפסיק לכפות את תפיסותינו האשיות להפסיק לכפות פתרונים, כי זו דרכנו הנכונה. ולפתח נכונות לקבל הזדמנויות חדשות
לצפות ולצפות להיות מוכנים לריגוש שיתרחש עמי

נכון עמי

הייתי במצבה של מתלבטת דוקא כשהייתי עם בן זוג גם אז גררתי את עצמי לבד לניתוח ואף אחד לא היה איתי ואף אחד גם לא החזיר אותי ושאל לשלומי, אבל מה יעזור לנו זה מה יש ורואה לא צריך להיות לבד בשביל להרגיש ככה. המוכנות הזאת מגיע רק מתי שאנו מחליטים עליה אז קדימה תתחילו לעשות משהו בנדון במקום לשבת כאן איתי צאו ובלו

מתלבטת ../images/Emo24.gif

כל כך מבינה אותך כיוון שמכירה את המצב הזה מקרוב,פעמיים הייתי במצב הזה. אמנם חברות תמכו ובכל זאת,הלכתי למיון לבד (אחר כך חברה הצטרפה), לאישפוז לבד ואח"כ החלמה לבד. נכון שחברים ומשפחה תמכו ובכל זאת ,כשאינך יכולה פיזית לקום לענות לטלפון,כשהילדים לא בבית ואין מי שישאל אם את רוצה אולי כוס מיים,זה כואב,זה מתסכל, זה עצוב. את הפעם הראשונה עברתי בגאון,אבל הפעם השניה הביאה אותי למקום שבו הגבר הראשון שמצא חן בעיני ואני בעיניו הפך להיות בן זוגי במהירות אטומית ולמגורים משותפים,צעד שהתברר אח"כ כשטות גמורה. אבל הבנתי מהר , נפרדנו ולאחר שכעסתי על עצמי,גם סלחתי לעצמי... מקווה שתהיי חזקה ואל תשכחי שבינתיים אנחנו כאן לחבק אותך (אבל רק בינתיים ,אל תתרגלי כי הנסיך מחכה לך אי שם )

amigor

New member
../images/Emo24.gifאוי ואבוי לי, מסכנות ../images/Emo140.gif

בשביל מה אנו כאן? לא, סתם כחברים, אז מה! הייתי בא, באמת ניצת. מזכיר לי ידידה, מזמן רחוק. הפתיעה אותי בטלפון מבה"ח הלבד ללא תמיכה כפי שאתן מספרות,יצאתי אליה לנסיעה ארוכה של שעות התרפקותה ובכיה לא אשכח, מעצם הנוכחות בהפתעתי אותה, וזאת למרות הסניליות. תמכתי וסעדתי אותה. הסיפוק הוא גדול, מעצם העזרא, המבקר חולה לוקח 50% מחוליו נו.. יש אנשים טובים באמצע הדרך. לא שאני כזה (שחצן) עמי לחיים, יו לא נותן לי סמיילי של בירה!

עמי מקסים שכמותך

הסיפור שלי כבר קרה מזמן ובאמת אז הרגשתי מסכנה ואומללה... הרבה מיים עברו בנהר מאז ומאמינה שאם חלילה יקרה בשנית (מקווה שלא,אף פעם),אהיה יותר חכמה וגם אהיה פתוחה לקבלת תמיכה (מה שבתקופה ההיא לא ידעתי,כן כן ידעתי רק לתת ולקבל? חלילה).

כלנית 2

New member
מתלבטת..../images/Emo99.gifאת אף פעם לא לבד

אנחנו פה איתך יקירה בטוב וברע, שכחת? לפעמים זה כיף להנות מהלבד יש גם יתרונות... ואם לא כדאי אז צאי לרחוב תמיד יהייה את מי לברך לשלום צאי מהבור אל העולם ותיראי השד לא נורא..אפשר לקחת ספר טוב ולסוע לים אני זוכרת כשהייתי מטופלת בילדים קטנים ורודפת אותם בחול הייתי מקנאה בנשים על החוף עם הספר והן היו לבד וממש לא חשבתי אז למה הן לבד, חשבתי שזה כיף ככה להיות לבד עם ספר ביד...אז הינה היגיע היום שבו נוכל גם להנות ככה מהלבד שולחת לך (((((((חיבוק)))))))עם

תודה

תודה לכולם על החום במילה, בחיבוק במחשבה טוב לפעמים להיות לבד והדגש על - לפעמים וברגעים כמו אלו שחוויתי אתמול, הבנתי כמה לא טוב הלבד, בכלל ואז מצאתי אתכם כאן רחוקים אבל קרובים ועל כך תודה מכל ה

למעלה