לבד עכשיו וקר

kei c

New member
לבד עכשיו וקר ../images/Emo4.gif

הי זה שוב אני, די קשה בימים האחרונים לגור ביפן, במיוחד כשהסיבה לבואי היא בחירת ליבי. אבל פתאום(לא ממש פתאום)הכל מתנפץ לך,העתיד,המחשבות,התכנון,הרגש.... אני והיא כבר לא ביחד! לגשר על מנטליות ועל אורח חיים כל כך שונה,זה קשה מנשוא! במיוחד אדם כמוני הבא מחיים כלכך מגוונים,חלקם טובים חלקם אסורים, עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות. גיל 30 לבד ללא חיים או יותר נכון ערך החיים ירד. כבר כמה ימים אני מהלך כמו מומיה ברחובות סאפורו הקפואה חושב על עתיד בלי בחירת ליבי. חושב לאן אמשיך מכאן? אוסטרליה או ארה"ב או למולדת שכלכך לא מתאימה להרגשה? אולי אני פשוט אבחר גן עדן? כי בגהנום אני כבר חי!

Eyal987

New member
been there..

Sounds familiar.. I guess many people go through this in some time in their life. What´s gone is gone, and wherever you choose to be I´m sure you can have a great life again. take it easy mate..

ליילה

New member
קייסי יקר

אלו הרגעים הכי קשים, אלו הנפילות הכי גדולות שלנו, כשהלב שלנו נשבר. וברור שכשנמצאים בחו"ל, לבד ורחוק מהבית, הדברים עוד קשים יותר. אני מבינה שעברת ליפן בגללה, וזה הופך את כל המקום שלך בחיים עכשיו למשהו מאוד לא יציב, ומאוד לא ברור. אני חושבת שהשאלה הראשונה שצריכה להשאל במצב כזה היא איפה יהיה לך עכשיו הכי טוב? האם יפן הפכה לך לבית, גם בלי קשר אליה, האם אתה רוצה להתחיל במקום חדש לפתוח דף חדש, ולנסות במקום אחר? או האם אתה עכשיו חושב שהכי נכון יהיה לחזור הבייתה אל האנשים הקרובים לך, שהכי עוזרים במצב כזה. אולי זה עוד ישתנה, אולי זה רק משבר קטן, והיא תחזור, תן לזה זמן... והגיל, הגיל כל כך לא משנה, זה כואב בכל גיל, ואתה לא צריך להרגיש שאיבדת את ערך החיים, רק את האהבה (שהיא חשובה מאוד, אבל עם כל כמה שזה לא נעים לשמוע, גם ברת תחליף) אני מאחלת לך שתמצא אהבה (קודמת או חדשה) מהר ככל האפשר , כי אהבה זה מה שמניע אותנו, אבל בלי קשר, שתמצא את המקום הנכון לך להמשיך או להתחיל בו את החיים שלך, בשביל עצמך, ובשביל האושר שלך שולחת לך חיבוק חזק...

kei c

New member
כמה אנרגיות יש בפורום הזה!!!../images/Emo24.gif

קודם חיבוק ענק לכולכם!-אני חושב שלא התרגשתי ככה מאז הברית מילה שלי! זה רק מראה כי למרות הישראלי המכוער או החוצפן או סתם תרוצים של לא לחזור לארץ-אנחנו הישראלים כאלה חמים ואוהבים אחד את השני,ובכלל זה מעניקים כתף לכל הזקוק לה! תודה ליילה רגעים קשים מאוד הרגעים האלה, יפן לא רוצה אותי בכלל-בראש ובראשונה הם שונאים אותי פה בהגירה מאחר והם לא יכלו לגעת בי עד היום-אבל עם האהבה ברחה גם הקומבינה. מעבר לזה כזר קשה מאוד לחיות כאן-אתה שונה בחיצוניות ולפעמים מרגיש כמו חייזר-ביפנית זר זה ~גיי קוקו ג´ין~שזה למעשה מילה ליצור זר כמו חייזר! לחזור היא לא צריכה,אנחנו עדיין יחד(אחרי הכל אני גר אצל ההורים שלה) ההחלטה באה בגלל פערים במנטליות-כשרות מקום עבודה ועוד כאלה שאין בידי או ידה לתקן. אנחנו עדיין לא סגורים על ההחלטות שלנו! כי האהבה חזקה יותר ממה שחשבנו שהיא.ואני מזל תאומים כך שזה משתנה משעה לשעה.
לאן אפנה לאן אלך זה כנראה לאוסטרליה תמיד חלמתי על בית שם! עצם הגעתי ליפן לפני 5 שנים היה במקרה בדרך לאוסטרליה, ואני חושב שמגיע לי לראות את מלבורן לפני שאני חוזר לארץ הקודש ונתקע שם לצמיתות. בכל אופן הראש כבר באתגר הבא האהבה תבוא יחד עם ההצלחות בשאר הדברים. תודה רבה ואני מחזיר חיבוק עוד יותר חזק! מאחל לכל אדם אהבה כמו שקיבלתי כאן ממכם

tn1000s

New member
כשזה קרה לי פשוט עליתי על מטוס

לארץ, הכי קל לעבור את בכמה ימים עם המשפחה וחברים קרובים

ilyaniv

New member
יעבור

הייתי שם. הזמן עובר בזמן האחרון מהר יותר מבעבר, וגם אצלך Kei C, הוא יעשה את העבודה. אני ממליץ לך לבחור גן עדן - סע לתאילנד, לאיים, לשבוע ותרגיש חזק יותר. מצרף תמונה של מקום שקט ומדהים בצ´אוונג (פעם ראשונה שאני מעלה תמונה, אני מקווה שהיא עלתה טוב), אם תרצה אשלח לך פרטים . אילן

meny.z

New member
יפן אוסטרליה או ארה"ב

הייתי ביפן ואכן החיים שמה מאוד קשים בלי חברה. אבל יש שם קהילה גדולה של ישראלים בעיר קובה ואוסקה ואפשר לעשות שם הרבה כסף, ככה שלפני שאתה עוזב שמה תעשה את החישוב הנכון, אולי כדי לך להשאר שם עוד כמה חודשים ולעשות קצת כסף לפני שאתה עוזב. אוסטרליה מקום מהמם שווה לנסוע לשם אבל אני לא חושב שזה מקום כ"כ אידאלי לגור בו, אין שם חיי קהילה ויש קרירות בין האנשים, זאת אומרת האנשים שם מאוד נחמדים אבל זה מהשפה ולחוץ, אם אתה כן רוצה לנסוע לאוסטרליה סידני היא עיר יותר יפה ותוססת אבל מלבורן היא שקטה ומאוד נחמדה יותר קל להתמצא שם ואנשים שם יותר רגועים איטיים, הכול שם לאט לאט, אם תרצה יותר פרטים אני יכול להרחיב גרתי שם, ובאותה נשימה אני רק יזכיר את טסמניה, איי קטן ליד מלבורן שזה ממש סוף העולם, אם יש גן עדן בכדור שלנו זה שם מקום יפיפיה, שמה אתה תוכל לשכוח מהעולם הייתי שם וזה המקום היחיד שהייתי רוצה לחזור אליו,בהחלט בחירה שלי לגן עדן עלי אדמות. ארה"ב מקום מהיר רעשני ומפחיד למתאקלם החדש, בלי קשרים מוקדמים קשה מאוד להתאקלם בארה"ב, ואף אחד לא יעזור לך, בהחלט לא גן עדן, אני כמובן מדבר על הערים הגדולות, יש המון מקומות ששם אפשר לשכוח מהעולם אבל בכללות אנשים לא מגיעים לארה"ב כדי לשכוח מהעולם, אני אישית חושב שעיר כמו ניו יורק זה מקום מהמם אפשר בכזו קלות להטמע בין כל מליוני האנשים שחיים בעיר הזו, אבל לוקח המון זמן להתרגל לחיים בניו יורק, על ערים אחרות בארה"ב אני לא יכול לדבר כי אני לא מכיר אישית. אני מקווה שעזרתי במשהו

irismat

New member
i feel the same way

i understand u so much. i am at the same cross roads where i am not sure where to go from there. if u fill so lonely how about meeting in london. i will stay there for too weeks on my way back to israel. by the way i'm 27. i hope u fill better by now

aris1

New member
Its like the Natasha song

How does it goo...millions of people in the world, but if it gotta be alone, then better be in motion...It is funny how many of us are exactly in the same situation, but just scattered around the world, and not knowing about all the rest out there. I wish I had a keyboard I could write in Hebrew, but this is all I got. I guess we gotta dig deep inside and remember all the great stuff outthere that is kepping us living day by day, until that one day comes and that egonizing search ends

היי נא להרגע בבקשה

זה לא סוף העולם! אתה בטח כבר יודע מה זה להפרד לא? כל הענין עכשיו זה ללמוד מהטעיות ולהמשיך הלאה. בגילנו המופלג- קטן עליך...

למעלה