לבד..כשאנחנו יחד?

...Blue

New member
לבד..כשאנחנו יחד?

סיפוק יצרייך זאת כנראה הסיבה לחיוך ה"מטופש" על פנייך ורק עינייך מסגירות את ההרגשה ולא תעזור הכחשה... אתמול בלילה עשית אהבה עם עצמך כי אני לא נגעתי, לתוכך לא חדרתי זה בדוק!! נרדמתי מיד אחרי הפיהוק.. אמרת לי "אל תחשוש היין לא עלה לי לראש" אז עצמתי עיניים ובינתיים שיחקת עם גופך מתחת לשמיכה לבדך ולמרות שנכחתי באותו מעמד התורן לא עמד וספינתך לשייט תענוגות הפליגה לבד.. מצב אבסורד? חוויה נורמלית? זה מוכיח משהו לגבי הקשר בין בני הזוג? blue

מייקי69

New member
לי זה נשמע קצת עצוב

רגע, שניה, לא אמרתי שזה לא לגיטימי לא רמזתי שזה לא נורמאלי אבל... אם בא לי אששששששששש עד כדי כך שאני מחליטה לפנות לעזרת אצבעותי.... (כי אין היענות מהצד השני) ואותו צד שני חש, שומע, את מעשי מתחת לשמיכה ועדיין לא עומד לו.... בררררררר..... הכלו קסמי? זה עובד גם להיפך, אגב. ושוב, לא חייב לבוא לשניים תמיד, יחד, באותה מידה, ממש לא. כבר דיברנו על זה פה למטה באיזה שרשור אין סופי. אבל להרדם, כשהוא עושה לידי ביד (או מלהיפך....) נשמע לי ממש כמו הכותרת שלך. "לבד כשאנחנו יחד" וזה אחד המשפטים היותר עצובים שאני מכירה.

אטיוד5

Active member
אוי, הרשי לי לגהק בפאניקה

השתמשת במילה "נורמאלי". שומו שמיים. מה קורה פה? ולתוכן הדברים - הכל נכון. זה נשמע די עצוב. מצד שני, מי לא מאונן? אז אם לאחד לא בא, ובן הזוג מסוגל לאונן לידו אולי זה דווקא מראה על פתיחות לא מעטה. כלומר, אפשר גם לראות משהו חיובי בסיטואציה הזאת.

אם ביחד אז רק לחווווד...../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

מכיר את השיר? של דני סנדרסון אם אני לא טועה... יש ימים כאלה , אני חושבת וזה לגיטימי בעיני... ואם המצב היה הפוך? זה היה עושה את הסיטואציה יותר "נסבלת"??? קורה... קרה... לא נעים אך לא נורא... לא פרצה מזה מלחמת עולם. נכון? דינה. מציעה לזרום הלאה... למתוח את המפרש עד לראש התורן ולכבוש את היעד
דינה. לחיי האהבה

לא מבינה..

אמרת שנירדמת מייד.. הבנתי שבבוקר ראית בהבעתה שעינגה עצמה.. זאת אומרת שלא בדיוק היית ער למעשים הנעשים לצידך.. כי ישנת. אני מקווה שאני צודקת עד כאן. אם כן - אז מה הבעיה? שזוגתך עינגה עצמה לבד ולא העירה אותך כדי להתענג ביחד?

...Blue

New member
הבהרה קטנה..

לא קרה לי..(מקווה גם שלא יקרה ..) ניסיתי להעלות נושא לדיון שאולי חוו אחרים.. לי יש דיעה קיצונית מאוד בנושא ואשמור אותה לאחר כך..
blue

מייקי69

New member
אני מבקשת ממך לשמור יפה יפה

שלא תחטא לנו פה באיזו "הגדה" של דיעה אישית! לא נוכל לסבול את זה פה, שומע???? אז תשמור חזק חזק!!!!! מייקי - מאתגרת - את - בלו

לא יודעת..

בשבילי חלק מהאינטימיות בין שני בני זוג זה להיות מסוגלים לאונן אחד על יד השני, להיות "מסוגלים" לראות את בן הזוג מענג עצמו. כן - גם בלעדי.. אני ממש לא רואה בזה "פגיעה" באגו! דוקא להיפך. מחמיא לי לאללה שבן הזוג מתענג על ידי.. ככה גם אפשר לראות את העונג מזווית ראייה שונה
אני חייבת לציין שלבעלי היה טבעי לקבל עינוג-של-אצבעות.. היה לו קשה יותר "לעכל" כניסתו של סילי הרוטט לחיינו.. עכשיו הוא משעשע אותי בהנאה רבה בעזרתו - כך שלטעמי זה סוג של אמון-נבנה בין שני בני זוג..

זה תלוי...../images/Emo8.gif

לא כל בני הזוג רואים את זה בעין יפה! מאוד תלוי ברמת הפתיחות והאינטמיות שבינהם... יש בן זוג שאוננות הפרטנר שלצידו-היא פגיעה חזיתית באגו-"מה אני כבר לא מספק?" "ממנו/או ממלאכת היד היא נהנית יותר?" ומתי היא האורגזמה הטובה יותר-איתי או לבד?.." ויש כאלה שיראו זאת כפעולה ברוכה/מגרה/אקזוטית/מנעימה....... אכניס אתכם לרגע לחדר השינה הישן שלי-ברשותכם: אישי מצא במגירה את "ויבי" יקירי-סצינת הקינאה שהיתה בדירה עד היום זכורה(ובעיקר לשכנים שלי-אני בטוחה)הוא ראה את זה כבגידה!! איך אני מעיזה להכניס דבר כזה אלינו למיטה????. אבל הוא היה פרימיטיב בדעותיו-ולכן הסצינה הגדולה! לעומתו הפרטנר האחר שהיה -רק התגרה יותר ויותר בראותו את האינסטרומנט המדובר-ואהב יותר את הפתיחות והלמידה העצמית!!! וכמו שאמרתי-זה תלוי........

אנחנו קנינו יחד את האינסטרומנט שלה.

עומד ומצדיע לפסי על הפתיחות המינית. אשכרה לא מבין למה את צריכה פ דניאל

קורין1

New member
אני לא מרגישה סיפוק כשאני מאו......

אם אני עושה את זה ליד או עם בן זוגי......... אני נהנית כי אני יודעת שזה מדליק אותו....... לבד אין לזה אפקט....(הלוואי שהיה)

און&און

New member
אבסורד..

ברור לכולם שלא תמיד לשני הצדדים יש חשק באותו רגע נתון אבל בכל זאת.. אם היית ער אני לא מבין מה מנע ממך לשלוף לשון ולענג אותה שזה לדעתי אבסורד.. ואם ישנת מה מנע ממנה בכל זאת לבקש,אני לא אומר שהיית צריך להסכים אבל בכל זאת לא מבין למה לא ביקשה.. ויכולה להיות גם אפשרות שהעדיפה את עצמה בכל מצב (ער או ישן) וזה בטח ובטח אבסורד. לדעתי חייבים להיות סופר רגישים לצרכים של הבן/בת זוג בתוך מערכת יחסים ובטח בקטע הספציפי של סיפוק מיני,הרי קל מאוד לבוא ולדרוש נאמנות וחוצפה גדולה לעשות כן ולהשאיר את הפרטנר ´רעב´.. לא מכוון אליך בלו (הבנתי שזה לא היה לך). און.

למעלה