לבד! וחרה לי !

kent111

New member
לבד! וחרה לי !

שלום לכולם אני חדש פה אני בן 21 תקוע בחור בשם "קרגיזטן" מלמד רוסים מסורת עברית ועוד דברים משעממים אני תקוע פה 3 שנים ומדבר רוסית חרה אין לי פה חברים (חחחחחרהההההההה ! ) אני קם ב8 בערך נוסע לבית ספר מעשיק את הילדים כמה שעות חוזר ב4 (בערך) לבית מחפש משהו לדחוף לפה (בדרך כלל לא מוצא..) יושב על האנטרנט שמיתנתק כל 60 שניות בערך וסורף לי את הפיוזים (ד"א בזמן שאני כותב לכם הוא יתנתק לפחות 3 פעמים נישבע לכם) בזמן האחרון נימאס לי מיכולם אני תופס עצבים על כולם ונוסף לכל הצרות תקעו לי צו גיוס לעוד פחות מחודש (כן כן לא עשיתי צבא ) וממש לא בא לי לקרוע את התחת וביכלל איבדתי שפה משותפת עם אנשים טוב נימאס לי ליבכות ביי

kent111

New member
כל כך חרה שאפילו לא מתיחסים

עשו טובה תכתבו משהו שאני מנייק או דפוק אבל בחייאט תכתבו או שאני בועט במחשב המגעיל הזה ומרים את הוואליום במערכת למקסימום ככה שישמעו עד לארץ ומצדי שהשכנה הקרגיזית שגרה פה לידי תיצרח מזעם !!!!!!

kent111

New member
אני לא מבין מה מענין בחיפושית ??

אני אומר לכם שהקטע עם החיפושית זה סיפטומים של בדידות יתר (וואלה טוב שיש אינטרנט...)

kent111

New member
ובנוצרית שיייייייייט !

אולי בפורום ישראלים בחו"ל אני יצליח לאנוס מישהו לתת לי טיפה צומת לב

זה לא בדידות יתר

זה סתם פאקים של אנשים שמבלים את ילדותם במושב
(נו אופנס שי
)

kent111

New member
וואלה ואני חשבתי שכולה מדובר בבדידו

ואני חשבתי לתומי שכולה מדובר בבדידות ...

Flying Camel

New member
לא בודד ולא שיט

לא בודד ולא שיט, מישהו שאל אותי מי זאת החיפושית דורלי וזה אחד הסיפורים הכי חמודים שיש בעולם אז סיפרתי!

kent111

New member
קראתי את ההודעות שכתבתי עד עכשיוו..

שמעו אני חתיכת פדיחה !!!!!!!! (אני יכול לשמוע אותך חושב - הוא דפווווווווווווווק ! עד לפה !)

Doctor Evil

New member
אחח זה עצוב...

קירגיסטן, אפגניסטן, פקיסטן, אוזבקיסטן, טורקמיניסטן, וכו' וכו'... כולן מדינות באסיה.

למעלה