לבד בחוף

לבד בחוף

הגעתי לחוף הסודי שלי כדי לתפוס קצת שמש וגלים. אני קורא לו החוף ה"סודי" שלי, כי כמעט אף פעם אין שם אף אחד מלבדי, לא יודע להסביר את זה. ישבתי על החול החם, מהרהר לי, כבר לא זוכר על מה, כאשר היא הופיעה וקטעה לי באחת את חוט המחשבה. לא סתם אני אומר "הופיעה", ההופעה שהיא דפקה לא היתה יכולה להשאיר אף גבר אדיש (וגם לא אף אישה, למען האמת). את בטנה כסתה בקושי חולצה לבנה דקיקה, קשורה מעט מעל טבורה. על מותניה הצרים מכנסוני ג'ינס קרועים, קצרים מספיק בשביל שהכיסים יבלטו מתחת. קרסולה היה מעוטר בשרשרת זהב דקה, לרגליה כפכפים, ועל ציפורני רגליה היה משוח לק אדום בוהק.

מדי פעם הכרחתי את עצמי להסיט את מבטי ממנה, תוך כדי שהיא פורמת את הקשר בחולצתה ומשירה אותה מעליה, ומושכת את בד הג'ינס במורד רגליה האינסופיות. כנראה שנסיונותי לא צלחו במיוחד, כי עיניי נשארו דבוקות למראה החוטיני שהתגלה, מכסה טפח וחושף טפחיים, כאשר מבטינו הצטלבו. היא הסירה את משקפי השמש שלה והתקשתי להאמין למראה האצבע המושטת שלה שעשתה תנועה של הזמנה. בלעתי את הרוק כאשר התקדמתי אליה.

"תוכל למרוח עליי קרם שיזוף", היא ספק שאלה, ספק פקדה. "בטח", עניתי בחיוך, ולקחתי מידה את השפופרת. היא נשכבה על בטנה, ואני התחלתי במלאכה. תוך כדי שאני מעסה את כתפיה עם הקרם השמנוני בידיי, היא אמרה "אני אוהבת שיזוף 100 אחוז, בלי הפס המעצבן הזה". שוב בלעתי את הרוק, מקווה שהבנתי נכון את כוונתה כאשר משכתי בחוט שחצה את גבה, ומסיט את החלק העליון של בגד הים שלה מעל גבה. הבחנתי בחיוך מרוצה כשהמשכתי למרוח אותה יורד באיטיות לכיוון העכוז.

הייתי עסוק במריחת הקרם על הקעקוע הפרפר שלה, כשבבת אחת היא התהפכה על הגב. לעיניי נגלה זוג שדיים מדהימים בצורה שאני לא מצליח למצוא מילים לתאר. לא הצלחתי להתאפק ומיד שלחתי את ידה להרגיש את הרוך שלהם. ניכר שזה היה גם רצונה כשפלטה אנחה קטנה כשצבטתי את הפטמות הורודות. תוך כדי שאני מרגיש אותן מתקשות בין אצבעותיי, הרגשתי אותה מתהפכת שוב. לרגע חששתי שעשיתי משהו לא בסדר, אך הלחץ הפך מיד להתרגשות כאשר התרוממה על ברכיה ומרפקיה, פניה כמעט כבושים במגבת, ולחשה "תזיין אותי!".

לא האמנתי למשמע אוזניי, אך מיד התחלתי לגלגל את החוטיני של לכיוון הברכיים שלה, ומשכתי בתנועה אחת את בגד הים שלי. הזין שלי, שכבר מזמן עמד דרוך, קפץ החוצה. כשאני עומד על ברכיי, כיוונתי אותו לכיוון הכוס שלה, מרגיש איך הוא מגולח למשעי ורטוב, מוכן לחדירה. הנחתי יד אחת על המותן שלה, ואת היד השניה הושטתי לצבוט שוב את הפטמה הנהדרת שלה, תוך כדי החדרת הזין שלי לתוכה. שמעתי אותה נאנחת בעוצמה הולכת וגוברת, עד שבטיימינג מושלם שמעתי את הצעקה הסופית בדיוק כשהזין שלי התחיל להתיז החוצה את הנוזל החם והסמיך.

giligil55

Member
לא טוב היות האדם לבדו

איזה כיף לך שהיא הגיעה לחוף שלך

ehn1108

New member
מסכימה.... וגם...

לא רק ה
העיקר שיש גם את הגבר החתיך לידי ...
שדאג להביא

למעלה