לבד ......או......??

liz_liz

New member
לבד ......או......??

תסבירו לי את זה בבקשה , לבד לבד . ולבד ביחד . והאם באמת אנשים משנים את החיים של האנשים ?

שבילים

New member
לצערי הרב...

אני יודעת רק מה זה - לבד לבד. אולי זאת הסיבה שאני כאן עכשיו בפורום ההתמכרות לאינטרנט.
ואם תרצי פירוט ו/או הסבר ל-לבד לבד אענה ברצון.

liz_liz

New member
בוקר טוב -../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם ,שבילים לא כל מי שביחד הוא ממש ביחד .יש גם כאלה שהם ביחד אבל לבד . אני מאמינה שכל מי שנמצא כאן , בפורום הזה במיוחד. הוא בא לכאן כתוצאה ממשהו , אני לא מאמינה שסתם אדם עובר כאן על מנת לקרוא, משהו משך אותו לפורום הזה .אולי זה לא בשביל להגמל מההתמכרות, אולי זת הסקרנות , אולי לדעת שיש עוד אנשים במצב כמו שלו . ולהיות כאן זה לא הדבר השלילי בכל אופן בשבילי . בשבילי זה השקט הנפשי שלי מהבית מהעבודה ילדים ובמיוחד מהאנשים . לשבילים - שיהיה לך את היום הכי הכי שיש... ותזכרי דבר אחד ,שלפעמים גם אנחנו מתגעגעים ללבד לבד . ביי יום טוב .רצה לעבודה .

e-magine

New member
ליז יש לי בקשה טכנית אליך

תשתמשי בפונקציה של שרשור, אם את רוצה להגיב לשבילים, תכניסי תגובה להודעה שלה ולא הודעה חדשה. במיוחד אני מבקש מהחברה´ בפורום לא לפתוח הודעות חדשות בלי תוכן, כלומר הודעות שהן רק כותרת או רק אמוטיקון, דברים אלה משבשים את פעולת הפורום כי דוחים לעמוד האחורי דיונים ענייניים ללא כל הצדקה. אני בטוח שלא תרצי להכנס לפורום ולראות עמוד שלם של הודעות בלי תוכן, בסגנון היי ומה נשמע? (הודעות פרטיות אגב, לא שייכות לפורום אלא לערוצים הפרטיים הרבים שיש באינטרנט, כגון אימייל, תפוז מסרים, איסיקיו, מסנג´ר, אודיגו וכד´) כרגע אני מקפיץ את ההודעה שלך ומשרשר אותה למקומה הטבעי, בתגובה לשבילים, ואני מודה לך על תשומת הלב.

liz_liz

New member
לשבילים .....

לא פירטת , ועדיין מחכה לשמוע . ואשמח להגיב אם תרצי .

למעלה