לבדי

ללא מילים

אני לבדי את לא איתי ובשקט בוכה מתבוננת בתמונה ובליבי חרוטה את לבדי נותרתי עם התמונה בודדה נותרתי לא רוצה עוד אהבות קשה כל כך לשכוח קשה לבד לחיות בלילות לא ישנה שקועה בתמונתך את בנשמתי שום דבר לא יעזור את לא תשובי אליי רוצה אותך קרוב ללב חזרי כי זה כואב מכדי לשמוע קולי הגשם המטפטף קראתי לך אך לא שמעת קולי אך לשווא היכן את אמא שלי? נכתב ע"י מלכת הלבבות

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo201.gif

השיר הזה מלא בכמיהה ומאידך השלמה... והיא שומעת אותך, אני בטוחה.

yaeli20

New member
../images/Emo201.gif

כמה כאב בתוך כל מילה ומילה... אני שולחת לך חיבוק חזקקק חזקקק בתקווה לימים טובים יותר וכואבים פחות

לבדי

אני לבדי את לא איתי ובשקט בוכה מתבוננת בתמונה ובליבי חרוטה את לבדי נותרתי עם התמונה בודדה נותרתי לא רוצה עוד אהבות קשה כל כך לשכוח קשה לבד לחיות בלילות לא ישנה שקועה בתמונתך את בנשמתי שום דבר לא יעזור את לא תשובי אליי רוצה אותך קרוב ללב חזרי כי זה כואב מכדי לשמוע קולי הגשם המטפטף קראתי לך אך לא שמעת קולי אך לשווא היכן את אמא שלי? נכתב ע"י מלכת הלבבות

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif

''לבדי''... הבדידות הזאת... כאילו אף אחד/ת לא ישלים את החסר הזה,לא יעזור עם הבדידות הזאת. יש דברים שרק אם יכולה לתת, שרק אם יכולה לספק. ''היכן את אמא שלי?''... והיא שם, אני בטוחה שהיא רואה אותך. שהיא מקשיבה לך כשאת שרה לה, שהיא כואבת יחד איתך, אני בטוחה.

כ"כ מזדהה...

שיר כ"כ יפה שמשקף גם את מה שאני מרגישה.. הרגעים האלו שאתה מרגיש אמא ממש לידך..אני אוהבת אותם.. ולעומת זאת יש רגעים קשים שאתה מנסה להרגיש אותה, לדבר אליה, לחבק אותה.. אבל היא רחוקה...

למעלה