לבגיניסט

• פותח הנושא Mr.Z
  • פורסם בתאריך

Mr.Z

New member
לבגיניסט

קודם כל, פירסמתי את תגובה דומה גם באתר הליכוד השני שגם שם כתבת את "מחמאותיך" הרבות לנוער הליכוד. נוער הליכוד לא צעק בוז לביבי ,אלא עודד את שרון. אף אחד לא אמר לנו לעשות את זה, עשינו את זה מרצוננו החופשי. ואני מצטער שאתה חושב שנוער הליכוד כל כך חסר אידאולוגיה שהוא יעשה מה שרכז כזה או אחר אומר לו לעשות. אגב, הרכזים אמרו לנו לא להביע דיעה בעד מי אנחנו ובטח שלא לצעוק בוז לאף אחד. כל האנשים שצעקו ולא נתנו לראש ממשלה מכהן שהוא גם יו"ר הליכוד וגיבור ישראל לדבר לפי דעתי הם ביזו את הליכוד ולא נוער הליכוד כפי שכתבת בפורום של הנוער. כתבת שבפורום נוער הליכוד פורסמה הודעה שהנוער "מודה" שהם עשו זאת, הרגע הייתי בפורום ולא דובים ולא יער! אני מניח שההודעה שאתה מתייחס אליה היא ההודעה של יאיר שכתב שהוא לא מבין למה הנוער בא להפריע לביבי בנאום שלו. אז כנראה שאתה לא יודע את זה אבל יאיר בנוער מולדת, הוא לא היה במרכז אתמול והוא לא קשור בשום דרך לנוער הליכוד וכנראה מה שהוא כתב זה על סמך צפייה בטלוויזיה. יוני, נוער הליכוד.

Charlie

New member
חחח../images/Emo6.gif

קלויר דביל אמיתי, האהבל של השכונה. אני רואה שמאז שאני הייתי פעיל בנוער דבר לא השתנה. ה"פוליטיקאים" וה"עסקנים" בנוער הליכוד המוזרים והדפוקים בנוער מולדת. היכן הם ימי התהילה של נוער התחייה...

סליחה...

אני יכול להבין למה אני דביל??? אתה הריי לא מכיר אותי בכלל, לדעבוני אפילו לא ראיתה אותי... עכשיו, זה נכון: שאני בנוער מולדת אבל מה שכתבתי בפורום השני של הליכוד זה שנוער הליכוד ככל ידוע לי בכל אופן הוא גוש הדאולוגי, ולכן שאלתי איך זה קרה, אך אני מעמין ליוני מכיוון שאני מודה נזונתי ממסכי הטלויזיה...

ידידי היקר

1. אני לא חוזר בי ולו גם ממילה אחת, מלבד העניין של קלוויר. אילולא קיבלתי אימותים למה שכתבתי כאן ושם לא הייתי פוצה פה. במהלך כל היום הרמתי טלפונים לאנשים כדי לוודא שמה ששמעתי אינו שמועות. לפחות שלשה אנשים אישרו בפני את הדברים שכתבתי בנוגע להתנהגות הרכזים. אני גם יודע מי היה אחד המסיתים. רמז: הוא פרש מהנוער לא מזמן. 2. לגבי ההודעה של קלוויר, אתה צודק. היתה לי טעות. זה לא משנה דבר. אני עדיין חושב שמשתמשים בכם, מנצלים אותכם, שוטפים לכם את המח. אנשים שמחפשים את קידומם האישי משחקים אותה כאילו אתם בראש מעיניהם. 3. נוער הליכוד אינו חסר אידאולוגיה, בכלל לא. אתה הכנסת זאת לפי. הבעיה: הוא עדיין נוער. ונוער שומע מה שהדמויות שהוא מעריך אומרות לו. אני אישית נכחתי בפגישות בהן אנשים מאגף צעירים השמיצו את נתניהו בלי הפסקה וכינו אותו חתרן. כאילו ששרון לא חתר מעולם. כך שהתוצאות של אתמול לא מפתיעות אותי בכלל. 4. מי שצעק בוז לשרון אכן ביזה את הליכוד. אבל כפי שצינתי- הם כבר אבודים מבחינתי. עליכם עוד אפשר להשפיע, אבל יש מי שבא כדי להרוס אותכם גם. 5. אני שמח שהשארת הודעה בפורום השני. סוף סוף יש מישהו שכותב שם משהו. מצב הפורום ההוא הוא כמצב המפלגה: מת. קצב של הודעה ביומיים. למה? כי אף אחד לא מוכן לבזבז זמן כמו שאר הכותבים פה, ובהתנדבות, כדי שלמפלגה יהיה פורום ראוי לשמו. 6. מכיוון שביררתי עליך, אני יודע שאתה בחור מצויין ורציני. את כל הביקורת שלך אני מקבל בהבנה והאהבה. אם תישמר מאנשי המנגנון, אין לי ספק שתגיע לגדולות. תל-חי.

ועוד כמה דברים פחות נחמדים

1. כרגע קראתי את דבריך בפורום המת של המפלגה. אני מבקש ממך בכל לשון שתאפשר לי לפרסם את ההתקפה האישית שלך עלי בפורום הזה. כפי שבוודאי נוכחת כבר לדעת, אני, בניגוד לכמה מחבריך במפלגה, לא נתקף מתקפת זעם ועלבון בכל פעם שמישהו "יורד" עלי כפי שאתה עשית בהודעה שם. אז אנא, כתוב את הדברים כאן, כדי שכולם יוכלו להתרשם. 2. לעצם העניין: אני דווקא כן מתימר לדעת למה בגין התכוון כשהקים את התנועה, ואני דווקא חושב שזה כן מוסיף לי כבוד. איך? כי קראתי את ספריו, נאומיו וכו´ באדיקות. אם תעשה זאת גם אתה, גם אתה תוכל לדעת למה הוא התכוון ולהיות בגיניסט. 3. לעניין התפקיד הרם מעלה שציינת שאין לי בליכוד. אכן, ברוך ה´, איני מחזיק בתפקיד רם מעלה מהסוג שמחזיקים בו אלו שהסיתו את הנוער לשרוק בוז ולקלל. אני משער שאילו הייתי מקדיש את זמני יותר לליקוק ישבנים ופחות ללימודים אולי היה לי תפקיד כזה. זה לא שולל ממני את הזכות להחליט מיהו ליכודניק אמיתי לעניות דעתי ומיהו לא. 4. לעניין תפקודי כמנהל והשנינויות שלי שאינן מוצאות חן בעיניך, אני מעדיף להיבחן במבחן התוצאה: בפורום שאני מנהל היה היום שרשור בן למעלה מ10 הודעות על הישיבה אתמול, וכולם נהנו להביע את דעתם. בפורום שאתה כותב בו, היו 4 הודעות, 2 מהן שלי ושלך. אם הייתי כ"כ גרוע, מן הסתם אנשים לא היו נשארים פה. 5. תל-חי. ושוב: אנא פרסם כאן במהרה את התקפתך האישית.

um2

New member
רכזי הנוער שמעו את הבוז לביבי

והם לא השתיקו אלא הסכימו בחצי פה וכאשר שרון בא לנאום הם הורו לעודד אותו ,יש לציין שרכזי הנוער תמיד דואגים שיוזמנו לכאלו פעיליות רק תומכי שרון אני הייתי שם וראיתי איך כמה מהנוער שורקים בוז לביבי וזה מראה לאן הדרדר נוער הליכוד אני לא אפרסם שמות מכיון שזו לא דרכי אך שיבוא יום הניצחון של נתניהו המחיר ישולם דרך אגב מעל יציע הנוער השגיח על הרכזים אדם שאסור היה לו להיות שם כי הוא אינו חבר מרכז וזהו מר עורי שרון שהסתכל טוב טוב מה הנוער עושה עצוב לי שאנשים מבוגרים וגם סטודנטים חברי ליכוד היו צריכים להתחנן כדי להיכנס ורובם נשארו בחוץ וכל זב חוטם בן 14 עם תמונה של שרון קיבל כניסה חופשית

סייג לדברי בגיניסט

רק למען הפרוטוקול, הבגיניסט נושא בתפקיד חשוב בליכוד. הוא פשוט החליט שלא להשתמש בו לצורך קידום ענייניו האישיים. ואל תצטנע עד כדי כך, בגיניסט

Mr.Z

New member
בקשר לדברים הפחות נחמדים

1. אם אתה רוצה לפרסם, אתה רשאי. הסיבה שכתבתי את הדברים הללו הייתה שאמרת דברים בהחלט מקוממים שקיבלו תגובה בהתאם. 2. אני בהחלט אקרא. 3. כל עוד אתה אומר שזה לעניות דעתך בלבד אז אין לי בעיה אם זה, ואתה יכול לקרוא לנוער איך שאתה רוצה, אבל במקום להגיד שהנוער מבזה את הליכוד אולי כדאי שתפעל כדי לשנות ותנסה להיפגש עם אנשים מהנוער... מההודעות שלך בפורום הזה אני מתרשם לטובה שיש לה הרבה מה ללמד את הנוער, חוץ מזה שזה יאזן קצת את התמונה שלדעתך היא נוטה לטובת שרון ואולי אתה צודק בכך. לא הייתי צריך לציין את תפקידך בליכוד וזאת היתה טעות מצידי, אני מתנצל. 4. אני לא חושב וגם לא רשמתי שאתה גרוע בתיפקודך כמנהל הפורום, אני חוזר על דברי שדבריך "העלו לי את הסעיף" ולכן כתבתי את ההודעה בזמן שהייתי מחומם ואולי רשמתי דברים שהם לא במקום. בקשר לפורום, אני בעצמי לא כותב בפורום ה-2 אז אין כאן מקום להשוואה. 5. אם אתה רוצה פרסם, אני חושב שזה יהיה רק להוספת שמן למדורה וזה לא נחוץ. חג שמח! יוני, נוער ליכוד.

תגובה

1. אתה צודק- לא נחוץ. אני פשוט שמח להראות שבפורום הזה מותר לתקוף ולמתוח ביקורת חופשי. זה בניגוד חמור למפלגה, שם ברגע שהעזתי להעביר ביקורת על מדיניותו של שרון הפכתי למוחרם ומנודה. 2. בקשר לנוער- זו אולי הבעיה, שאני כן מדבר קצת עם הנוער. ואכן, משתדל לאזן את התמונה. לא בקטע של שרון-ביבי, אלא בכך שאני מבהיר לנוער שאף מנהיג הוא לא מושלם, כפי שחלק מאנשי המצודה מנסים לצייר את שרון כיום. לכולם יש טעויות, אפילו בגין עשה מספר טעויות חמורות. 3. אם כבר העלית את הנושא, אני באמת מעוניין לשמוע: אילו דברים הנוער עשה לאחרונה? אילו פעילויות משמעותיות (אני לא מדבר על הפגנות)? כמה אנשים מגיעים לפעילויות? כמה סניפים הם פעילים עם לפחות 15 חברים ומפגשים שבועיים? לפני 3 שנים, כששרון החליף את ביבי, הבטיחו לי במצודה מהפך בנושא. מאז שלשה אנשים מקבלים שם משכורת כדי לבצע את המהפך. משיחות שאני מקיים עם אנשים בנוער (ורק מהשיחות האלה!) אני מתרשם שהמצב לא כ"כ טוב... 4. בכל אופן- אם אתה מעוניין שאני כן אשפיע קצת על הנוער, תזמין אותם לפה. 5. לגבי העצבים- זה בסדר, מי כמוני יודע להבין את זה, גם אני מרבה לחטוא בזה.

Mr.Z

New member
תגובה

1. אני לא יודע ממי קיבלת את האימותים אבל אני הייתי שם ולא ראיתי שום הסתה. בקשר לאדם שעזב את הנוער ואמרת שהוא אחד המסיתים, אכן, אני יודע על מי אתה מדבר, אבל אני לא יודע אם ניתן לקרוא לזה הסתה כי לא היה לו את מי להסית, כולם רצו להרביץ לו... והרכז ניסה להשתיק אותה כמה וכמה פעמים אבל הוא לא הצליח... 2. אם מה שאתה אומר זה נכון שמנצלים אותנו או כמו שאחד שהיה בנוער ועבר לביית"ר אמר לי שרוצים שנהיה להקת מעודדת, או אז אין לי ממש בעיה עם זה, כל עוד אני נהנה... אגב, לי באופן אישי לא שטפו את המוח כי תמכתי בביבי זמן רב וגם התווכחתי עם אחד מהרכזים בקשר לזה אבל הגעתי לבד למסקנה שאמנם ביבי מדבר טוב, אבל כולם יודעים מה הוא עשה כשהוא היה ראש ממשלה ואני גם תומך במהלכיו האחרונים של שרון ואני חושב שהוא הוכיח שהוא לא בא להיות ראש ממשלה של מגזר כזה או אחר אלא של כל העם, ולפי דעתי זה חשוב במיוחד בתקופת מלחמה. 3. אז נכחת בפגישות בהן אנשים מאגף הצעירים השמיצו את נתניהו וכינו אותו חתרן, נו אז? מה הנקודה שלך? אם אנשים מאגף הצעירים השמיצו את נתניהו אז גם הנוער ישמיץ אותו? אולי אתה לא אומר שהנוער חסר אידאולוגיה אבל אני בכל זאת חושב שאתה מזלזל בו... אגב, הנערים כבר גיבשו עמדה ואני לא מאמין שכל כך קל לרכזים לשנות עמדה של מישהו גם אם הוא מהנוער. 4. אני לא חושב שלרכזים או למישהו אחר יש רצון "להרוס" אותנו בדרך זה או אחרת ואני לא הייתי עד למקרה שבוא מישהו מהנוער "נהרס" בדרך זו או אחרת. ואם לתמוך בשרון זה נקרא "להיהרס" אז אני שמח שאני "נהרס". אגב, אני גם חושב שבחרת מלה שלא מתאימה... 5. אני מסכים איתך והסיבה היחידה שרשמתי שם הודעה זה בגלל שמה שרשמת קומם אותי. 6.תודה רבה.

um2

New member
מה רכזי הנוער רוצים?

הם רוצים שעומרי לא יתרגז כי הוא מסתכל מלמעלה הם רוצים להישאר בתםקיד אז הם אומרים לנוער לעשות דברים שהם לא היו עושים בתקופה שהם היו בנוער כמו לשרוק בוז לראש ממשלה לשעבר או לשר אין שום דבר נגד נוער הליכוד אני חושב שהם עושים עבודה טובה הבעיה שלמרכז לא הכניסו את נוער הליכוד אלה רק מסניפים שבהם ראש הצעירים הוא איש של שרון וסניפים שבהם ראש הצעירים מזוהה עם ביבי קיבלו מספר קטן של כרטיסים בלי שום פרופורציה לגודל הסניף דרך אגב אני יודע על חברי ליכוד תומכי נתניהו שלא מקודמים בגלל שהם עם ביבי אפילו דיברתי על זה עם אחד משרי הממשלה והוא הצדיק אותי

תגובות

1. לגבי מה שקרה שם באמת- אני לא הייתי שם. לפיכך אני הקפדתי להתעדכן מכמה שיותר אנשים שהיו שם, כדי שלא אאשים חפים מפשע. רובם אמרו לי שכן הסיתו נוער. 2. לגבי אותו אדם שעזב את הנוער. אם אתה ואני מדברים על אותו אחד, אני כבר קלטתי אותו. אנשים כמוהו הם פוטנציאל הרסני לתנועה. מי שבגיל 18 לא מפסיק לחשוב על קידומו האישי בפוליטיקה, הוא סכנה לתנועה. 3. אם אתה נהנה להיות להקת מעודדות- על הכיפאק. אני משער שאם בני בגין או אליקים רובינשטיין היו מחליטים להתמודד, גם אני הייתי מוכן להיות במקהלת המעודדות שלהם. הבעיה היא, שאני ראיתי את הנוער מעודד גם את צחי הנגבי בבואו לחגוג את זיכויו מחמת הספק ממעילה מבישה. אני לא חושב שהם נהנו. הם פשוט עשו מה שהרכזת אמרה להם. 4. זכותך לתמוך בשרון. אני אישית אוהב אותו ואת ביבי באותה מידה. הבעיה היא, שהרכזים שלך לא תומכים בשרון כי הם חושבים שהוא יותר טוב. הם תומכים בו כי הם עובדים אצלו ומקבלים כסף מהמנגנון. את זה הם לא מספרים לנוער שלו הם מטיפים לתמוך בשרון. זה מה שלא תקין. 5. המילה להרוס אכן אולי היתה חריפה מדי. הכוונה היתה להרוס מנק´ במבט של התנועה. להרוס, כלומר: להפוך אותכם לאנשים שנאמנים לאישיות שמממנת אותם ולא לרעיון. את זה אני מתעב. וגם אם אין להם כוונה, לכל הפחות הם אדישים לאפשרות שזה יקרה, וכמו במשפט פלילי- שוויון נפש נוכח התוצאה הפסולה בד"כ מגבשת אחריות. 6. ראה תגובה גם להודעה השניה.

HFT

New member
לגבי צחי הנגבי+עוד כמה דברים...

נמאס לי כבר 300 פעם לחזור על זה. בכנס של צחי הנגבי לא היה נוער באופן מאורגן. סניף רעננה הוא הנוער היחידי שהגיע לשם באופן מאורגן וכשהעלתי בפניהם את הטענה שהם "להקת מעודדות" הם ענו (די בעצבים-עליי לציין) שצחי הנגבי עשה רבות לטובת הסניף שלהם ועליהם להחזיר לו בתמיכה לפחות. אני, אם אתה שואל, הייתי שם בתור צופה מהצד בלי חולצה של הנוער אפילו. לגבי שאר הדברים שהזכרת-אני לא בטוחה בכלל לגבי מה שאתה טוען על רכזי הנוער-לגבי אחד מהם אני אפילו די בטוחה שזה לא נכון (מהכירות אישית כמובן). ולגבי 2. אני בטוחה שאני יודעת למי אתה מתכוון ועכשיו כשיצאתי מהנוער לא מזיז לי בלי טיפת פוליטיקלי קורקט לומר שאני פשוט לא סובלת אותו ושהוא אחד האנשים שהעכירו את האוריה בנוער בצורה בלתי רגילה.

למעלה