לבאי הפורום שלום!

לבאי הפורום שלום!

מה נשמע? איך החים הכל נפלא? רציתי להזכיר לכוווולכם (ימנים ושמאלנים, בעלי נקודות חן וחסרי נקודות חן, ג´ינג´ים ולא ג´ינג´ים - באמת לא אכפת לי!) שבפורום הזה אמור להיות פלולרליזם (=רב תרבותיות) ונגזרת של הערך הזה היא היכולת להקשיב לדעה שונה ממך, ביקורת בונה, יחס לא מתנשא וכיוצ"ב. זה לא מה שקורה בפורום זה, בתור ממלא מקום מנהלת הפורום (אני ממציא לי שם לתפקיד....חח) תהיתי רבות האם למחוק הודעות מסויימות, בתור בנאדם שלא מאמין בצנזורה זה שאלה קשה, בעיקר מכיוון שעל כל מחיקת הודעה בפורום זה מתקבלות עשרות תגובות נאצה וכל אחד בטוח שכל העולם דווקא נגדו (עם לשלב את זה בדיון על מציאות סובייקטיבית, המציאות של כל אחד סובבת סביב עצמו) אז ברצוני להבהיר, אין פה נסיון להפלות בין אף דעה, למען האמת הייתי מעדיף שהפורום הזה יהיה מוצף בכותבים ימנים, את דעות השמאל אני מכיר ומבין, גם את דעות הימין שמעתי הרבה פעמים, אך באמת הייתי אני אישית רוצה לשים את האצבע על איפה מתרחש השוני בין התפיסות, כי עד היום לא ממש הצלחתי לעשות את זה.... בכל מקרה - אני מציע לכולכם לעשות חשבון נפש עם עצמכם, לבקש סליחה על כל פעם שקיללתם בפורום, תקפתם ציבור שלם, ביקרתם בצורה לא הוגנת וכדו´ - וסליחה לא מכפרת על המעשים מסליחה נגזר גם תיקון המעשים! אז אנא תפסיקו!!! מעתה באמת באמת באמת, כל הודעה שתכיל ביקורת לא בונה, השוואות לשואה שאינן במקום, תקיפה על ציבור שלם, מילות גנאי שמפונות אחד כלפי השני תמחק ב-מ-ק-ו-ם! ללא שאלות נוספות, אם אתם נתקלים בהודעה כזאת וממש רוצים להגיב עליה אנא עשו זאת בהודעה חדשה אחרת גם הודעתכם תימחק (כורח הנסיבות, מחיקת הודעה אחת מוחקת את כל התגובות שהתגלגלו ממנה). בתודה רבה אלון.

למעלה