לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S™ eX

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אורלי מתחתן!!!!טוב היא עדין לא נענתה לו כי הוא רק עומד להציע לה.....אבל ממילא, הוא מתחתן!!!!!!! אם מישהו ידע ולא סיפר לי אני ארצח אותו!!!!

OB4ever

New member
דיברנו על זה כבר

וזאת לא זאת בתמונה שאיתה (כביכול שהאתר סרט) "אמור" להתחתן.... רק האתר סרט פרסם את זה בשום מקום אחר בעולם לא אמרו כלום.......

S™ eX

New member
אז השאלה היא...

סתם רשמו את זה כדי לגרום לי התקף לב.... או שזה באמת????

אני אהיה היום בכוננות גיא פינס.

OB4ever

New member
זהו ש...

באף מקום חוץ מבאתר סרט (שלרוב מפרסם חדשות על אורלי שבועיים אחרי שהם יוצאות) לא פירסמו את זה באף מקום אחר בעולם!!! גם באתר אורלנדו מולטימדיה לא יודעים על זה כלום..לדעתי זה שטויות.

OB4ever

New member
אאאאאאאא

ולא יהיה שום דבר בגיא פינס קראתי באתר שלו...

פרפר15

New member
אני חוזרת ואומרת אולי הוא

היתארס אבל הוא לא מיתכוון להיתחתן כרגע הוא אמר שעד שהוא לא מסיים את הסרטים שיש לא לצלם הוא ל מיתכוון להיתחתן אבל אם כן אז מזל טוב מדהים שלי וקיית היא ממש ברת מזל

מיטץ

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif

רשום גם במעריב לנוער החדש שהוא עומד להתחתן!

מיטץ

New member
רשום על זה ..

יש לך את החדש?! זה עם אבריל בשער?! אז תסתכלי ב"שםפה" ורשום על זה יש תמונה של שניהם... אם יהיה לי כוח אני יעתיק את זה עוד מעט

S™ eX

New member
אבריל???

לפי מה שזכור לי היא לא הייתה על השער...........

מדברים על עיתוני נוער..

בגיליון החדש של ראש1 יש בפפרצי תמונה של אורלנדו וקייט!! אני מכירה את התמונה אבל אין לי אותה על המחשב אז אני לא יכולה להראות.. אורלנדו שם ממש חמודדדדדד
קייט היא סתם-
אבל אני פשוט שמה את היד עלייה ומסתכלת על אורלנדווווו

love angle

New member
ואם מדברים על ראש1..

הדיחו את אורלי למקום השני! אין לי בעיה עם זה.. לפעמים המלך צריך לפנות מקום לנזקקים ולפשוטי העם, אבל למה לכזה קופיף?! אתן מאמינות- בנחמין רוחאס עקך אותו! כן, כן הקופיף הזה מהמורדים!!! חחח כל פעם שאני רואה אותו אני נזכרת בבולדוג של חברה שלי.. מעניין למה.. אממממ
אולי בגלל שהם ממש דומים?!!

נכון!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ועוד את קולטת.. שאיזה שלוש שבועות אורלנדו במקום הראשון, ולא פעם אחת שמו תמונה שלו בתחרות, אבל כשבנחמין מקום ראשון, פתאום שמים תמונה של המקום הראשון..
ראש1 כבר מתחילים לעצבן אותי עם האי כבוד הזה שלהם לאורלנדו!!!!

love angle

New member
כן....../images/Emo3.gif

את צודקת בהחלט! אבל הגעתי למסקנה- לא אכפת לי שהשבוע הבן***** הזה במקום הראשון.. כי תחשבו על זה- מספיק שילדה אחת יותר מצביעה לו, או שאיזו קופה שיש לה קשרים עם העורך מבקשת שהשבוע הוא יהיה במקום הראשון אז שמים את בנחמין. אבל אנחנו יודעות את האמת- אורלנדו שולט בטירוף! בנחמין סתם פוץ שעוד מעט ימאס על כולן. אבל אורלי- אורלי מושלם לעד!!!

ואם כבר מדברים על ראש1...../images/Emo41.gif

כתבתי להם מכתב שהם לא מפרסמים שום כתבה על אורלנדו (הוא בין הכוכבים הכי מבוקשים ולא עשו עליו אף פעם כתבה! רק עליו!) והם עדיין לא פירסמו את זה ולא הקשיבו לי...

למעלה