לא!!!!!!!!

patriota

New member
לא!!!!!!!!

יש לי חודשיים חופש מקפוארה דווקא שהחוג מתחיל........ אוף........ יש לי אישור מרופא חהחהחה! זה הסיפור לפני 5 חודשים אפילו יותר התחלתי להרגיש כאב ברגל שמאל...באזור שמתחת לתחת :) אבל לא התייחסתי והמשכתי למתוח ולמתוח ולמתוח..... ולפני 3 חודשים זה התחיל לכאוב יותר מידי...... ואז הלכתי לרופא..ועברתי מיפוי עצמות....רנגטן......mri ולבסוף הרופא הכריז שיש לי בצקת ממאמץ יתר ברגל שמאל ....מתחת לתחת... מן שבר מאמץ........לא......עד שהצלחתי סלטה וכמעט ערבית סלטה... ויכול להיות שאני לא אוכל לחזור לקפוארה.....): למה החיים לא הוגנים.....(למה? כי אני טיפש...) אני מקווה שאני אצליח לחזור......בנתיים אני אלך לשיעורים אשיר ואנגן.... ובטח שלא תהיה לי טרוקה.....אוף.... אם כואב לכם....לכו לרופא.....אל תמשכו את זה....... שיראל(פטריוטה) שמקווה שיוכל לחזור לקפוארה כי כל החיים שלו מתמקדים בזה

BiAAcH

New member
מסכן....

תחלים מהר... אבל אני מאמין שתוכל לחזור... אם תראה את השרשור פציעות, עברתי הרבה כאלה, ולא כולן קטנות, ואני עדיין פה....

ait yam

New member
פאק באסה

אבל אתה מדבר אני עדיין סוחב את היד הזאתי ורק השבוע גילו מה זה וביום שלישי צריכים להגיד לי מה לעשות אית הכבר 4-5 חודשים עם כאבים רציניים וחודשיים+ בלי קפוארה!!!!!! דרך אגב זה עיטם (אנאו)

jennie 00

New member
ווווווווווואי תרגיש טוב../images/Emo140.gif

מסכן איזה חרא זה ..
אבל לי קרה משהו יותר גרוע אני קיבלתי דלקת ביד ימין(היד היותר חזקה שלי) לפני הבאטיזדו שלי...
ורגע מה עוים עם בצקת

patriota

New member
לנוח לנוח....ולנוח.....

הכושר שלי יעלם.....זה מבאס נחמד לשמוע ממך אנאו....כבר אמרו לך מה יש לך ביד? גם לי לפני הבאטיזדו הראשון שלי הייתה בעיה ביד ולא יכלתי לעמוד עליה חחח אני מוכן לנוח כמה שצריך אבל אני לא רוצה להפסיק עם הקפוארה....

jennie 00

New member
אז תלך לאמונים וזה ..

רק אל תאמץ את הרגל...יש מצב שזה אפשרי
או שמקסימום תשב ותלמד מקצבים חדשים ותלמד לשיר שירים חדשים..

למעלה