לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M ShadY

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמינם ה... ה... (קשה לי להגיד את זה, פשוט קשה...) האידיוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ביום מאושר ושמח (לא להחשיב שחזרתי הביתה רטובה מהגשם), מאחלת להיילי ג´ייד מזל טוב ליומהולדת 7, צופה באמינם דיי באם.טי.וי ואמינם ואמינם בלה בלה בלה... אני פותחת ראש1 ובניוזיק כתוב שרשמית אמינם חזר לקים!!!!!!!!!!!!!!!!! כן!!!!! אני לא עיוורת!!!!!!!!! בהתחלה חשבתי "אוי... דיי כבר עם השטויות" אבל היה שמה ציטוט מדוייק של סבתא של אמינם שהם חזרו ואמינם רוצה משפחה שלמה וזה... אמינם א-י-ד-י-ו-ט!!!!!!!!!! מה, הוא שכח שהיא לקחה את היילי ברחה מהבית שלו ורק חזרה אליו שהוא היה עשיר?! או שהיא בגדה בו?! או שהוא ישב בכלא בגללה?! והנה ציטוט מהייליז סונג: But I got a wife who´s determined to make my life living hell ...But I handle it well, given the circumstances i´m dealt I´ve went to jail for this woman, i´ve been to bat for this woman I´ve taken bats to people´ backs, bent over backwards for this woman Man, I shoulda seen it comin, why´d I stick my penis uppin? Woulda ripped the pre-nup if i´d seen what she was fuckin But fuck it, it´s over, there´s no more reason to cry no more... ועוד עכשיו הוא מוציא את סופרמן כסינגל אז יש שמה קטע כזה: Leap tall hoes in a single bound, I´m single now, Got no ring on this finger now, I´ll never let another chick bring me down, אז מר מאת´רס, יש לי מסר בשבילך, אתה א-י-ד-י-ו-ט!!!! תקשיב לאמא שלך, אולי היא יודעת על מה היא מדברת שלקים לא אכפת ממך, רק מהכסף שלך. גודדדדדד, אני לא מאמינה שירדתי על אמינם (קשה להודות- זה הגיע לו). צירפתי תמונה של הקופה כדי להזכיר לכם עם מי אמינם עכשיו.

M ShadY

New member
כן, זאת קים...

בדרך למשפט. ואתה צודק, אבל היה כתוב בדה ליק צ´ארט שהם מתחתנים שוב. אבל מה, חתונה, גירושים, חתונה, ממש לא הולך!!!!

Big 7

New member
מהההההה?????

איך הפרה הזאת השמינה הפחה לכזאת מכוארת.....עוד יותר ממה שהייתה... מה לאמינם ולה?

jlo9

New member
הוא באמת אידיוט אם הוא...

חוזר אליה!! אחרי כל הדברי שהוא אמר ועשה!! ובכלל....היא ממש אבל ממש לא שווה את זה!

ilbe182ebli

New member
איזה מניאקים אתם... אם הוא אוהב

אותה, וזה באמת מה שהוא רוצה.. אז.. "יהי כך.." תנו לו לשבור את הראש אחרי זה כשהיא תתחיל עם הבלאגנים..

M ShadY

New member
גם לאחרונה גיליתי ש...

בליק צ´ארט אמרו שהם מתחתנים שוב.

THEchosen1

New member
זה נראה כמו איזה דראג קווין

מפחיד.... לפי דעתי אם הוא אוהב אותה סבבה לו ... תשמעו אנשים אמינם הבן אדם האחרון שהייתי קוראת לו פרייאר אז הוא בטח יודע מה הוא עושה , אני לא חושבת שהוא קיבל אותה ישר ככה חזרה - הוא בעצמו ציין את הדברים שהיא עשתה לו - ( אני אוהבת את השיר קים ) - ואמינם אמר גם ב - cleaning up my closet שהוא נשאר להתמודד והוא מנסה לעשות מה שטוב להיילי ( בתרגום גס ) ..

Altryne

New member
כמו שאמרתי בתגובה הקודמת שלי אליך

או ששכחתי , טוב בכל מקרה רציתי להגיד שאת מטומטמת בלי להעליב אבל באמת אפילו שקים עשתה את כל הדברים שאמרת פה.. אני יודע שהיא כלבה לא קטנה אבל אמינם בשום אופן לא יוצא פה אידיוט מי שיוצא אידיוט זאת את כי את לא יודע למה בכלל אמינם וקים חזרו ביחד אמינם הוא אבא מאד טוב להיילי ג´ייד ובגלל שהוא אבא טוב והוא ראה שהיא סובלת מלהיות במשפחה חד-הורית ובמיוחד שאבא תמיד בהופעות אז הוא הבין שהיא צריכה לחיות עם אמה ובגלל זה הוא חזר לקים

M ShadY

New member
תן לי להזכיר שוב...

...מה שקים גרמה לאמינם: שברון לב (מהבגידה), שברון לב וניסיון התאבדות (זה שהיא לקחה את היילי והתחפפה מהחיים שלו לשנתיים) ושיגעון (מהכלא). אז היא כלבה כנראה מכל המובנים, ולא יודעת איך אמינם מאוהב בה, כנראה היא מהפנטת אותו או משהו (LOL). אני חשבתי גם על הדבר הזה שאמינם רוצה אמא להיילי, אבל דםםםםם!!!!! היילי היא לא היחידה בעולם הזה שההורים שלה גרושים. חוצמזה, חתונה, גירושין, חתונה... לא יילך טוב, וכמו שראש1 כתבו יפה: להתראות בפרידה הבאה.

Psycho MC

New member
יוווווווווווו

מה הרופא אמר??? מה מצב דפיקות המוח??? כמה שטויות את יכולה לפלוט על סמך מה שכתוב באינטרנט ובמגזינים לנוער!!! את דפוקה בראש, נשבע לך!!! את בכלל לא יודעת על מהם מדברים ומה הם מרגישים!!! את סתם מדברת שטויות

Altryne

New member
עדיין,אמינם הוא אבא מאוד טוב להיילי

והוא רוצה שהיילי תגדל עם אמא בלי קשר למה שקים עשתה לו ולהזכירך אמינם הוא גם לא "ילד טוב דטרוייט" זוכרת שורה קטנה בשיר אחד: "now BLEED BITCH,BLEED" זוכרת

M ShadY

New member
מה קשור????

זה רק מחזק את זה שאמינם לא סובל אותה (השורה מהשיר קים). ועזוב... אפשר לקבוע מה ההרגשות שלהם אם הם יפרדו עוד פעם (מה שנראה לי הגיוני ביותר) ופסיכו, קח ת´פסיכיות שלך הצידה מידי פעם.

Psycho MC

New member
קחי שעורים באנגלית...

ואולי אז תלמדי לקרוא את השם שלי נכון... ובנוגע לך, קחי את הדפיקות שלך לפורום אחר...

Psycho MC

New member
כמו למשל פורום אמ טי וי

...

Altryne

New member
או פורום "אנשיםפ שחושבים שהם יודעים

משהו על אמינם והם לא" זה פורום חדש ואם תבדקי במסרים האישיים הנהלת טפוז רוצה אותך במיוחד לתפקיד של מנהל הפורום

Psycho MC

New member
חחחחח... בעצם לא...

לא צריך פורום כזה כשכבר יש אחד כזה (לפחות הוא על אותו נושא - אנשים שלא יודעים כלום על אמינם וסתם מתלהבים אחו שרמוטה) והוא נקרא "פורום אמינם"... פשוט ככה... וכל אחד יכול להיות פה מנהל...

למעלה