לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

theriddler

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MORSE QUITS THE BEARD Neal Morse, widely regarded as the main man in Spock’s Beard, has quit the band. He intends to pursue a more spiritual music direction. However, the American prog rockers aim to carry on. למה ........???? למה ........????

Uv Kruvi

New member
מצטער על הבורות...

אני מנסה להבין... מורס הזה הוא חבר בטראנסאטלנטיק, והוא עוזב את להקת "ספוקס בירד"???

orbiti

New member
ספוק´ס בירד היא "להקת האב" שלו

כמו שדרים היא להקת האב של פורטנוי. אני די מתחבר למהלך הזה של מורס כיוון שלדעתי החבר´ה האלה קצת החזיקו אותו אחורה (כמו שפיל קולינס בסאות´פארק אומר על חברי ג´נסיס בפרק של timmy and the lords of the underworld) ולא נתנו לו לפתח באמת את הרעיונות שלו.

theriddler

New member
החזיקו אותו אחורה?

א. כל הרעיונות של כמעט כל השירים הם שלו.....הואעושה שם הכל....באמת.......... הוא כותב את כל המוזיקה לכולם (כמעט) בלהקה שלו.... ב. פיל קולינס....חחחחח.

orbiti

New member
אני יודע

ודווקא החומר בזקן של ספוק די מאכזב אותי. ז"א, יש יציאות לא רעות בכלל (אלבום הבכורה ו"V"), אבל בגדול רמת החומר לא כ"כ מלהיבה לדעתי (אולי אני בדעת מיעוט) לעומת טראנסאטלנטיק, שלדעתי צריך להיות ההרכב הראשי שלו (אגב, התחזית שלי היא שכשפטרוצ´י יצא לקריירת הסולו הצפויה מדי שלו, פורטנוי יעשה את אותו דבר).

למעלה