לא
ר

wallace

New member
לא../images/Emo62.gifר

לא הצלחתי להשיג את וימון דיברתי עם הילד הזה בפלאג קאפ והוא אמר לי משהו על אסוקה אין, כשדיברתי איתו שוב הוא אמר שהוא לא בדיוק זוכר משהו הלכתי לחנות מצד שמאל של הכניסה של אסוקה ודיברתי עם כולם אבל אפחד לא דיבר על וימון אה וד"א איך עברת את המדבר הדרומי של היבשת המערבית? שיחקתי איזה שעתיים ולא הצלחתי

אוקיי...

טוב בחנות הזאת שנכנסת אליה היה צריך להיות מישהו שאומר לך שהוא ראה וימון משחק במסך ההוא ליד הכניסה לעיר עם המכון הראשון. ואז וימון יהיה שם ליד היציאה למסך הבא. תנסה שוב. ובקשר למדבר הדרומי, אחרי שאתה נכנס אליו לך פעמיים בכיוון דרום-מערב ואז שלוש פעמים בכיוון צפון-מערב

burhtk1

New member
תגיד (אבוד עצות)

אתה יכול גם לענות לי על השאלה שיש לי בדיג´ימון וורלד 2? אני תקוע שם בגלל מעגל חשמלי.... ואין דרך אחרת ללכת......אני תקוע במוד דומיין (mode domain) הנה אני שם תמונה של המקום שאני תקוע בו....

burhtk1

New member
אה...בסדר.....מישהו אחר יכול לעזור?

מישהו אחר יכול לעזור לי להוריד את הכוח חשמלי הזה?

wallace

New member
אה

אתה יכול בבקשה נתקוב בכיווני ימין, שמאל, למטה למעלה? לא כ"כ הסתדרתי עם הדרום מערב וצפון מערב או מה שזה לא היה

wallace

New member
ואוו תודה רבה רבה רבה

הגעתי למסטר השלישי וכיסחתי לו ת´צורה, השגתי גריימון מלחמתי ועכשיו אני ברמה 54 איתו עם 3 מתקפות בtech עברתי מלא במשחק עכשיו אני בקטע שהa.o.a או משהו כזה השתלטו על אסוקה סיטי שחררתי את רוב השומרים אבל נתקעתי בקטע הזה של הקוד monster דיברתי עם השבויים ועם התמונות אבל לא הבתי מה צריך לעשות

דווקא כאן נתקעת?

השבויים אמרו לך שהקוד לחדר הסודי הוא monster ובכל תמונה יש אות מסויימת, אתה צריך פשוט ללחוץ על התמונות בסדר הנכון ואז תגיע אל הגיימ-מאסטר, היא ממש עלובה. עם איזה חבילה התחלת? מונמון, אגומון וריינמון? ואיך כבר השגת מגה? אני הרבה אחרי זה ועדיין עם הרמות סופיות.

wallace

New member
אה

דיברתי עם השבויים, דיברתי עם התמונות בסדר הנכון ויצא לי monster היה קטע שבו הילד שאני משחק איתו עמד במרכז אמר כמה דברים ואז שיחרר אותי ללכת, מה אני עושה עכשיו? והשגתי דיג´ימוני מגה כי כל מילימטר של משחק אני נתקע אז עד שעונים לי אני מאמן את הדיג´ימונים שלי, יש לי גריימון מתכתי רמה 99 ומלחמתי רמה 55 יש לי טאומון רמה 99 ודיג´יטאמאמון רמה 99 והדיג´יגדילת מגה של מונמון ברמה 94 נ.ב אתה דיג´יהאקר?

דיג´יהאקר? O-o

מה זה דיג´יהאקר? חבל שאני בבית רק בסופי שבוע, גם אני רוצה מגות, נו טוב רק עוד 5 רמות. כשאתה לוחץ על תמונה פעם ראשונה הוא אומר שיש שם כפתור ואז כשאתה לוחץ עוד פעם הוא לוחץ עליו. תוודא שאתה לוחץ על הכפתור ותנסה שוב כי אחרי שמאייתים monster נפתחת דלת סודית.

wallace

New member
פיצוץ!

עברתי את הקטע עם התמונה ונלחמתי במאמנת הזו (הדיג´ימונית האחרונה שלה קשה מוות הגריימון מלחמתי שלי היה צריך לדיג´יגדול איזה 5 פעמים חזרה כי היא כל הזמן הפכה אותי לאגומון) בסוף בעזרת הסיוט לילה של דיג´יטאמאמון שנחלץ לעזרה כיסחתי לה ת´צורה טוב בכל אופן דיברתי עם המפקד הזה של האיי או איי בעיר הזאת אחרי המדבר (לא זוכר איך קוראים לה) אז מה אני עושה עכשיו? הוא דיבר על איזה דיג´ימון שלא הבנתי מה הוא רוצה איתו

למעלה