לא
אלא עוגה

לא../images/Emo32.gif אלא עוגה

יש לי בבית בצק פריך של מעדנות ואני רוצה להכין עוגות, אפשר מתכונים טעימים?

רולדות בצק פריך

מדובר על בצק פריך מרודד?אן לא אז מרדדים לעלה. מורחים אחד מהמילויים הבאים: שוקולד השחר ריבה +קוקוס קינמון +סוכר מגלגלים לרולדה ואופים לפי ההוראות או משתמשים לתחתית לקיש כלשהו...

../images/Emo41.gifמכירות ספר מומלץ של הוצאת ידיעות אחרונות

בשנקר יש המון מכירה מוזלת של ספרים ואחותי שאלה מה לקנות לי
מישהו מכירה איזה ספר שווה מהרשימות הבאות
רבי מכר ועוד כמה ספרים ואחרונים

מנסה להדגיש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עוד שאהבתי

כל בית צריך מרפסת גרעינים לבנים אני גם בענייני הארי פוטר למיניהם (אבל את זה אפשר גם מהסיפריה) זכרונותיה של גיישה - מעולה קניתי גם את לקרוא את לוליטה בטהרן אבל הוא קצת קשה למעקב מבחינת העלילה (קפיצות בין זמנים וכו)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif 4 קילו, אהה../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

נראה לי שבאמת רולדות יהיו נהדרות. אפשר לעשות אם אותו בצק של האוזני המן תסתכלי בבולג של ניקי ב על הבצק שלה או על הבצק הלבן של פירגה בפורום בישול לילדים (סורי שאין לי זמן לחפש לינקים)

../images/Emo163.gif תמחקי תא התשובה שלי מהזיכרון ../images/Emo6.gif

התכוונתי שאפשר לעשות אותו דבר כמו האוזני המן שרצינו לעשות עם אותם מילויים (כמו אילו של פירגה או ניקי ב או באמת מה שאמאעמיתית הציעה)

אל תדאגי...

נתתי אחד לרחלי ואם היית באה, היית זוכה גם את לאחד :))) לגבי הספרים, להזכירך פעם עבדתי שם, כך שאין לי בעיה להגיד לך על הישנים יותר מה טוב אבל תגידי איזה סגנון בא לך.

וואלה, שכחתי....

האמת עברתי על הרשימה ואני לא מכירה את רוב הספרים
יש לך המלצה ספציפית?

מבין רבי המכר

אהבתי את שיער צבוע אדום, זה ספר ישן, מתורגם מיוונית ואני לא זוכרת על מה הוא, רק שנהניתי ממנו.

למעלה