לא happy

MayFebruar

New member
לא happy

תגידו, אני האדם היחיד שלא אוהב את השיר happy של פארל וויליאמס? השיר הזה לא משמח אותי להיפך- מעצבן נורא. ואני דווקא מאוד מחבבת את פארל (גט לאקי שלו ושל דאפט פאנק הוא אחד השירים האהובים עלי ושהכי משמחים אותי).
כל פעם שאני שומעת את ההאפייייי הנמרח הזה אני סוגרת מיד (ובעצבים) את הרדיו. אפילו ליידי גאגא לא עצבנה אותי ככה. מה זה?

ובכלל המצב רוח שלי היום שפוף ביותר. אין לי חשק לכלום, חוץ מלהתבטט ולהתבוסס בעצב. חשבתי שהאימון בחד"כ יעודד אותי, אבל חזרתי הביתה באותו מצב.
יכול להיות שזה בגלל שהשנה היו רק 17 שעות שמש באוסלו (שיא חדש) ואף פעם לא חייתי כ"כ הרבה זמן בלי שמש, יכול להיות שזה הורמונים או חוסרים, או מז"א המזופת... אבל די, לא אוהבת להיות במצב רוח כזה. מקווה שיעבור בקרוב.

אספרסו2

New member
הלו,זה נורבגיה?!

מותר לא לסבול שיר,זה ענין של טעם,אבל למה להעכיר את מצב הרוח,
מכיר מקרוב את ענין ההורמונים
כמה ימים,או יותר וזה עובר.

אין ל משהו נגד השיר הזה,

אולי משמיעים אותו קצת יתר מדי ברדיו, אבל נו, אם זה עושה טוב לאנשים... שיר אחר שאולי יותר מתאים למצב רוח שלך, ומשמיעים אותו גם בלי סוף הוא formidable, לא יודעת אם הוא הגיע עד נורבגיה, אבל אני אישית מכורה וכמה שמשמיעים אותו הוא עוד לא הצליח להימאס עליי. http://www.youtube.com/watch?v=S_xH7noaqTA&sns=em

bluewolfski

New member
חולה חולה חולה עליו!!!

אני גרופית שלו לגמרי, כל הדיסק הזה מעולה! חוץ מהשיר הראשון שפחות אהבתי הכל משובח :)

תקשיבי לכמה ראיונות שלו ביוטיוב, הוא מרשים ביותר.

זה כל הדיסק.

http://www.youtube.com/watch?v=wEucb8qtBmA&list=PLj97VuRMYYDYYmlyd8uXKq_kKV_EIfC3i

האפי אני דווקא אוהבת ויש לי קראש על פארל עוד מימי NERD. בהתחלה לא התחברתי ואז זה נתפס לי.

bluewolfski

New member
תודה רבה!

הוא משלב מוסיקה מאוד צעירה ועכשוית עם סאונד ועיבודים ישנים וקלאסיים. מעולה לטעמי

MayFebruar

New member
תודה על ההמלצה! עוד לא שמעתי אותו

כאן בנתיים.
אני מאוד אוהבת המלצות לשירים :)

אתן לו כמה השמעות, בנתיים- נשמע מבטיח

זה החורף האחרון שאני מתכוונת לעבור בארץ הנמוכ

ה, וזאת בעוד שהחורף הזה היה שימשי וחם.
די, די, די
אותך, בתור אחת שגדלה בדרום אפריקה, אני ממש לא מבינה,
איך את מסוגלת לשרוד בצפון הרחוק.

נחמה - האביב מגיע, אה ואל תשימי לב לאספרסו, הוא סתם שוביניסט,
ואת הפי דווקא אני אוהבת

אספרסו2

New member
עוכרת צבעונים שכמוך

את רק מדברת על עזיבת ארץ טוחני הרוח
וממשיכה לבהות במישור האינסופי ללא מימוש
הבטחת ההגירה.
לאן את עוברת?

אספרסו2

New member
יש קליטה שמה?

אם יש שם חתולי-בר,תנים ויעלים,תוכלי להיות
כתבת טבע מדברי שיהיה אקזוטי במציאות
האירופאית האפרפרה.

MayFebruar

New member
האמת, אני מעדיפה את נורבגיה מאשר אפריקה

כמה אפשר לחיות במקום עם מז"א חד גווני, שקיעה וזריחה באותה שעה כל ימות השנה... כאן לפחות יש מגוון ומז"א מעניין יותר. והייתי מעדיפה אפילו לעבור צפונה יותר לחוג הקוטב הצפוני

היום כבר מריחים את האביב באוויר

את באמת מתכוונת לעזוב את הולנד או שאת סתם מאיימת?

יעלי9

New member
אני ממש אוהבת

מצטרפת אליך במאבקך הצודק ליותר שעות אור בחורף, איפה מתלוננים?
לא מזמן הגיע מישהו חדש לעבודה מארה"ב. ודיברנו לא מעט על ההסתגלות לחורף ובעיקר להעדר השמש והאפרוריות שמשתלטת על הנשמה. ניסיתי לעודד אותו ששהחורף הראשון הכי קשה אבל זה ממש עורר בי שוב את הכמיהה לשמש.
מזל שיצא לי ביקור בארץ לא מזמן עם מנה גדושה של שמש, ומזג אוירששרואים כאן רק בקיץ.
ומאי - עכשיו אנחנו כבר בתקופה מעולה - הימים מתארכים בקצב מסחרר! שימי לב לשעת השקיעה כל יום, אותי זה ממש משמח גם אם מזג האויר עגום.

MayFebruar

New member
אם רק הייתי יכולה לראות את השקיעה

השמש כבר שוקעת בשש בערב... העניין הוא שכ"כ מעוננן, זאת הסיבה שהיו רק 17 שעות אור. בדר"כ אם יש עננות לזמן ארוך זה גג שבוע-שבוע וחצי. הפעם זה היה די קיצוני ונשבר שיא של 130 שנה.

היום ואתמול קיבלנו תזכורת לאיך נראית השמש, וממחר כבר יהיו ימים הרבה יותר שמשיים. הללויה!

ותודה על העידוד!

jonbaum

New member
לא מפריע לי השיר

אני דווקא מחבב את הקליפים האלה, במיוחד אלה שצולמו בדבלין ובטוקיו.

למעלה