לא תואר אלה הסבה

mitush7

New member
לא תואר אלה הסבה

שלום רב לאחרונה קראתי שדרושים הרבה תכנתי דוט נט האם אדם ללא נסיון במחשבים, אנגלית ברמת שפת אם, עושה קורסים שמוצאים היום במכללות כמו ג'ון ברייס מדיאטק ואחרות בדוט נט או / ו מתכנת JAVA יכול בקלות למצוא עבודה בתחום גם ללא נסיון או ש.... -) קורסים אלו לא מספיק טובים / מתאימים והתעודה שנותנים לא "נחשבת" בשוק -) אי אפשר באמת ללא רקע במחשבים לעשות ולהצליח בתחומים אלו -) האם יש קורסים מומלצים אחרים לאדם ללא ניסיון במחשבים -- שבסיומם יהיה לו קל להתקבל לעבודה בתחום ?????? אשמח מאוד לתגובות

טלד

New member
מכונת האשליות

בלי להתייחס לרמה של הקורסים הספציפיים האלה, קשה לי לראות איך קורס כזה מביא אדם חסר ידע לחלוטין לרמה שתאפשר לו לעבוד בתחום. לפי מה שאני רואה בעבודה מסביבי ומחברים אין אנשים שעשו מסלול כזה הרוב המוחלט הוא או אנשים בעלי תואר אקדמי, או אנשים שהתחום מאד משך אותם ומגיל צעיר התעסקו בנושא וצברו ידע ונסיון (וגם אז הם בעמדת נחיתות מסויימת). האדם היחיד שאני מכיר שעשה מסלול דומה עבד כ"פועל תוכנה" באחת מחברות האאוטסורסינג בארץ בשכר נמוך וללא סיכוי להתקדם לשום מקום (כי בשביל להתקדם בתחום צריך ללמוד כל הזמן, כי הטכנולוגיות כל הזמן משתנות), ואחרי מספר שנים כשבטכנולוגיה הספציפית שלמד בקורס הפסיקו להשתמש הוא נפלט מהתחום. אני רואה (מהכרטיס שלך) שאתה בן 28. אני מסיק שאם עד היום לא התנסית בזה זה אומר שהתחום לא ממש מעניין אותך. אם ככה חבל על הזמן שלך - תמצא חלום התעשרות אחר. אם זה לא המצב אני ממליץ לך לנסות ללמוד תואר באוניברסיטה (או במכללה). במידה ואתה לא יכול להתמסר ללימודים במשרה מלאה אתה יכול לנסות ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה, אחרי שתיקח כמה קורסים תוכל לדעתי כבר למצוא עבודה... (בטוח יותר בקלות מאשר כבוגר קורס ג'אווה)

למעלה