לא תהיה לי זוגיות

../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

היי, רגע, שניה, עצור! איזו החלטיות, אילו החלטות או קביעות קבעת
. אני מנסה להבין למה אתה חושב ויותר מכך מרגיש שלא תהיה לך זוגיות. אתה מסתמך על העבר? אתה מרגיש שונה מכולם? זה קשור למה שכתבת כאן לפני מספר שבועות שאתה לא אוהב, נהנה או מעוניין במפגשים חד פעמיים המלווים במין? כתבת את זה כי אתה לא רוצה בזוגיות או כי אתה חושש שזה מה שיקרה? חמוד, אל תכניס את עצמך לפינות שקשה לצאת מהן. עם כל הקושי או הפחד שלך, עם כל זה שלעיתים אתה מתייאש, תנסה לשמור על אופטימיות. יש שם מישהו בשבילך. מישהו שאולי גם הוא מתייאש לפעמים, גם הוא מחפש, גם הוא רוצה, גם הוא מרגיש שונה מאחרים. תרשה לעצמך לקוות, לחלום, לרצות כי בלי כל אלה באמת לא תהיה לך זוגיות. תחשוב אולי על הליכה לטיפול, לבדוק יותר לעומק למה הגעת למסקנה שהגעת אליה. באשר לקביעה השניה שלך שאתה שלא שייך לפורום, נראה לי שאני, יותר מכל אחד כאן בפורום יכולה להעיד עד כמה מה שכתבת אינו נכון. הפורום הזה הוא בית חם ואוהב לכל מי שרוצה להיות בו. תמיד תמצא בו אוזן קשבת, חיבוק חם, יחס אוהב, תמיכה ועצה. אני מקווה שתשנה את דעתך לגבי שתי הקביעות שקבעת
איריס

איך אתה יודע? מה, אתה נביא? מגיד עתידות?

איך אפשר לדעת מראש שלא תהיה זוגיות?

אז מה../images/Emo35.gif

יש זמן לכל דבר ודברים קורים כי הם צריכים לקרות
תאמין שתהיה והיא תגיע. ויכול להיות שלא בהתחלה ואולי כמה נפילות, אבל זה העניין בחיים - אנחנו צריכים לעבור דברים מסויימים, בלי לדעת לפעמים למה
תרים תראש ותראה שהכל יהיה בסדר

t o m a k

New member
מזדהה..

אבל מקווה שאיפשהו יש מישהו בשבילי שיאהב אותי כמו שאני ויהיה מתאים לי. כמובן שאני יוצא ופוגש אנשים כי אהבה לא דופקת על הדלת... אבל אני בטוח שהוא יבוא!

בופיק

New member
לא שייך לפורום../images/Emo35.gif

למה אתה מרגיש ככה
מרגיש לי שאתה קצת מיואש, קצת מרגיש לבד, נכון? אני יכולה להבין את הקושי, אבל למה לצאת בהצהרות כאלה? אתה לעולם לא יכול לדעת מה יקרה מחר, אולי כן תכיר? אולי כן תפגוש מישהו? מישהו יכול להבטיח לך שלא תיהיה לך זוגיות לנצח? אף אחד
רק אתה עצמך אם תחליט ככה.. אבל לא נראה לי שאתה לא רוצה... אלא אולי מרגיש קצת חוסר ביטחון.... תמשיך לכתוב פה, אתה שייך בדיוק כמו כולם, חיבוק ענק אוהבת בופבוף

yosef 30

New member
עכשיו בטוח תהיה לך זוגיות ../images/Emo3.gif.

אם אתה זוכר אני לא מזמן כתבתי שדי
נמאס לי מכל ההכרויות, מכל הניסיונות ומכל דבר אפשרי שנקרא זוגיות. ולהזכירך אני שותף פעיל בפורום
וברגע ששיחררתי את עצמי מכל ניסון כזה או אחר - במילים בלבד - הופיע לו הבחור החדש.
אז אני מקווה שכך גם ייקרה אצלך ידידי הייקר. הפורום לא נועד רק למי שבזוגיות - תשאל את זקנת השבט
. תשאל אותה איך התחלנו לדבר - מה היא אמרה - ואיפה היא נמצאת היום (כפרה עליה
). הפורום נועד לדבר על זוגיות ועל מה שיש בה, על ה"בדרך לזוגיות". על הקושי, על ההנאה, על ההרפתקאה ועל כל דבר שעולה לך בראש. כשבופיק רושמת על מרוצי האופניים שלה - האם זה קשור לזוגיות
לא
אבל היא כן קשורה לפורום וזה חלק ממנה ואנחנו כולנו נמצאים בזוגיות הזאת - וזה חלק ממנה. כשאיתיוש מספר לנו על האנורקסיות שלו נראה לך שזה עושה חשק למישהו
ותראה את צפע... איפה הוא בכלל.....
בקיצור...תזהר להעלם לי מהמפה
שולח לך חיבוק ענק יוסף.

למעלה