נכנסתי היום לאתר של נקסון בלינק של המשחק החדש Content Testers והשם שלי מופיע ברשימת ה-100. היות והאנגלית שלי גרועה, אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר? האם התמזל מזלי במשהו טוב או שזה סתם חרטה?
ומה אני מרויח מזה שאני עושה בשבילם את הבדיקה? האם באמת רק ל-1000 הרשומים תהיה אפשרות לשחק בשלבי הבדיקה? האם לאחר שהמשחק יפתח לכולם תהיה לי תועלת מזה שהייתי בדמו?
זו גירסא בטא. כמו שמייפל הייתה פעם בשלבי הבטא. בתור בטא אתה אמור לספר להם אם יש באגים, איך זה, וכן הלאה ולאה והלאה. כשהמשחק ייפתח אתה לא תקבל שום דבר לתועלתך.
אני לא מצליח להפעיל את המשחק (הבטא) מכיון שיש לי מסך ישן. במשחק הרגיל הייתי מפעיל את הקובץ Setup ואז לוחץ על ALT+H והכל היה מסתדר. אבל בבטא ה-Setup לא עוזר לי כלום. האם מישהו יודע איך אני יכול להגדיר קצב ריענון נמוך למשחק באופן ידני כי התוכנה שלהם לא עושה את זה טוב. תודה רבה.
בהתחשב שצריך הרשמה בישביל הדבר הזה לפי מה שהבנתי.... אם אתה צריך עזרה תבקש פה תירגום כי אני פה I CAN SPEAK ENGLISH VERY GOOD BUT U HAVE TO FIND SOME ARRORS IN MY WRITING CUZ I WRIT IN SHURT SO IF U REALY NEED SOM 1 TO HELP U TRANSLET DONT ASK ME OK?
זה סוג של תחרות בין שתי קבוצות אני חושב שהקבוצה שהורגת יותר היא המנצחת אבל לצערי אני כרגע מנצל את הזמן לנסות את הסקילים של העבודה הרביעית בכל סוגי העבודות. כל מפלצת נותנת שם פי 10 אקספי, פי אולי 10 נפילות וכסף. הבאסה היא שיש רק ערוץ אחד ואי אפשר לעשות CC. אתה כל הזמן רואה את אותם אנשים בכל מקום זה ממש מגניב. וכן קודי נותן לעלות לרמה 162 מבלי להרוג מפלצות.