לא תאמינו........

sidoni

New member
לא תאמינו........

הגיע אלי היום שאני איזו גברת ( לא גיברת מנהלת אלה גברת ) ....היא באה אלי הביתה עם איזו סבתא מקסימה אחת שאני מכיר ...לביקור קצר הגברת היתה ממש נחמדה ופיתאום שאלה ...אתה נשוי ? עניתי לה: כמעט ,או יותר מזה , יש לי בן זוג כבר 7 שנים ( אני אף פעם לא אומר שאני הומוסקסואל אלה אם במקרים חריגים כשאנשים ממש לא מבינים). ושוב הגברת יש לי בחורה ממש חמודה להכיר לך ... אני : יש לי בן זוג ...7 שנים .. גברת : אולי בכל זאת היא ממש חמודה . אני :לא אני בקשר יש לי בן זוג הגברת: חבל ...היא רווקה אני : תראי אני הו מו !!! הומו זה גבר וגבר ולא גבר עם אישה ... הגברת : שמעתי שיש מקרים שזה עובד. הסבתא : יאלה מה את מטומטמת הבחור הומו מה את לא מבינה!!!! קרה לכם פעם ...??? האמת שאני מאוד פתוח בזוגיות שלי ( ולא במיניות (לא מכניס אף אחד אלי למיטה כמו שאני לא ניכנס למיטה של אף אחד )שלי יחי ההבדל ). כמו שאני רואה אני לא הומו נשי ... ולכן חשוב לי שאם מישהו שואל או אם משהי מתחילה איתי או חרמנא ליצלן עם בן זוגי אני ישר מודיע אני הבן זוג שלו או הפוך.... זהו איך אתם במקומות כאלה מעניין אותי...

בופיק

New member
היי סידוני...

האמת אני אהבתי את הסיפור, למה? זה מזכיר לי לפעמיים את סבתא שלי... ואני באמת מאוד אוהבת אותה, אבל הניסיון המטורף הזה לשידוכים ושאכיר מישהו ....האמת שאני חייבת לציין שמאז שאמרתי לה שאני נשואה לעבודה וללימודים שלי והיא הרי רוצה שאצליח, נכון סבתא? אז היא עברה להציק לאחותי הגדולה:) אבל לא קרה לי שהייתי צריכה להסביר ולהגיד שאני מי שאני... אני מניחה שזה היה מעמיד אותי במצב לא נעים כל כך... אבל אם אין בררה אז אין בררה:) כנראה שהסבתא הזאת שלך, הייתה צריכה את זה אחרת לא הייתה יורדת לך מהווריד... יום נעים ומלא שלווה.... שלך בופיק

סידוני ../images/Emo13.gif גם לי היו מקרים כאלה

היו הרבה עד גיל 35. האחרון היה לפני יותר מעשר שנים, בת דודה שלי, אומנית, אמורה להיות אשת העולם הגדול אמרה לי שיש לה מישהי להכיר לי באמסטרדם, ושבכלל זו עיר יפה עם מלא יפהפיות (לא אשתמש במילה המקובלת כיום- עדיין לא התרגלתי...
) אמרתי לה, עדנה, ראית אותי פעם עם בחורה? למה את חושבת שאני מעוניין? ואז אמרתי, אני גר עם בן זוג, גבר, כבר 18 שנה... היא נדהמה לרגע ואמרה, אוי לא ידעתי, לא חשבתי... אבל היא מיד הבינה עניין ושאלה על בן זוגי ועל החיים בכלל, והכל הסתדר . לפני כן היה מקרה עם מכר מהילדות, דתי, מצפון הארץ, שם גדלתי ושם אני מבקר תכופות. האיש היה ה"בולי" של הכיתה, בריון כזה, תמיד מנסה להביך ולהעליב. אמר לי, שמע, אם אתה מתחתן כולנו פה עולים על מטוס ובאים לקנדה לחתונה. אמרתי לו, אני כבר נשוי. הוא שאל, מה?!!! אמרתי, מה ששמעת. הוא לא העז להמשיך ולחקור. הוא חשב שאני אתפתל ואסמיק...אולי זה היה מצליח לו כשהייתי בן 18. עכשיו הוא פוחד לשמוע את האמת.

דומה אבל שונה

שמעתי לא פעם ולא פעמיים שמדברים מאחורי הגב שלי "רווקה בגילה? היא לסבית ובארון". אני לא טורחת לתקן אותם, אלא אם באים ושואלים אותי ישירות. שיחשבו מה שהם רוצים, קודם כל ל"חשוב" זה כבר טוב, מנסיון שלי הרבה אנשים לא חושבים בכלל. חוץ מזה זה לא שהם חושבים עלי משהו לא טוב, בסך הכל הם חושבים שאני לסבית.

JamesNox

New member
היום אני חושב שזה מצחיק

אם כי כשזה קרה לבעלי התעצבנתי נורא. אבל אף פעם לא הבטחתי להיות הגיוני.

dify

New member
אני לשאלות כאלו

מלכתחילה עונה שאני בקשר. נקודה. זה משנה אם זה נישואים דרך הרבנות או "רק" חיים משותפים? אני בקשר ולא פתוחה להצעות. נקודה.

daphts

New member
וולאה היה פעם משהוא כזה

פעם לפני שנים כשעבדתי באיזה בית ספר בדרום היתה שם מנהלת שחשבה שהיא יכולה "לתקן"תעולם היות ואני לא בארון היא מאוד השתדלה לשדך אותי למורה בצוות שגם הוא לא היה בארון (כאילו שאם הוא הומו ואני לסבית , שנינו מורים אז יהיה לנו המון דברים משותפים, מה ש"יתקן"לה את עולמה) אחד מהפגישות היזומות ההללו היתה במשרדה - "תכירי זה... הוא רכז שכבה יא', הוא גם לא נשוי" - חשבתי בליבי "כאילו מה הקשר- אז..." בפעמים נוספות כמו ישיבות צוות היתה אומרת "תשבי לידו - יש מקום" וכו' טוב נו מה אפשר לצפות ממנהלת בית ספר "ארכאית" - היא עוד ניהלה את בית הספר הזה כשעוד אני היתי תלמידה שם מאז עברו למעלה מעשרים שנה, גם באותם שנים היא לא היתה צעירה, לא בגיל ולא ברוח. והיא עדין מנהלת שם - כל מי שהכיר צוחק שאותה יפנו מהכיסא ההוא רק על אלונקה, היא כמו חברי הכנסת- שומרת על מקומה פן יברח!

למעלה