כשר זה לא יהיה אתה כבר יכול לסמן
T TairAtias New member 18/6/07 #22 חחחח זה לא שאני מתכוון לנסוע לביה"כ בעלייה לתורה שלי חס וחלילה מוחעחע
M moriboy666 New member 17/6/07 #12 מזל טוב.. חח תמיד כיף לפגוש את אביב...לא תמיד יש מה להגיד לו...אבל זה נחמד.
כ כולם אוהבים את ישראל New member 18/6/07 #16 COOL ../images/Emo98.gif שמח בשמחתך,,,,,, מגניביסימו,,,,, איזה יופי,,,,! שמח בשבילך
מ מעיין51 New member 18/6/07 #21 וואי.. לא יודעת ממש להגיד לך לא סגורה אם זה הכי מגניב בעולם או הכי פאדיחה בעולם אני במקומך ממש לא הייתי יודעת מה להגיד לו... אולי הייתי אומרת לו שהשירים שלו נכנסו לי לראש ולא לבין הרגליים.. קיצור, מזל טוב.. שמחה שאתה שמח.. ותהנה..
וואי.. לא יודעת ממש להגיד לך לא סגורה אם זה הכי מגניב בעולם או הכי פאדיחה בעולם אני במקומך ממש לא הייתי יודעת מה להגיד לו... אולי הייתי אומרת לו שהשירים שלו נכנסו לי לראש ולא לבין הרגליים.. קיצור, מזל טוב.. שמחה שאתה שמח.. ותהנה..
א אלינה מ New member 19/6/07 #28 שמחה בשבילך!!/tapuzforum/images/emo13.gif אני בטוחה שהיה לך הרבה מה להגיד לו אבל זה פשוט לא יוצא.. שיהיה לך עוד הרבה ימים כאלה..!
שמחה בשבילך!!/tapuzforum/images/emo13.gif אני בטוחה שהיה לך הרבה מה להגיד לו אבל זה פשוט לא יוצא.. שיהיה לך עוד הרבה ימים כאלה..!